6-9-2010
Het hotel is fantastisch in de zomer als in de winter.
In de winter voert het busje van het hotel je tot aan de lift en 's avonds stopt er bijna een piste aan het hotel.
Zelfs in de zomer voor motorrijders, kan je de garage of de carport zonder problemen gebruiken.
Het eten is er elke keer heel lekker en meer als genoeg.
De eigenaars zijn heel vriendelijk. Ben je een mountainbiker, dan kan de eigenaar je heel veel informatie geven en als hij tijd heeft doet hij zelfs een ritje mee.
6-9-2009
Hier in augustus voor 5 nachten geboekt , met afsraak mooi uitzicht , daar aangekomen kregen we een kamer met uit zicht op huizen van ernaast , nadat we zeiden dat dit niet de afspraak was , kregen we na veel moeite toch kamer mer uitzicht alleen een veel kleinere kamer dan de andere kamers die ook een goed uitzicht hebben . daar we niet tevreden waren hierover en we dachten in Saumnaun te zijn , maar het hotel 5 km daar vandaan is hebben we maar i nachtdaar geslapen en zijn we naar Saumnaun gegaan . ik geef wel een goede beoordeling , omdat de andere kamers goed zijn evenals het ontbijt en diner.
25-9-2009
Heel propere en net hotel.
De kamers in de oudbouw zijn wel wat kleiner, maar hebben alle comfort die nodig is.
Heel lekker eten 's avonds.
In de winter een gratis busje dat je naar de lift brengt en een piste die bijna aan het hotel stopt.