Beoordelingen Genève

Waardering
7,9
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,9
Omgeving
8,4
Sfeer in stad
7,9
Zorg voor natuur
7,0
Het weer

17  °C

25 april 2014

Genève
7,9
43 beoordelingen
Beoordelingen Genève

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Genève. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Genève. Ben je zelf op vakantie geweest naar Genève? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Genève scoort een 7,9 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 110 Hotels, 2 Aparthotels en 2 Hostels in Genève. Op Zoover vind je bovendien 60 vakantiefoto's van Genève. Je kunt 1 video van Genève bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Genève. Bekijk ook andere accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Genève.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

30 beoordelingen over Genève

7,9
43 beoordelingen
Waardering
7,6
Uitgaansleven
6,5
Cultuur
7,6
Omgeving
8,1
Sfeer in stad
7,6
Zorg voor natuur
7,0
Toon score en beoordelingen van:
2014
"Geen uitgaansstad of je zit in de rosse buurt"vertalen
linda
Waardering
6,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
6,0
Zorg voor natuur
7,0

13-4-2014 Ik vond de fontein van geneve wel mooi om te zien , en de kathedraal was ook prachtig maar het frans spreken daar vond ik maar niks want ik ken de franse taal niet

met partner, Sept. 2013
"Zie wat je wilt zien en ga verder."vertalen
patrick_bosman
Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0

27-10-2013 Geneve is niet heel groot en je hebt al snel alle hoogtepunten gezien. Gezien de prijzen in restaurants zou ik er niet te lang blijven.

met partner, Juni 2013
"Smerige stad"vertalen
adejansen
Waardering
4,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
5,0

5-7-2013 smerig, gevaarlijke stad, veel armoede

met een groep, 2013
"Statige stad"vertalen
Linda
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0

15-4-2013 Geneve kwam op mij over als een zeer statige stad. Hier bevindt zich het centrum van de politiek en rode kruis. Je kan hier ook heel goed winkelen. Bij mooi weer kan je heerlijk aan het enorme meer vertoeven met de fontein of van het uitzicht op de Mont Blanc.

met een groep, Jan. 2013
"Prachtige exclusieve plaats"vertalen
Naam Naam
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
10,0

5-2-2013 Makkelijk bereikbaar per vliegtuig , trein (TGV) en openbaar vervoer. Parkeren in de binnenstad uitstekend door vele parkeer garages.
Parkeer tarieven lager dan in NL. Prachtig mooie binnenstad , relaxte

met vrienden, 2012
"Mooie zwitserse stad"vertalen
heer Grobben
Waardering
8,0

1-10-2012 vanuit de lucht is Geneve prachtig gelegen tegen de bergen. De fontein is van ver te zien

met partner, 2012
"Mooie stad met een leuk meer."vertalen
heer Visser

29-9-2012 Mooie stad met een leuk meer. verder niet veel tijd in de stad doorgebracht

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Leuk voor een keer"vertalen
malaka
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
7,0

11-11-2012 was leuk voor een keer maar niet echt bijzonder en zeer duur

met partner, Juli 2012
"Mooie stad!"vertalen
stpw
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0

9-11-2012 Als je met de auto vanaf Frankrijk komt en niet over de snelweg gaat kom hier prachtig op aan rijden!
De stad zelf is erg fraai, maar wel erg duur!

alleenreizend, Juni 2012
"Oude mooie stad, maar wel verschrikkelijk duur."vertalen
Theo
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
8,0

1-7-2012 Geneve is een mooie stad met een rijke geschiedenis. Voor museumbezoekers is er veel te zien en veel te doen. Qua architectuur en infrastructuur heeft Geneve wel iets weg van Parijs. Weliswaar een fontein i.p.v. een toren en trolleybussen i.p.v. en metro. Stad is heel goed te belopen, het oude stadscentrum is vrij klein. Bovendien heeft Geneve een aantal zeer mooie stadsparken. Daarnaast natuurlijk de vestigingsplaats van allerlei internationale organisaties; het gebouw/terrein van de VN is toegankelijk voor publiek.
Geneve heeft een groot winkelgebied, waar je van alles kunt kopen. Als uitgaanscentrum is Geneve minder aan te raden, prijzen in cafe's en restaurants zijn duur, zelfs de fastfood-ketens zijn 1,5 in prijs hoger dan in Nederland. Helaas maakt het geen verschil in prijs of je in het centrum van de toeristische zone zit of daarbuiten.
Ook prijzen in supermarkt zijn zeker 15 % hoger dan in Nederland.


Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat doe jij met Koningsdag?