Beoordelingen Camping Manor Farm****

18 mei 2013

Manor Farm****
Beoordelingen Camping Manor Farm****
Seestrasse 201, CH-3800, Interlaken
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Manor Farm**** in Interlaken, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Manor Farm**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Manor Farm scoort een 8,1 uit 10, op basis van 72 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Manor Farm**** in Interlaken, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Manor Farm****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Manor Farm**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 87 vakantiefoto's van Camping Manor Farm**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Berner Oberland. Vergelijk Camping Manor Farm**** met andere accommodaties in Interlaken.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

65 beoordelingen over Manor Farm****

met oudere kinderen, Sept. 2012
"Mooie caravan"
Ellie
28-9-2012 De caravan was vrij nieuw zag er schoon en mooi uit wij zijn er twee weken geweest de man van touroperator verdient een tien kwam bijna elke dag wel langs fietsen en zeggen waar je mooi kon wandelen en dan had hij soms ook kortingskaarten waar wij wel blij mee waren.We misten in de caravan wel een koffiezetapparaat dit is echt een aanrader als je van wandelen houdt En als je Zwitserland duur vindt er zijn ook wel goedkope winkels zoals Aldi in de buurt en makkelijk met de boot gratis naar Interlaken West. Alleen uitzicht op meer dat is er niet want er staan daar helemaal geen caravans

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Goed voor onze doorreis"
Marjan
25-9-2012 In een gehuurde tent verbleven voor onze doorreis. Het nadeel was dat wij zeer slecht weer troffen die 2 dagen daar. Hierdoor werd het erg koud en vochtig. Voor de kindjes heb ik niets gezien van animatie of gehoord. Schijnt er wel te zijn. Weinig kunnen doen door het slechte weer.
Maar goede ontvangst van touroperator. Omgeving is niet iets voor ons met kleine kindjes, verder prachtige omgeving.

"Heerlijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
tjittekneefel
1-9-2012 een zeer nette camping , met een schitterende ligging.
rust en ruimte maar genoeg te doen .
ook de kinderen 3 en 6 jaar hgadden het hier prinma naar hun zin.
animatie was erg goed en origineel.
was voor ons de eerste keer in zwitserlan en een tussenstop, maar als we dit van te voren hadden geweten hadden we niet een andere vakantie geboekte.de caravan was ook zeer netjes .
dit was werkelijk fantastisch.

met partner, Aug. 2012
"Mooie camping in een prachtige omgeving!"
Rick en Ilona
28-8-2012 Wij hebben nu 3 jaar achter elkaar op deze camping gekampeerd in onze eigen tent. Grote camping met veel variatie in kampeerplaatsen. Er is ook veel prijsverschil in de plaatsen op de camping. Over het algemeen wel een dure camping om te kamperen. Geweldige ligging aan een meer en midden in de alpen. Bij erg warm weer (zoals afgelopen weken) heerlijk om in de bergen of in het meer verkoeling op te zoeken. Iedere dag leuke animatie voor de kinderen. Ook zijn er tafeltennistafels en een groot voetbalveld. Interlaken is een leuke plaats om naar toe te gaan, dat kan vanaf de camping gratis met de bus of met de boot. Verder voor de auto goede verbindingen met alle plaatsen in de omgeving. De stad Bern is ook een aanrader en ligt op ongeveer 50 kilometer.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Liefst vandaag weer terug naar Manor Farm :-)"
Fred
30-8-2012 Wij hebben een geweldige vakantie gehad op Manor Farm, geweldige camping op een geweldig plaats.. Wij stonden er met onze caravan, samen met onze 3 kinderen. En vonden het na 2 weken allemaal erg jammer dat we weer naar huis moesten. Voor de kinderen is er weinig speel materiaal maar die vermaakten zich super bij het meer waar je zo aanligt. En bijna iedere dag wel even een klein uitstapje, je kunt er zoveel leuke dingen doen. en de stad Interlaken is ook een geweldige stad, om even lekker in het park te zitten en te kijken hoe de delta vliegers landen.
al met al! een aanrader

