Camping Jungfrau*** in Lauterbrunnen Zwitserland beoordelingen 8.2 | Zoover

bungalow

Beoordelingen Camping Jungfrau***

Weid 406, CH-3822, Lauterbrunnen
Camping Jungfrau scoort een 8,2 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Jungfrau***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Jungfrau*** in Lauterbrunnen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 58 vakantiefoto's van Camping Jungfrau*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Berner Oberland. Vergelijk Camping Jungfrau*** met andere accommodaties in Lauterbrunnen.

30 beoordelingen over Jungfrau***

"Bijzondere plek voor een paar nachtjes"
loeipr
3-9-2011 Ik lees in de beoordelingen veel over slecht weer, wij hadden prachtig weer, eind augustus 2011. Dan is deze camping extra prettig, omdat het tussen twee bergen ligt en je dus aan het eind van de middag heerlijk in de schaduw staat! Heet overdag, heerlijk koel in de avond en nacht!
De camping ligt op een unieke plaats, met uitzicht op een grote waterval. Naast de camping stroomt met bruut geweld een rivier en net daarnaast is een opstijgplaats van helikopters. Een kakofonie van geluiden, maar wel heel bijzonder. Meer dan 30 graden met op de achtergrond de bergen met eeuwige sneeuw!
Een leuke speelplaats voor kinderen, prachtig wandelen tussen de hoge bergen vanaf de camping, maar wel duur en kleine standplaatsen voor de camper! Kortom, een bijzondere ervaring voor een paar nachtjes.

"Wauw"
poppe_boonstra
20-8-2011 2 volwassenen 2 kinderen 1 familietent we stonden op een plek met uitzicht op de staubach waterval , geweldig! goede voorzieningen, sanitair beneden wat benauwd en krap, maar wel schoon. we gingen dus vooral gebruik maken van de familiebadkamers. wasmachine en droger en een droogkamer waren helaas echt nodig ivm het slechtere weer. de prijs vonden we wel erg hoog, maar het is ook echt een unieke plek.

"Supercamping, mooie ligging!"
Vincent
4-8-2011 Camping ligt in een heel mooi dal met uitzicht op meerdere watervallen. Het sanitair was echt superschoon en modern. Vooral de familieruimtes waren ideaal. Er was een leuke speeltuin voor de kinderen. Het zwembad ligt op een kwartiertje lopen in het dorp. Helaas kun je daar niet parkeren.
We hebben wel een dag ontzettend veel regen gehad. Ze deelden zelfs vlonders uit!

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Jungfrau*** bij:

met vrienden, Mei 2011
"Bijna perfeckt"
Gert
24-5-2011 Leuk dorpje, heel leuke wandelingen, ongelooflijk mooi zicht op de bergen en op watervallen. Sanitair is super, zijn daar wel niet gaan eten op de camping het restaurantje leek me wel gezellig.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Leuke camping voor een paar dagen."
babs
22-8-2011 De ligging van deze camping is super mooi, nadeel dat de zon heel vroeg achter de bergen verdwijnt dus koelt snel af. Hebben hier 4 nachten gestaan maar zijn toen vertrokken van het ontzettende slechte weer. Nonstop regen, regen en nog eens regen. Ze delen hier wel vlonders uit die je voor de caravan kunt leggen om het een beetje zuiver te houden. Het is wel een camping waar je veel moet ondernemen, op de camping zelf is niet echt iets te doen voor de kinderen. Als je hier langere tijd staat mis je wel een zwembad. Het restaurant op de camping is heel erg lekker met veel authentieke gerechten uit Zwitserland . De staanplaatsen zijn wel klein, stonden hier maar 4 nachten dus vonden we niet erg maar als je voor langere tijd staat is het minder leuk je staat echt hutje mutje.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Goede camping, erg commercieel, zer mooi sanitair"
dickmans
26-7-2010 Deze camping is lastig te beoordelen, aan de ene kant is het een fraaie camping, gunstig gelegen voor mooie uitstapjes. Er is een fantastisch mooi nieuw sanitair gebouw met alles erop en eraan, zelfs vaatwassers. Aan de andere kant is het wat minder de plekken zijn schandalig klein voor het geld wat ze vragen, je moet geen claustofobie hebben anders krijg je het wel. Alles wordt volgepropt en je moet het neerzetten zoals de Platzanweiser het zegt., erg onvriendelijk personeel in winkel en receptie, je kunt merken dat ze niets om je geven het staat toch wel vol in dit gebied. Erg jammer is dat. Verder is er niet heel veel te beleven op de camping voor de jeugd. Wij stonden redelijk vooraan op de camping maar hadden geen last van de bussen met jeugd die in het hostel logeren. OM half elf is het muisstil op de camping dit was boven verwachting. Een laatste nadeel is dat de zon snel achter de bergen verdwijnt het wordt dan snel fris en doet de camping wat donker en somber aan. Kortom een 7

