Beoordelingen Hotel Hostellerie am Schwarzsee****

24 mei 2013

Hostellerie am Schwarzsee****
Beoordelingen Hotel Hostellerie am Schwarzsee****
Pürrena 634, 1716, Schwarzsee
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Hostellerie am Schwarzsee**** in Schwarzsee, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Hostellerie am Schwarzsee**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Hostellerie am Schwarzsee scoort een 8,5 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Hostellerie am Schwarzsee**** in Schwarzsee, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Hostellerie am Schwarzsee****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Hostellerie am Schwarzsee**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Hotel Hostellerie am Schwarzsee**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Fribourg Regio. Vergelijk Hotel Hostellerie am Schwarzsee**** met andere accommodaties in Schwarzsee.

16 beoordelingen over Hostellerie am Schwarzsee****

met jonge kinderen, Dec. 2012
"Super vakantie gehad incl sneeuw"
Hans
6-1-2013 Dit jaar oud en nieuw doorgebracht wederom in schwarzsee . Zojuist terug gekomen kunnen wij maar een ding zeggen perfect. Of het nu eten betreft of service of zwembad of klantvriendelijkheid alles is perfect. Omtrent appartementen kunnen wij zeggen dat er maar weinig hotels zijn met zulke ruime appartementen. Gastvrijheid is top. Wij zijn met ons gezin geweest en onze dochter wilde blijven maar helaas.

"Zeer goed hotel"
Jos en Daphne Klaas...
15-8-2011 Mooie omgeving, zeer de moeite waard. Alleen de prijzen zijn door de dure zwitserse frank erg gestegen.

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Perfecte vakantie gehad!"
geert-jan derksen
30-12-2010 Dit hotel heeft een Nederlandse manager die zeer gedreven aanvoelt hoe hij zijn gasten kan bedienen. Alle faciliteiten aanwezig, dus "hardware " is super.
Mooi zwembad, perfect saunalandschap, super restaurant en mooi bedachte spielzimmer voor de kleintjes. Dit hotel is duidelijk gewend aan gezinnen en is zeer behulpzaam en meedenkend. Gastronomisch op hoog niveau. We waren er voor de wintersport. Perfecte piste voor beginners, kinderen en gevorderden. Zeker niet de meest uitdagende routes maar voor een relaxte skivakantie prima. Veel in de omgeving te doen en de manager geeft je graag tips en spreekt uit ervaring.
Kortom een ideale vakantie die niet te duur hoeft te zijn maar een hoge standaard van kwaliteit heeft.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Hostellerie am Schwarzsee**...

met partner, Juni 2010
"Eigenaar legt zich toe op buspassagiers"
B.B.
20-6-2010 Kamer wordt aangegeven als suite, dat is wel erg overdreven voor een klein appartement in de Heidi en Peter stijl. Zeker de badkamer en het keukenblok zijn gedateerd.
Op het balkon staan twee vieze stoeltjes met een ice tea tafeltje, met van het zelfde frisdrankmerk een parasolletje zonder voet :afdankertjes van het terras waar nu de stoelen zijn vernieuwd.
Het zogenaamde keuze menu is redelijk, maar veel te kiezen valt er niet omdat er naar vis of vlees wordt gevraagd.
De eigenaar legt zich toe op buspassagiers, waar het hotel zich erg op richt, wat ook door hem wordt bevestigd.
Buspassagiers gaan voor collectief, wij gaan meer voor individueel en dat wordt dan lastig tussen die grote groepen. Het hotel is over het geheel, netjes maar wel saai en smakeloos ingericht. De ligging en de omgeving is prachtig.

met partner, Okt. 2009
"Mooi hotel met super service"
j
15-10-2009 we zijn heel erg tevreden over dit mooie hotel en de vriendelijke bediening de manager is erg trots op zijn hostellerie en met recht .
het wordt alleen nog maar mooier als alle meubels en de vloeren en gordijnen en lampen zijn vernieuwd in de heel grote kamers en als alles na begin december klaar zal zijn wij gaan zeker terug naar dit hotel ze mogen er trots op zijn
ook de plaats is heel mooi in de zomer.

met partner, Aug. 2009
"Prachtig"
Jan Konings
14-9-2009 Mooi hotel, zeer grote kamers, zeer goede service. Kamers zijn enigszins gedateerd, maar de eigenaar is druk bezig met de renovatie van de kamers. Al met al een tophotel en aanbevelingswaard. Omgeving is ook heel mooi. Hotel is direct aan het meer gelegen, met een enorm uitzicht op het meer. Eten is zeer goed.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Heerlijk hotel"
fam Knip
8-9-2009 Wij zijn hier eind augustus 2009 vijf dagen geweest. Kamers lekker ruim en schoon. De buitenkant van het hotel vond ik iets minder schoon, daar kan wat vaker met een ragebol langs gegaan worden.
Personeel vriendelijk.
Wij hadden halpension geboekt en het eten was heerlijk. Let er wel op als je met kleine kinderen gaat dat er geen apart kindermenu geserveerd wordt. Wel kun je lekkere pizza's uit het pizzarestaurant bestellen.
Zwembad en sauna's zijn echt geweldig.
Uitgebreid ontbijt.
Dus zeker zonder kinderen een echte aanrader.

met een groep, Juni 2009
"Super"
betty swijghuizen
5-7-2009 we zijn met een groep mensen met een verstandelijke beperking een week in het hotel geweest en iedereen heeft geweldig genoten van alleswat er aangeboden werd mooie kamers heerlijk eten en personeel die de mensen met alle respect behandelden we leken wel vips niks was teveel gevraagd wekomen zeer zeker nog een keer terug

Familie
"Erg gastvrij hotel, je voelt je echt 'gast'."
Fam. de Koning
3-8-2008 We hebben een aantal dagen in dit hotel doorgebracht als tussenstop vanuit Italie naar huis. Dit is ons erg goed bevallen. De omgeving is prachtig. Personeel erg vriendelijk en erg gastvrij.
Een echte aanrader!!!

Familie, Aug. 2008
"Aanrader!!"
J. Westerink
9-8-2008 Net terug van een weekje Schwarzsee (met twee kleine kinderen 4 en 6 jaar oud). Geweldig naar het zin gehad. Hierbij de plussen en de minnen.
+ mooie ruime kamers (met aparte slaapkamer)
+ geweldig restaurant, elke dag keuze uit twee menu's (daarnaast mogelijkheid om te eten in apart pizzarestaurant).
+ prachtige omgeving (kabelbaantje naar boven op berg). Waterfietsen, wandelen, mooie waterval in de buurt (20 minuutjes lopen).
+ vriendelijk personeel
+ leuk zwembadje (met sauna)
- afgelegen, ongeveer 35 minuten rijden naar snelweg.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?