Skigebied gevorderden
20-6-2010
Laax is zowel in de zomer als winter zeker een aanrader! We zijn er al diverse malen geweest en het blijft genieten! Het skigebied is groot en zeer geschikt voor beginners en gevorderden. Er is een skischool aanwezig die van grote kwaliteit is veel diverse cursussen en lesmogelijkheden heeft. De accomodatie hebben wij buiten laax gezocht, namelijk in Trin (5 min van Laax). Voordeel is dat je een prachtig uitzicht hebt en meer tussen de locals zit, ipv tussen de hotels.
In de zomer is Trin/Laax een mooi wandelgebied dat zeer goed te bereiken is. Mountainbiken, met de trein reizen, kanoen, wandelen, maar ook steden bezoeken behoort tot de mogelijkheden. Kortom wij zijn fan van dit gebied!!
Skigebied gevorderden
28-2-2010
Groot gebied en weinig wachten voor de liften. Rode pistes zijn meer blauw en zwart is er bijna niet. Blauwe pistes zijn juist voor beginners weer aan de lastige kant, vooral voor kleine kinderen door de vele sleepliften bij de blauwe pistes. Laax zelf is niet veel aan. Geen apres ski en ook overdag weinig leuke plekken om koffie te drinken. Wel prima bereikbaar en niet al te ver van NL.