met partner, Juli 2010
"Voelde me niet welkom"
Carine
24-7-2010 Achterin heb je vrij uitzicht over de weiden, bergen en watervallen. Wauw! Het sanitair is ok, niet heel schoon maar wel te doen. Toen we om 22.01 uur natgeregend aankwamen in het bijna volle restaurant, mochten we niets bestellen, want dat kon tot 22.00 uur. Nergens meer eten te krijgen, maar dat was duidelijk niet hun probleem. kom op tijd en ze zijn heel vriendelijk.
Het regende de laatste dag pijpenstelen dus zetten we de auto voor het inladen bij de tent, wat niet mocht. De eigenaar vond het nodig me daarop aan te spreken alsof hij een klein kind op z'n donder gaf. Na hallo begon hij al: Sie wissen gans gut wo das auto gehort und das ist NICHT HIER!! Kon hem niets schelen dat het maar voor even was, want dass macht mann einfacht nicht!! En toen ik uitlegde dat het vanwege de regen was riep hij: andere mensen hebben ook regen die doen dat ook niet. ik bleef netjes maar daar werd hij alleen maar kwader van. Wat een idioot, ik snap niet dat je zo tegen een gast tekeer kunt gaan

met oudere kinderen, Juli 2010
"Mooi gelegen, veel te kleine plekken en duur"
Gerdes
19-8-2010 Camping ligt zeer mooi gelegen in de natuur met mooi uitzicht. Daarnaast zijn de plekken veel en veel te klein. Voorts staat alles heel dicht op elkaar. Tussen onze caravan en de luifel van de achterburen zat ongeveer 1 a 1,5 meter. Caravan moest ook precies zo neergezet worden als de beheerder het wilde. Mocht niet anders. Wij hadden voor onze voortent ongeveer 1 meter ruimte tot aan de weg. Wij moesten naast de voortent zitten. Onze dochter sliep in een apart tentje op onze plek, en daar moest per nacht nog extra 11 Frank voor bijbetaald worden. Er was geen fysieke afsluiting bij de ingang, er werd soms tegen 23.00 uur nog gereden met auto's op de camping. Zeer kort achter de camping ligt een helikopterbasis. Bij mooi weer zij er hele dag door vluchten tot soms wel 21.00 uur. Hierdoor veel geluidsoverlast. Zal deze camping ook niet aanbevelen bij bekenden en anderen. Per nacht betaalden wij omgerekend 55 euro voor 3 personen.

met partner, Juli 2010
"Mooie ligging, maar erg kleine plaatsen"
Arjen van Tol
19-7-2010 De ligging van de camping is bijzonder mooi. Sanitair vooraan de camping is gedateerd (wel redelijk schoon). Beheerders vond ik niet erg vriendelijk, een 'dank je wel' of 'goede reis' kon er niet vanaf. Misschien had het iets te maken met de enorme drukte (Amerikaanse jeugd, 5 bussen vol).

De plaatsen zijn klein. Voor caravans en campers geldt exact hetzelfde: scheerlijn in scheerlijn. Wij betaalden voor een medium tent en 2p zonder stroom 32,50 EUR per nacht. Voor een plekje van ~15 vierkante meter behoorlijk duur.

De camping is ingericht op grote groepen: parkeerplaatsen voor bussen, een pinautomaat op de camping, internetcafe, veel vaste standplaatsen en huur (sta)caravans en tenten, tot slot krijg je gratis de bijbehorende drukte (ook rond middernacht).

20 jaar geleden was dit een 'echte' wandelaars-camping, maar is nu uitgegroeid tot 'Holiday Park'. Als je een rustige camping zoekt, met niet teveel poespas moet je hier absoluut niet zijn.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prima maar relatief duur"
SML&D
2-8-2010 Afgelopen juli verbleven wij op deze camping in een gehuurd 6 pers.chalet. Met vier personen ruim voldoende. De inrichting van het chalet is gedateerd maar het chalet was wel schoon. Vergeleken met andere huisjes in CH vonden wij de prijs/kwaliteit verhouding van dit chalet relatief ongunstig.

De camping zelf is groot en ziet er goed onderhouden uit. Iedereen staat, net als de chalets overigens, wel heel erg dicht op elkaar. Opvallend dat het op de camping ondanks de grootte en de groepen jeugd veelal rustig was.

De omgeving is mooi, camping goed gelegen. Het restaurant op de camping is niet bijzonder maar het eten was goed. Vriendelijke bediening. Ook receptie vriendelijk.