Beoordelingen Camping Ruetti****

20 mei 2013

Ruetti****
Beoordelingen Camping Ruetti****
3824, Stechelberg
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Ruetti**** in Stechelberg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Ruetti**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Ruetti scoort een 9,0 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Ruetti**** in Stechelberg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Ruetti****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Ruetti**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Camping Ruetti**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Berner Oberland. Vergelijk Camping Ruetti**** met andere accommodaties in Stechelberg.

7 beoordelingen over Ruetti****

9,5
6,7
alleenreizend, Sept. 2010
"Prima camping, schitterende ligging"
Florian
13-9-2010 Voor een lang weekend naar deze heerlijke, kleine, eenvoudige camping geweest. Uitstekend sanitair (beetje weinig als het hoogseizoen is denk ik), vriendelijke eigenaren die onopvallend de camping leiden en je een groot gevoel van vrijheid geven. Fantastische omgeving voor echte bergliefhebbers. Wel heel hoge rotsen rondom, dit kan als beklemmend ervaren worden en zorgt er tevens voor dat de zon pas laat op de camping is en vroeg weer weg (begin sept > van 10 tot 16 u zon). Daarvoor en daarna vrij snel koel en vochtig, maar ja, wat wil je midden tussen de besneeuwde bergen. Omgeving uitermate geschikt voor langere wandelingen en zware mountainbiketochten alsmede voor allerlei andere bergsporten. Brood en eerste levensbehoeften in de kleine kiosk verkrijgbaar. Voor herhaling geschikt deze kleine fijne camping!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Plek om nooit te vergeten!"
Simone
5-7-2011 Vroeger als kind met mijn ouder op deze camping geweest en altijd super tijd gehad. Nu met mijn man (geen vakantieganger) en kinderen geweest en het is zo goed bevallen dat we gelijk weer gereserveerd hebben voor het komende jaar dus dat zegt denk ik wel genoeg. Schitterende omgeving met ongelooflijke natuur!

met partner, Juli 2010
"Een moeilijk te verlaten vakantieplaats."
R. Doeze Jager
20-7-2010 Schitterende natuur. Rustige camping. Sanitair netjes.
Zeer vriendelijke eigenaren. Ideale plek om veel bergtochten te starten.
Wij waren er van 1987 t/m 1993 en in 2010. Het verveelt daar nooit.

met jonge kinderen, 2009
"Mooie kleine camping"
brink
28-11-2009 Deze camping ligt op een hele mooie plek.Wat ons opviel was dat er voor mensen met een tentje (wij zelf hebben een caravan) een keurig afdak was gebouwd waaronder je met slecht weer kunt koken en verblijven op banken en tafels ,super.Vriendelijke eigenaren en behulpzaam wij waren hier in juli en hadden mooi maar ook slecht weer.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Schitterende liggen aan het einde van het dal"
Hans
28-1-2010 De camping ligt aan het einde van een Noord Zuiddal. De weg stopt hier en de wandelpaden beginnen. Zowel overdag als 's nachts is het zeer rustig op de camping; geen radio's of muziek, iedereen geniet van de rust. Het sanitair wordt meerdere malen per dag schoongemaakt; de douchecapaciteit is beperkt. Vroeg opstaan is de remedie. Achter de camping stroomt een wilde beek en in het begin was het wennen aan het continue geruis. Een prachtige plek midden in de natuur en een royaal uitzicht op de besneeuwde toppen.

met jonge kinderen, Juli 2009
"!!Geweldig mooie omgeving!!"
Druijff
27-3-2010 Camping Ruetti is een kleine camping. De ligging is perfect, aan het einde van de weg. Waar je alleen nog verder kan op de fiets of lopend. Het sanitair wordt goed schoongemaakt. Als het erg druk is dan moet je soms wat langer wachten op de douches, maar meestal valt het erg mee. Verse broodjes kun je bestellen voor de volgende dag. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt. (9 en 6 jaar). Wij waren er in juli 2009.

"Rustige en mooie camping"
gerda van der laan
15-8-2008 Deze camping ligt prachtig gelegen
in Stechelberg,prima sanitair,
vanuit de camping diverse wandelmogelijkheden voor iedereen.
Wij waren hier in augustus 2008.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit