5-5-2008
Prachtige ligging aan de voet van de Wetterhorn. Dorp op loopafstand. Geen activiteiten op de camping zelf in de vorm van sport en spel, doch met gastenkaart is zwembad in het dorp gratis. Ideale uitvalsbasis voor wandelingen. Geen speelmogelijkheden voor kinderen, geen restaurant op de camping. Campingwinkel met klein maar volledig assortiment van campinggaz tot melk en brood. Zeer vriendelijke eigenaren. Goed en schoon sanitair. Avondrust va 22 uur. Zeer geschikt als trekkerscamping; ruimte voor binnenkoken en eten bij regen. Wasmachine, droogtrommel, koffieapparaat, gratis warm water in douche en wasbakken. Ruime vlakke percelen voor grote tenten en caravans. Echte aanrader als je van rust en wandelen houdt.
We komen al vanaf 1990 heel graag op deze camping (zowel in juni als augustus)
14-4-2008
het is gewoon een hele fijne camping vlak aan het dorp grindelwald.Het sanitair is superschoon en de mensen van de camping vriendelijk en netjes.Er is op de camping rust en ruimte.Ook een campwinkel is er voor de boodschappen.Verder ligt de camping centraal voor uitstapjes met de auto trein of wandelen je kan gewoon alle kanten op.Wij zijn er nu 2 jaar achter elkaar geweest en gaan zeker nog vaker we hebben alles nog lang niet gezien.Een aanrader deze camping
27-7-2008
super camping om tot rust te komen top hygiene super uitzicht op de 1500 meter eiger n. wand vriendelijk personeel
echt geweldige vakantie gehad