Camping Manor Farm**** in Interlaken Zwitserland beoordelingen 7.9 | Zoover

3-2-1- BUNGEE!!!! :D

Beoordelingen Camping Manor Farm****

Seestrasse 201, CH-3800, Interlaken
Camping Manor Farm scoort een 7,9 uit 10, op basis van 58 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Manor Farm****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Manor Farm**** in Interlaken, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 62 vakantiefoto's van Camping Manor Farm**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Berner Oberland. Vergelijk Camping Manor Farm**** met andere accommodaties in Interlaken.

1 2 3 4 5 6 volgende

54 beoordelingen over Manor Farm****

"Camping ligt prachtig,stacaravans daarentegen niet"
Monique
27-8-2011 Camping ligt in een prachtige omgeving,bij een meer waar je heerlijk kunt zwemmen(waterschoenen !)Voor 3 dagen was het prima om in een stacaravan te verblijven,maar ze staan zo dicht op elkaar en in zo'n rare opstelling dat je niet rustig op je eigen toilet zit omdat de buurman achter je raampje op een stoel zit !Weinig privacy en geen schaduw.Camping is leuker met een tent.

met jonge kinderen, 2011
"Leuke camping voor een paar dagen"
p_koelewijn
9-8-2011 Een leuke camping om een paar dagen te verblijven. De omgeving leent zich perfect om te sporten, hardlopen en mountainbiken. Maar ook zwemmen of zeilen op het meer. In de omgeving is veel te doen en zien. Voor het ontdekken van de vele bergen is gaaf. De camping bestaat uit twee delen en daartussen loopt een (drukke)weg. Er loopt een tunneltje onder weg door.

"Leuk maar niet voor herhaling vatbaar"
qwistnixs
22-7-2011 Camperen is niet echt ons ding, maar met een stacaravan van TO was het wel te doen. Eigen douche & 2 wc's in onze caravan. De camping is best groot, in het midden loopt een vrij drukke weg die niet is afgezet. Kleine kinderen dus wel in de gaten houden. Er loopt een tunneltje onder de weg door naar de andere kant. De Thunersee is erg mooi, evenals de Lombach (watervallenbeek) Tip: neem waterschoentjes mee, het is een kiezel "strand" Voor de kids is er een kidsclub die iedere dag wel iets leuks organiseerd, er is een voetbalveld (die met slecht weer dicht is) ook de entertainment hal was vaak dicht. 1 restaurant waar je vooraf moet reserveren omdat het daar vrij druk is maar volgens zeggen erg goed! In de buurt zijn wel tal van andere restaurants en eetgelegenheden. Ook leuke bezienswaardigheden in de buurt. Mocht je geen hoogtevrees hebben ga dan paragliden. Super leuk en een heel mooi uitzicht!!

met jonge kinderen, Mei 2011
"Prima plek"
rodney
1-6-2011 Wij hebben van 19 mei tot 29 mei een stacaravan gehuurd, we zijn een gezin met twee hele kleine kinderen (6mnd en 2 jaar) Voor de oudste was een kleine speelplaats met schommel en glijbaan voldoende afleiding. De omgeving was prachtig. De supermarkt op de camping is duur maar je kan er wel een hoop kopen.
Het restaurant had goed eten, de bediening vonden wij wel okay. Wij waren daar via TO, prima organisatie. De caravan die wij hadden was splinternieuw, wij waren de eerste huurders, alles was nieuw. Er waren een hoop Engelsen maar ook Polen en Nedrlanders waren er veel. Wel was de leeftijd van de gasten aan de hoge kant. Wij waren met eigen auto dus hebben we af en toe een rit gemaakt naar bv Luzern en Bern, dit is dan 1.5 uur rijden ongeveer. Wij hadden erg mooi weer, in de nacht was het wel koud. Als ik weer zou gaan camperen in Zwitserland zou ik zeker weer voor deze camping gaan. Voor ons was het de eerste keer dat we campeerde, het is erg goed bevallen.

