Beoordelingen Hotel Cucagna****

20 mei 2013

Cucagna****
Beoordelingen Hotel Cucagna****
Via Alpsu 10, CH-7180, Disentis
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Cucagna**** in Disentis, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Cucagna**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Cucagna scoort een 8,0 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Cucagna**** in Disentis, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Cucagna****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Cucagna**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Hotel Cucagna**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Graubünden. Vergelijk Hotel Cucagna**** met andere accommodaties in Disentis.

15 beoordelingen over Cucagna****

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Super Hotel, bijzonder vriendelijk personeel!"
Paul van Druten
21-8-2012 Een echte aanrader om in de zomer All-inclusive te gaan, gewoon perfect!

"Aanrader...."
Lucia
16-8-2011 Afgelopen week zijn wij in Cucagna geweest.
De 1e keer dat wij een all inclusive vakantie boekten.
Het is ons goed bevallen. De omgeving is héél erg mooi.
Het eten is goed, heel goed! De service is goed en het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

"Super hotel in een mooie omgeving"
14-8-2011 Dit hotel is echt een aanrader, personeel is erg klantvriendelijk. De kamers zijn ruim en zeer goede bedden. Wil je buiten kunnen zitten , vraag dan om een kamer op de 1e etage. Het eten is gevarieerd en idd er wordt gevraagd of je nog een 2e portie wil, kwaliteit van het eten is ook top (Nederlandse kok!!). Er is veel te doen in de omgeving, mooie wandelroutes in de buurt.

met partner, Mei 2011
"Waar voor je geld"
K en T
7-6-2011 Goede ontvangst, prima bediening en vriendelijk personeel, de kamers zijn ruim en schoon. Eten was met recht top.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Prima prijs- kwaliteit verhouding"
M vd heurik
8-9-2010 Wij zijn eind augustus 1 week in dit hotel geweest. We hebben het er prima naar onze zin gehad. We hadden een mooi en groot appartement, van alle gemakken en luxe voorzien. Het ontbijt en diner was erg goed verzorgd. Er was een keuzemenu met veel variatie en een aparte kinderkaart. Porties waren klein maar een tweede portie werd altijd aangeboden. Onze 2 kinderen van 11 en 9 jaar waren ook erg in hun nopjes, hoewel het zwembad erg klein was(buiten).

met jonge kinderen, Juni 2010
"Mooie plek"
Saskia
29-8-2010 Verbleven in het hostel van Cucagna aan de andere kant van de weg tijdens onze doorreis naar Italië. Kamers in nette staat, badkamer had iets ruimer gemogen. Wel stapelbedden in de kamers. Maar mooi uitzicht op het dorp en de bergen vanuit het balkon.
Eten bij het hostel was echt super en personeel heel vriendelijk.

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Fantastisch hotel, erg klantgericht"
Carmen
3-11-2009 Mooi gelegen hotel, eenvoudige maar goede kamer.
Erg vriendelijk personeel, kindvriendelijk
Fijn zwembad en sauna gelegen in prachtige natuur! Balkon/dakterras

All inclusive is top!!

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Een fijne plek voor een goed verzorgde vakantie"
Marga Biermann
23-9-2009 De kamers in het hotel zijn eenvoudig, maar schoon en voorzien van goede bedden. De service is goed en het eten is een aanrader. De porties zijn niet zo groot, maar kunnen bijbesteld worden. Voor de kinderen is een speciale kaart, die het mogelijk maakt zelfs met lastige eters te kunnen slagen. Het personeel is zeer behulpzaam en met kinderen wordt rekening gehouden. Al met al een aanrader, zeker gezien de prijs.

met vrienden, Juni 2009
"Geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader!"
Shirley
7-7-2009 ons verblijf in dit hotel was verrassend! gezien de nogal variërende commentaren, wisten we niet goed wat we konden verwachten.
de kamers zijn inderdaad ietwat gedateerd, maar schoon met goed sanitair en uitstekende bedden. het ontbijt was ruim, middagkaart prima, avondeten was puik, er werd steeds gevraagd of je een 2e portie wilde.
de lunchpakketten bestaan uit 2 sneeën brood met beleg, flesje water, stuk fruit en reep, dus niet veel, maar voldoende. geen boter is niet zo vreemd, ivm smelten!
het zwembad heeft betrekkelijk warm wter.. goed voor de vermoeide spieren na het wandelen!!
geweldig mooie wandelmogelijkheden!

met jonge kinderen, Dec. 2008
"Prima hotel"
D. Weideman
30-12-2008 Wij zijn tijdens de feestdagen een weekje met 2 kleine kinderen (1 en 3 jr) in het hotel geweest. Het hotel ligt lekker centraal in het dorp, 2 min. met auto van de gondelbaan. De kamers zijn wat gedateerd, maar zeer schoon en netjes en elke dag verschoond! De bedden liggen prima. De kamer (met bad) is ruim en makkelijk met 2 kleine kinderen te doen. Ontbijtbuffet en 5 gangendiner zijn zeer goed. Ook zijn er kindermenu's. Voor de kinderen is er wat weinig vertier in het hotel/dorp. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het verwarmde zwembad is een genot na een dagje skien. Het hotel heeft ook een kleine bar, waar eind van de middag happy hour is! Skien in Disentis is minder geschikt voor beginners (veel rode pistes). Wel hoef je nooit lang te wachten in de rij. Sedrun heeft ook leuke pistes.
TIP: informeer of in de winter de Oberallpass open is, anders wordt het flink omrijden of de autotrein nemen (2 x per dag)!

Conclusie: een prima hotel voor een weekje wintersport met kle

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit