13-9-2010
Voor een lang weekend naar deze heerlijke, kleine, eenvoudige camping geweest. Uitstekend sanitair (beetje weinig als het hoogseizoen is denk ik), vriendelijke eigenaren die onopvallend de camping leiden en je een groot gevoel van vrijheid geven. Fantastische omgeving voor echte bergliefhebbers. Wel heel hoge rotsen rondom, dit kan als beklemmend ervaren worden en zorgt er tevens voor dat de zon pas laat op de camping is en vroeg weer weg (begin sept > van 10 tot 16 u zon). Daarvoor en daarna vrij snel koel en vochtig, maar ja, wat wil je midden tussen de besneeuwde bergen. Omgeving uitermate geschikt voor langere wandelingen en zware mountainbiketochten alsmede voor allerlei andere bergsporten. Brood en eerste levensbehoeften in de kleine kiosk verkrijgbaar. Voor herhaling geschikt deze kleine fijne camping!
5-7-2011
Vroeger als kind met mijn ouder op deze camping geweest en altijd super tijd gehad. Nu met mijn man (geen vakantieganger) en kinderen geweest en het is zo goed bevallen dat we gelijk weer gereserveerd hebben voor het komende jaar dus dat zegt denk ik wel genoeg. Schitterende omgeving met ongelooflijke natuur!
20-7-2010
Schitterende natuur. Rustige camping. Sanitair netjes.
Zeer vriendelijke eigenaren. Ideale plek om veel bergtochten te starten.
Wij waren er van 1987 t/m 1993 en in 2010. Het verveelt daar nooit.