Beoordelingen Hotel Edelweiss***

22 mei 2013

Edelweiss***
Beoordelingen Hotel Edelweiss***
Terracestrasse 10, CH-6390, Engelberg
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Edelweiss*** in Engelberg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Edelweiss*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Edelweiss scoort een 8,4 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Edelweiss*** in Engelberg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Edelweiss***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Edelweiss*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Edelweiss*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Centraal Zwitserland. Vergelijk Hotel Edelweiss*** met andere accommodaties in Engelberg.

36 beoordelingen over Edelweiss***

met jonge kinderen, Juli 2012
"Prima hotel!"
Antoinette
27-7-2012 Prima, kindvriendelijk, schoon hotel waar wij ons vrij wel meteen thuis voelden. De familiekamer was ruim, 2 badkamers en goede bedden. De inrichting van de kamer was verder wat eenvoudig, maar ach, niet erg genoeg om over te klagen. Het hotel ligt op de berg, met een minuutje of 5 lopen ben je midden in het centrum van Engelberg. Daar is overigens veel voor kids te doen, leuke speeltuinen, zwembad etc. Het avond eten is redelijk tot goed. Voor de kids een apart menu. Onze zonen vonden de speelkamers, waar de konden spelen en andere kids ontmoetten helemaal geweldig, ze hebben het er nog steeds over. Wij zijn totaal 9 dagen geweest, dit was iets te lang. Na 7 dagen hadden we de meeste dingen in de omgeving wel gedaan. Verder een hele leuke vakantie gehad met super weer!!! De plaatselijke VVV organiseerde veel gratis dingen, de kids konden een middag pony rijden en rodelen.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Kneuterig"
jws
19-7-2012 hotel Edelweiss is blijven hangen in de verre verleden tijd dat men blij was met een sjoelbak en een verse snee brood.Ze PROBEREN het te compenseren en te verbeteren.Alles is oud;de krakende vloeren,kabels langs het plafon en muren etc. Het ademt de sfeer van een familie-hotel maar bij grote groepen hebben ze daardoor een capaciteitsprobleem.

met partner, Dec. 2011
"Super"
wtjeb
29-12-2011 De accomodatie ligt op een rustige plek in Engelberg op loopafstand van station, winkels en restaurants. Het uitzicht is adembenemend. De eigenaars van het hotel zijn zeer gastvrij en niets is teveel om het de gast naar zijn zin te maken. Ontbijt is eenvoudig maar ruim voldoende en lekker. Op verzoek wordt je van het station gehaald. Naar de verschillende bergbanen rijdt het hotelbusje ook. Geweldige service.

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Wat een gastvrijheid!"
Jan en Inge
6-8-2011 Geboekt via TO, met opvang voor onze kleinste (bijna 3).
Een echt familiehotel, gastvrij en gezellig met heel veel extra's..
De eigenaren doen echt alles om het naar je zin te maken:
Breng en haalservice naar de pistes
Eten in oude berghut
Ski clinics
Leuke thema avonden in hotel
Van 17.00 - 20.30 is er toezicht in speelruimte, handig kunnen de ouders ook rustig eten

Echt een TOP vakantie. Wij gaan zeker nog een keertje terug!!

met een groep, Dec. 2010
"Gezellig Fam. Hotel met super service"
JessicaHesselink
2-1-2011 Heerlijke dagen gehad in dit hotel. Eigenaren zeer sympathiek. Kamers gewoon gezellig, bijna als oude kostschool. Lief voor kinderen. Gezellig publiek. Leuke organisatie van feestdagen, gezellige borrelmogelijkheid. En last but not least zeer goede haal breng service naar liften.

met oudere kinderen
"Uitstekend familiehotel"
Willem
28-7-2010 Dit is een hotel waar je je direct thuisvoelt. Hier ben je echt een gast met hoofdletters, niets is het personeel teveel.
Prima kamers, uitstekend eten en uitmuntend personeel

met oudere kinderen
"Het is een super goed hotel"
Fam. Singelenberg
27-7-2010 wij gingen naar italie maar hebben na 900 kilometer overnacht in hotel edelweis. het is een supergoed hotel en je kan er zeker nog eens heen gaan. Ze hebben daar een bubbelbad en daar mag je gratis in.Een X box (2 zelfs). en het eten is verukkelijk
het is zeker een aanrader om daar heen te gaan

veel groeten van de familie Singelenberg

met partner, Juli 2010
"Ga graag nog eens terug."
vakantieganger
15-7-2010 Zeer vriendelijk personeel; wij zijn er perfect ontvangen en hebben er een prima tijd gehad.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Prima hotel!"
Gert19
12-8-2010 In juli een kleine week verbleven, met 3 kinderen 14, 16, 16. We verbleven in een familiekamer; deze was behoorlijk groot, met twee slaapkamers en twee badkamers.
Personeel is zeer behulpzaam. Ontbijt is goed. De gratis jacuzzi vonden onze kinderen heerlijk.
De inrichting en stoffering is enigzins outdated, maar stoort niet.

De omgeving van Engelberg is ons prima bevallen, heerlijk gewandeld! Ook de golfbaan is voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen
"Beslist een aanrader !"
Hans en Alinda de J...
16-8-2009 we hebben met onze 2 zonen 1 week in Edelweis gelogeerd en het was super.
Niks is te veel en het personeel is erg vriendelijk. Het is een oud hotel met erg veel sfeer. Je kan heerlijk wandelen en het uitzicht is onbetaalbaar vanuit je hotelkamer.
We hebben en hele leuke week gehad.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit