4-2-2010
midden in het boerenland tussen de bergen gelegen, prachtige uitzichten op gebergte en thunersee. autentiek zwitsers huisje met aangrenzende boerenschuur en stallen beneden. Veel ruimte voor de kids om te spelen. Van alle gemakken voorzien.
30-11-2009
Huttli Maad ligt in een mooi stukje zwitserland. de bedden slapen heerlijk. en het huisje heeft alle moderne gemakken, inclusief radio, tv, dvdspeler en zo n 300 satelietzenders. Het is zo lekker om met de geur van het hooi uit de schuur en het boerenland om je heen wakker te worden. met de bergen om je heen en gave vergezichten op het terras te ontbijten. nog even de hond uitlaten, paar minuten lopen en je zit in het faltschenwoud. en zat wandelingen vanaf het huisje mogelijk. b.v. naar de pochtenfall. De kids lekker spelen in de wei of het zwembadje. het kan flink rommelen met het weer, maar dat is meestal van korte duur. wij hadden in ieder geval 3 weken schitterend weer!
Want ons betreft een aanbeveler, zeker voor een gezin met kinderen, en je hond mag ook mee!