met partner, Juli 2012
"Fantastische camping"
Tanja
25-3-2013 De camping ligt op een ideale plek, midden in de bergen en aan een super mooi meer. Het sanitair was ietwat verouderd, maar werkt allemaal prima, niets op aan te merken. Vriendelijk personeel. We hebben meerdere malen in het restaurant gegeten, was erg lekker en goed te betalen! Supermarkt biedt alle benodigde spullen en dagelijks vers brood. Plaatsen waren lekker ruim, dus je hebt wat privacy. Mooie omgeving om te wandelen, zwemmen. Interlaken zelf is een leuke stad om je te vermaken. In de omgeving is genoeg te doen, mooie watervallen, bergen, rivieren etc. Het is ons erg goed bevallen!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Nette, Overzichtelijke Camping."
Simon Ruisch
29-11-2012 deze Camping is niet te groot, maar ook zeker niet te klein, Deze Camping ligt in een Prachtige Omgeving, Veel bergen, Het ligt aan een Prachtig meer met ook de mogelijkheid tot zwemmen, 5 Minuten rijden naar Interlaken Stad, Met Daar, Prachtige Parken, Casino, Groot Zwembad. En veel Luxe Winkels.
Op het Hotel is een Supermarkt, Restaurant, Receptie, Gokhal. En er is ook Wi-Fi te vinden. Prachtige Camping met grote nette, Caravans, en Campingcars. Goed onderhouden Sanitair Voor Campeerganger, Kortom .Een Prachtige Groene Camping Netjes, Op een Goeie Plek ! Prachtige Vakantie !

met partner, Juli 2012
"Aardige camping op prachtige plek."
ellen
19-8-2012 De camping ligt op een prachtige plek. Genoeg te doen in de omgeving, ligging is centraal. Caravan is gedateerd,badkamer klein en slecht. Prijs kwaliteitsverhouding is erg scheef. Caravans zijn erg dicht op elkaar geplaatst wat een onvrij gevoel geeft. Personeel is erg vriendelijk. Alles is wel erg duur in zwitserland.

met jonge kinderen, 2012
"Camping prima, accomodatie armoedig"
dabonelle
17-7-2012 Mooie eenvoudige camping op een mooie locatie aan de Thunersee. We kwamen al jaren met de tent, maar met twee kinderen leek ons een stacaravan wat fijner. Helaas, dat is tegengevallen. We kregen een flink gedateerde armoedige caravan zonder schaduw. Dit nooit meer. Slechte matrassen waardoor ik eerder moe dan uitgerust ben. Gelukkig biedt dit gebied voldoende afleiding, maar volgende keer weer eigen tent mee.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Mooie camping op prachtige lokatie"
Ronald
6-8-2012 Niet al te grote camping, op een mooie lokatie met mooi uitzicht op meer en bergen. Alles is mooi schoon, en sanitair is ook prima in orde. Wij hadden een tent gehuurd bij nederlandse touroperator, en mochten gratis gebruik maken van het gemeente zwembad, bus/trein in omgeving, en de boot naar Interlaken. Het zwembad is 10 minuten rijden, maar zeker de moeite waard. Ik heb nog nooit zo een schoon zwembad gezien. Als je de kleedkamers en douches ziet van het binnenbad, dan denk je dat je in het Amstelhotel zit. Alles glimpt en je vindt geen haartje op de grond of vlekje op een spiegel. Je kijkt vanuit het zwembad zo op de Jungfrau (berg) met besneewde toppen. Voor de jeugd is er alleen in de avond niet zoveel te doen, dus je moet jezelf vermaken, maar wij hebben daar geen moeite mee gehad. Alles in Zwitserland is mooi en schoon, alleen moet je wel rekening houden dat je alles erg duur is vergeleken met bijvoorbeeld Italie.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit