Beoordelingen Laax

Waardering
7,9
Uitgaansleven
5,7
Cultuur
6,1
Omgeving
8,6
Sfeer in het dorp
6,9
Skigebied beginners
7,6
Skigebied gevorderden
8,2
Après ski
6,3
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
9,0
Het weer

14  °C

23 april 2014

Laax
7,9
13 beoordelingen
Beoordelingen Laax

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Laax. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Laax. Ben je zelf op vakantie geweest naar Laax? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Laax scoort een 7,9 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 7 Hotels, 1 Vakantiepark en 2 Aparthotels in Laax. Op Zoover vind je bovendien 36 vakantiefoto's van Laax. Je kunt 1 video van Laax bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Laax. Bekijk ook andere accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Graubünden.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

13 beoordelingen over Laax

7,9
13 beoordelingen
Waardering
7,9
Uitgaansleven
5,7
Cultuur
6,1
Omgeving
8,6
Sfeer in het dorp
6,9
Skigebied beginners
7,6
Skigebied gevorderden
8,2
Après ski
6,3
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
9,0
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, Aug. 2013
"Mooie plek, zonder sfeer"vertalen
ladanvat
Waardering
7,0
Cultuur
5,0
Omgeving
10,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
9,0

17-2-2014 Mooie natuur, maar dorpje stelt weinig voor.

met oudere kinderen, Dec. 2012
"Fantastisch gebied"vertalen
Pascalle
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer in het dorp
8,0
Skigebied beginners
8,0
Skigebied gevorderden
8,0
Après ski
8,0

14-1-2013 Uitstekende bestemming voor snowboard liefhebbers, er zijn maar liefst 4 snowparken en een airbag.
Ook de skiërs zullen in dit gebied prima genieten.

met oudere kinderen, Dec. 2012
"Skieen, wandelen, langlaufen"vertalen
gonnie bergman
Waardering
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
6,0
Skigebied beginners
6,0
Skigebied gevorderden
8,0
Après ski
7,0

10-2-2013 goed skieen( genoeg liften voor 10 dagen), goed wandelen ( 50 km winterwanderweg), goed langlaufen( 2 gebieden, met de skibus bereikbaar)
Onderaan de skilift is nog een cafe.

met partner, Apr. 2011
"Mooi Gebied... Zeker voor snowboarders"vertalen
oengabunga
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
7,0
Skigebied beginners
7,0
Skigebied gevorderden
8,0
Après ski
4,0

28-11-2012 Laax is een mooi wintersportgebied.
Zeker voor snowboarders . Veel funparken
Lol voor iedereen

met partner
"SUPER!"vertalen
Susan
Waardering
9,0
Sfeer in het dorp
8,0
Skigebied beginners
10,0
Skigebied gevorderden
10,0
Après ski
8,0

20-6-2010 Laax is zowel in de zomer als winter zeker een aanrader! We zijn er al diverse malen geweest en het blijft genieten! Het skigebied is groot en zeer geschikt voor beginners en gevorderden. Er is een skischool aanwezig die van grote kwaliteit is veel diverse cursussen en lesmogelijkheden heeft. De accomodatie hebben wij buiten laax gezocht, namelijk in Trin (5 min van Laax). Voordeel is dat je een prachtig uitzicht hebt en meer tussen de locals zit, ipv tussen de hotels.
In de zomer is Trin/Laax een mooi wandelgebied dat zeer goed te bereiken is. Mountainbiken, met de trein reizen, kanoen, wandelen, maar ook steden bezoeken behoort tot de mogelijkheden. Kortom wij zijn fan van dit gebied!!

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Groot maar weinig afwisseling"vertalen
linda
Waardering
8,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
10,0
Sfeer in het dorp
5,0
Skigebied beginners
7,0
Skigebied gevorderden
6,0
Après ski
5,0

28-2-2010 Groot gebied en weinig wachten voor de liften. Rode pistes zijn meer blauw en zwart is er bijna niet. Blauwe pistes zijn juist voor beginners weer aan de lastige kant, vooral voor kleine kinderen door de vele sleepliften bij de blauwe pistes. Laax zelf is niet veel aan. Geen apres ski en ook overdag weinig leuke plekken om koffie te drinken. Wel prima bereikbaar en niet al te ver van NL.

met partner, Aug. 2009
"Prachtige streek flims/laax/falera"vertalen
erwin en linda
Waardering
9,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
4,0
Omgeving
10,0
Sfeer in het dorp
7,0

8-10-2009 heel mooie natuur - bergen niet te hoog 1500 à 2000 meter - gratis bus die de drie dorpen met elkaar verbindt - je kan heel vele wandelingen maken en ook cullinaire - er zijn 3 prachtiuge meren die je kan bezoeken, spijtig moet je overal inkom betalen voor aan de meren te gaan zonnen - Laax ligt dichtbij Chur, Davos, Arosa , Lenzerheide,...Dit zijn heel mooie plaatsen om te bezoeken - de meeste toeristen komen in het winterseizoen, in de zomer is het er een pak rustiger - wij houden van de zwitserse precisie en de netheid van de zwitserse dorpen

met vrienden
"Heerlijk wandelgebied in de zomer."vertalen
theo en anke
Waardering
8,0
Sfeer in het dorp
8,0

18-8-2008 Zijn hier in augustus geweest. Prachtig weer gehad. Heerlijke wandelingen gemaakt. Fijn appartement met uitzicht op meer.Dorp Flims ligt vlak bij. Leuke plaats.

van Herk
Waardering
6,0
Sfeer in het dorp
1,0
Skigebied beginners
7,0
Skigebied gevorderden
7,0
Après ski
2,0

8-1-2008 Dorp ? er geen Dorp alleen maar losse huizen geen winkeltje of bar te bekennen !!, gelukkig was ons Hotel Laaxerhof perfect. Het skigebied is mooi alleen veel oude liften vooral de verbindingsliften zijn slecht (sleeplift of anno 1982 ) Het in aanbouw zijnde Rocks Resort zal het zeker niet beter maken met zijn 1000 bedden. En zwitsers personeel is er bijna niet meer te vinden alleen maar buitenlanders. op zich niks mee maar we gingen toch naar ZWITSERLAND !

Tim van Werven
Waardering
9,0
Sfeer in het dorp
8,0
Skigebied beginners
10,0
Skigebied gevorderden
10,0
Après ski
7,0

8-2-2007 Mooiste gebied waar ik geweest ben. Ik ga al 10 jaar ieder jaar 2 of 3 keer op wintersport. Mooie afdalingen en goede sfeer. Ga eens eten bij de wigwam op de piste, echt super. Wij hadden veel sneeuw. Waarschijnlijk is bij minder sneeuw het lagere gedeelte moeilijk begaanbaar.


Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?