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Keurig onderhouden camping direct aan het meer"
John
14-9-2010 Wij waren hier in het naseizoen en dan is het niet erg druk. Voor kinderen is er niet veel te doen op een klein speeltuintje na. De camping is echter een prima uitvalsbasis voor prachtige wandelingen en fietstochten in de omgeving. Met de fiets ben je binnen 10 minuten in hartje Interlaken. Wij hebben het prima gehad deze week.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Direct aan de Thunersee"
nancy_van_rooij
4-4-2011 Prima camping; ligging perfect voor het maken van uitstapjes. We zaten aan het einde van het seizoen waardoor het erg rustig was. Zeker niet erg; hebben heerlijk genoten van de omgeving.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Fantastische ligging"
Nancy
20-10-2010 Camping ligt direct aan de Thunersee en is een prima uitgangspunt voor diverse tochten (wandelen, fietsen, auto). Prima verzorgd. Winkel die erbij zat was zeer beperkt, maar er waren diverse supermarkten op niet al te verre afstand.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Heel erg leuk, maar heel duur"
André
29-8-2010 Mooie camping aan de Thunnersee met ruime plaatsen en goede sanitair. Voor onze kinderen (11 en 14) was er niet veel te doen omdat er geen animatie en zwembad was. Hierdoor is deze camping waarschijnlijk niet zo populair bij gezinnen met oudere kinderen. Het restaurant is op zich goed maar de bediening is zeer onbeleefd en onprofessioneel. Vanaf de camping kun je alles doen met bus en trein (JungfrauBahnen-Pass). De omgeving is werkelijk fantastisch met de Jongfraujoch, Lauterbrunnen en Grindelwald. Actieve aanraders zijn het First Fliegen (tokkelen) en Trottibiken (de berg afsteppen). Zwitserland is een absolute aanrader maar is wel erg duur. Echt alles kost 2 tot 3 keer zoveel als in Nederland.

met partner, Aug. 2010
"Prachtig gelegen, rustige camping"
Van Dorp
30-8-2010 Van 18 aug. t/m 29 augustus op Manor Farm gekampeerd met de tent. De kampeerplek was wat klein en we stonden onder een dennenboom die in de hitte de nodige hars lekte. Ontvangst was prima. Bij de receptie spreekt men zowel NL, Engels en Duits dus altijd wel een taal die te verstaan is. Het sanitair in blok 1 en 3 is prima, in blok 2 was het wat minder; hier was geen warm water. De campingwinkel heeft een ruim assortiment, maar is wel duurder dan bijv. de Migros of Denner. Bij de Eurospar zijn de prijzen echt bizar hoog, bij Migros en Denner valt het mee.
Met de 'toeristenkaart' zijn we een aantal keer gratis met de bus naar Interlaken gegaan, kun je zwemmen in Interlaken bij het Bodelibad en kregen we korting bij de Pfingstegbaan en de Trummelbachfalle (op die manier haal je je 2,40 frank toeristenbelasting per nacht er redelijk uit). Het meer en de omgeving zijn prachtig, en vleuke plaatsjes in de buurt. Ideaal om wandeltochten te maken en te Mountainbiken of tochtje op de racefiets.

met partner, Aug. 2010
"Prachtig gelegen camping!"
Reppels
17-8-2010 Prachtig gelegen camping aan de Thunersee!
Sanitairgebouwen zijn zeer netjes, en worden goed schoongehouden!
'S avonds is het wel erg rustig op de camping, weinig te beleven. En niet erg best verlicht.
Voor de jeugd is er een mooi aangelegd voetbalveldje. En er is een kleine schuur waar enkele speelautomaten enz staan.
Interlaken is per bus makkelijk te bereiken, om het half uur rijd er een bus.

Aanraders zijn: Trümmelbach watervallen bij Lauterbrunnen & Beatushölen (grotten)

De Jungfraubahnen-pas voor 200CHF/150 euro is een dure aanschaf maar zeker de moeite waard!! Je kunt dan 6 dagen achtereen onbeperkt reizen met trein-kabelbaan enz in het Jungfrau-gebied.
Met deze pas betaal je nog extra 52CHF om op de Jungfraujoch te komen, dat is het laatste en hoogste station.
Last but not least; de hamburgers bij de take away op de camping zijn GE-NI-AAL lekker:D

1 2 3 4 5 6 volgende