Beoordelingen Iseltwald

23 mei 2013

Iseltwald
Beoordelingen Iseltwald
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Iseltwald. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Iseltwald. Ben je zelf op vakantie geweest naar Iseltwald? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Iseltwald scoort een 8,2 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping en 3 Hotels in Iseltwald. Op Zoover vind je bovendien 5 vakantiefoto's van Iseltwald. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Iseltwald. Bekijk ook andere accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Berner Oberland.

2 beoordelingen over Iseltwald

met oudere kinderen, Juli 2010
"Sfeervol dorp aan de Brienzersee"
F.Bosman
Omgeving
7-9-2010 We stonden op een kleine camping bij het strandbad in Iseltwald.
Mooie uitzichten over het meer vanaf de terrascamping.
Zwemmen vanuit het strandbad van de eigenaar van de camping.
Vrijheid, blijheid. Echter bij vertrek heeft de eigenaar zich niet aan zijn woord gehouden. Bij aankomst wilde hij dat we het verblijf vooruit betaalden, we wilden 5 nachten blijven, maar vanwege het weer zijn we eerder naar huis gegaan. De beheerder beweerde dat hij niet verplicht was de betaalde campinggelden te retourneren.

odile
Omgeving
22-9-2007 Het huisje ligt ongeveer 300 m boven Iselwald midden in de weide en bos. ideaal voor mensen die van rust en de natuur houden. Ook fijn voor mensen met een hond. Uitstapjes kunnen er gemakkelijk gemaakt worden. Uiteten kan aan het Brienzer meer. boodschappen moet je doen in interlaken in Iseltwald zit alleen een bakketje.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit