Vraag en Antwoord Zwitserland

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Weer en zwembad (0 reacties)
Gerda Linker
23-5-2013
Hoe is het weer daar meestal in Augustus? En hoe bevalt het dat er geen zwembad is? Is het meer erg koud voor kleine kinderen?

Is het heel duur in Zwitserland? (0 reacties)
Stef
18-5-2013
Hallo, ik wil graag weten of Zwitserland heel duur is, want ik wil misschien gaan boeken.

wifi (0 reacties)
Appartement Sunnehoefli**
mbloe
7-5-2013
Is er in dit appartement Wifi beschikbaar?

hoe hoog ligt camping Giessen (0 reacties)
Camping Giessen
mar
14-4-2013
Hallo in verband met de koude in de nacht. Op welke hoogte ligt de camping? En hoe duur is de camping? Het kan in zwitserland zo verschillen. In Bonachiesse stonden we voor 22 Frank per nacht maar elders voor 40 Fr. voor 2 personen, auto, grote tent Alvast bedankt voor reactie Groet! mar en mar

plaatsen huurtenten (0 reacties)
Mark-73
6-4-2013
Hallo, ik zou graag willen weten op welk deel van de camping je het beste kan staan met een huurtent en met welke verhuurorganisatie. Het lijkt mij dat het deel aan het meer het leukste is of is dat niet zo? Alvast bedankt!

Wat is leuk met kleine kinderen? (0 reacties)
Camping Santa Monica****
Ch 74
5-4-2013
Hoi, wat is leuk om te doen met twee jonge kinderen. Een van 3 en een van 5. Wie van jullie heeft nog leuke tips? We gaan aankomende juli naar deze camping op vakantie?

Camping manorfarm 1 (1 reacties)
Loes frijters
31-3-2013
Wie kan mij iets vertellen wat de camping kost daar kan ik niks over vinden

jolanda
31-3-2013
Heb net geboekt, 11 dg met vouwwagen 2 volw+2 kids stroom+ water en betaal 494,50 euro. Dit is in juli/aug. Heb plaats geboekt via vrijuitvakantie's

wie weet (0 reacties)
Berner Oberland
Dorothé van Rijssel
28-3-2013
Wij zijn op zoek naar een gezinscamping waar ook van alles te doen is voor de oudere jeugd. Onze dochters zijn 16 en 17 jaar en vinden het leuk om contact met leeftijdgenoten te hebben op de camping. Ook maken we graag mooie (berg)wandelingen.

Wandelen rondom Grindelwald (0 reacties)
Grindelwald
toine_spauwen
24-3-2013
Kun je eind april / begin mei al wandelen in de omgeving van Grindelwald of ligt er dan nog teveel sneeuw ?

rijden in winter (0 reacties)
Camping Pradafenz
Nel van den Berk
10-3-2013
Hoe is de weg naar de camping toe qua hellingpercentage, te doen met grote caravan?

Is er wat tedoen voor tieners (0 reacties)
Tenero
Wolff
8-3-2013
Is er ook wel wat te beleven voor 16 -17 jarigen, en is een disco in de omgeving? gr...

Afstand Gothard (0 reacties)
Hotel Alte Post***
MarianH
6-3-2013
Hoeveel km is de afstand tot de Gothardtunnel?

Ervaringen ? (8 reacties)
Vakantiepark Landal Resort Walensee
26-2-2013
Wij gaan deze zomer naar Resort Walensee. We denken eraan om een daguitstap te maken met de Bernina Express. Vanuit Chur naar Tirano en terug. Heeft iemand daar ervaring of tips over ?

Jeroen
26-2-2013
Hallo Michiel wij gaan hierover een stukje op onze website schrijven. Wij zijn in contact met iemand die al diverse reizen met deze trein heeft gemaakt. Houd onze website maar in de gaten : www.walenseeapartments.com .

27-2-2013
Alvast bedankt, Jeroen, ik hou die website zéker in de gaten.

Michiel
12-5-2013
Mooi artikel op jullie website! Weten jullie of het nodig is vooraf tickets te reserveren of kan dit ook de dag zelf op het station? Het betreft de periode eind augustus...

Michiel
12-5-2013

jeroen
14-5-2013
Hoi MIchiel, Ik had beloofd je te berichten als het verhaal van de Rhaetische Bahn op onze website zou staan. Als je nu kijkt op www.walenseeapartments.com dan lees wat je allemaal in de omgeving van Resort Walensee kunt doen. Op deze pagina http://www.walenseeapartments.com/luxe-in-de-zomer/er-op-uit/ staat een beknopt verhaal over de Rhaetische Bahn en er is een PDF file met aanvullende informatie. Grt Jeroen

jeroen
14-5-2013
Michiel ik scrol verder naar beneden en zie nu pas dat jij het verhaal al gevonden had :-) Ik zal het eens navragen aan Richard, die heeft het treinen stuk geschreven.

Jeroen
14-5-2013
Michiel dit is het antwoord van RIchard mbt de tickets: De tickets voor de Glacier Express van St Moritz naar Zermatt v v zou ik van tevoren reserveren. Dat zijn nl speciale uitzicht rijtuigen en dan heb je ook de keuze om het diner aan boord vast te leggen. Plus dat in de vakantieperiode het aantal Japanners nogal groot is en die hebben altijd gereserveerd. Reserveren gaat via www.rhb.ch Grt Jeroen.

14-5-2013
Alvast bedankt voor de info!!

Boeken via Walensee Apartments.com (0 reacties)
Vakantiepark Landal Resort Walensee
Joop
25-2-2013
Ik heb op internet gezien dat je je vakantie in Resort Walensee ook kunt boeken via www.walenseeapartments.com . Zijn zo te zien dezelfde woningen en goedkoper dan via Landal. Iemand al geboekt via deze partij?

Kosten voor een nacht (0 reacties)
Camping Seeland***
Rob
23-2-2013
Wij gaan van de zomer naar Italië en willen graag hier voor een nacht overnachten . Weet iemand wat een overnachting op deze camping kost voor doortrekkers?

vakantie in hotel lowen Lungern (0 reacties)
Hotel Löwen***
H. de Bakker
21-2-2013
Heeft de 1 persoons kamer ook een balkon?

Late aankomst (0 reacties)
Appartement Surses Alpin****
Lola188
10-2-2013
Wie weet of een late aankomst mogelijk is?

Het weer in grindelwald ch (1 reacties)
Grindelwald
J.A.Baltes
4-2-2013
hoe is het weer Grindelwald in Augustus

ademeulmeester
21-2-2013
zonnig maar wel kans op een fikse bui.

huren van snowboards (0 reacties)
Engelberg
Robert Paul
27-1-2013
wie weet waar we betaalbare snowboards kunnen huren

overnachtingsplaatsen voor campers (0 reacties)
Klosters
boekel julia
23-1-2013
waar in de buurt van Klosters zijn er mogelijkheden om met een camper te overnachten met bijhorende faciliteiten . Eventueel ook prijzen daarvan en moet je een speciaal vignet hebben voor een camper. Las ergens dat het onder vrachtwagens valt? Vertel me hoe of wat. vriendelijke groeten Julia Boekel

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?