Beoordelingen Hotel Steinmattli****

18 mei 2013

Steinmattli****
Beoordelingen Hotel Steinmattli****
Risetensträssli 10, CH-3715, Adelboden
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Steinmattli**** in Adelboden, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Steinmattli**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Steinmattli scoort een 8,8 uit 10, op basis van 79 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Steinmattli**** in Adelboden, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Steinmattli****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Steinmattli**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Hotel Steinmattli**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zwitserland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Berner Oberland. Vergelijk Hotel Steinmattli**** met andere accommodaties in Adelboden.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

73 beoordelingen over Steinmattli****

met oudere kinderen, 2012
"Prima hotel"
g.keltjens
1-11-2012 We zijn er 2 weekjes geweest en is een goed hotel om te vertoeven. Ontbijt en avondeten zijn prima en ook op eventuele wensen werd alert gereageerd. Kamers zijn schoon en ruim, net als het balkon. Wij hadden half-pension en is gezien de prijzen daar in restaurants in het dropje zeker aan te bevelen.

Tip: wij hadden een kamer met "beter" uitzicht. Zorg er wel voor dat je niet op de eerste verdieping komt aangezien je dan deels tegen het huis van de buren aan kijkt.

met partner, Sept. 2012
"Fantastisch hotel in een prachtige omgeving"
Angeliek van der he...
16-9-2012 De kamers zijn echt perfect, het uitzicht (wij zaten aan de zuidkant) is adembenemend. Het eten is super. Vooral het avondeten smaakt heerlijk en de soorten gerechten waar je uit kan kiezen zijn apart en divers. Als we de zwitserse menukaart niet begrepen kregen we uitleg van de Nederlandse eigenaresse. De service is hel goed. Bij de receptie ligt een map met diverse schitterrende wandelroutes in Nederlandse taal. Alles ziet er mooi en verzorgd uit. Ook erg handig is de pas die je erbij krijgt en waarmee je op de gondels kan stappen en met de bus kan reizen. Je eigen auto heb je eigenlijk niet nodig. Het hotel ligt bij het centrum maar het is er toch lekker rustig.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Super ligging in het dorp"
Jan.Kerremans
28-9-2012 Dit is een vier sterrenhotel zoals het hoort . Van bij de aankomst wordt je vriendelijk begroet met je naam, de kamers zijn tip top in orde. Wij zijn pas 's avonds aangekomen en konden onbezorgd aan tafel. De bediening in het restaurant is zeer vriendelijk en behulpzaam.
De ligging van het hotel is super, je zit vlak bij de dorps lift en het gratis openlucht zwembad van het dorp (een aanrader voor mensen met kinderen) zijn een fijne ontdekking.
Er zijn uitgestippelde wandelingen beschikbaar in het hotel in het nederlands, zo hoeft je niet constant op je wandelkaart te kijken. Dit hotel wordt gerund door mensen die er hun hart bij gebruiken en dat merk je.

met partner, Aug. 2012
"Uitermate vriendelijk personeel, heerlijk eten!"
Ralf Oudgenoeg
27-8-2012 Het hotel ligt rustig maar toch zeer centraal vlakbij de gezellige winkelstraat. De gratis pas voor kabelbanen in de zomer is een grote plus. Iedereen is even vriendelijk. Wij vonden alleen de bedden en kussens niet geweldig, maar dat is zeer persoonlijk. Een aanrader!

met partner, Juli 2012
"Uitstekend hotel met goede sfeer"
Stallinga
13-8-2012 Vier jaar geleden in het hotel verbleven. Nu met nieuwe jonge Nederlandse eigenaren een grote moderniseringsslag gemaakt. Prachtige eetzaal, prima attent jong internationaal personeel. Hotel ligt centraal in Adelboden, prachtige omgeving met volop wandelmogelijkheden. Fijne sauna met relaxruimte.

met partner, Juni 2012
"Een aanrader"
Cees.vooghden
7-7-2012 Wij zijn al in heel veel hotels geweest, maar hotel Steinmattli stijgt overal boven uit. Een fantastisch team mensen die alles voor je doen.
Er is in de omgeving ontzettend veel te doen en heel veel wandelroutes.

Cees en Corry Vooghden

met partner, Juni 2012
"Steinmattli, een hotel om graag terug te komen"
Sonja de Boer
16-7-2012 In hotel Steinmattli, hebben wij nu voor de tweede keer gelogeerd.
We hebben het weer als een zeer gastvrij hotel ervaren.
De kamers zijn keurig en goed verzorgd, de service en vriendelijkheid zijn erg goed.
De kok is echt een topkok, iedere avond brengt hij weer heerlijke verrassingen op tafel.
De eigenaars en het hele team laten je echt een gast zijn, die erg welkom is.

Het hotel ligt op ideale afstand van de liften, waar je net als de bus en het zwembad, gratis (in de zomer )gebruik van kunt maken, het is erg gemakkelijk zo.
Hierdoor is de omgeving ook prima te doen voor een iets minder goede wandelaar.
Voor volgend jaar hebben we weer geboekt in dit fantastische hotel.

met partner, Feb. 2012
"Weer helemaal SUPER"
Lokenberg
24-2-2012 Het is dat we geen 11 als cijfer kunnen geven. Begin februari 2012 waren we voor de vierde keer in hotel Steinmattli. De kwaliteit stijgt nog steeds. Het eten lekkerder dan ooit. Nu was het restaurant weer vernieuwd en ziet er prachtig uit. Prima en gezellige service. Kamers top. Kortom alle reden om weer te gaan.

met een groep, Feb. 2012
"Plaatje klopt"
De Cock
24-2-2012 Dit jaar voor de derde keer op rij in dit hotel gelogeerd. We komen reeds 3 jaar met onze familie naar Adelboden op skivakantie en hebben ook dit jaar weer een geweldig verblijf achter de rug. Door de jaren heen is er de 'ondergrondse' skikelder-ingang bijgekomen waardoor je nu nog dichter tegen de skilift zit en ook het restaurant heeft een buitengewone metamorfose doorgemaakt! Ook op het eten valt hier niets aan te merken. Van ontbijt tot diner alles zeer goed verzorgd met 's avonds de keuze uit 3 voor-, hoofd- en nagerechten (meestal vis, vlees en vegie). Kortom, voor ieder wat wils! Alles bij elkaar is dit de perfecte locatie voor een geslaagde skivakantie. Super dicht bij de skilift, schitterend verblijf, vriendelijk en gemotiveerd personeel, lekker eten en zeer mooie kamers!

met vrienden, Jan. 2012
"Geweldige service van het nederlandse echtpaar"
t.bloemert
24-1-2012 Paar dagen wezen skien in Adelboden. Hotel ligt op 100 meter van de lift. Service van het nederlandse echtpaar is werelijk subliem. Mooi restaurant met zeer uitgebreid ontbijt en een heerlijk keuzemenu. Ook de kamers zijn van zeer goede kwaliteit met heerlijke bedden en super schoon. Kortom, zeer aan te bevelen!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit