Beoordelingen Vakantiehuis Ekengard

20 mei 2013

Ekengard
Beoordelingen Vakantiehuis Ekengard
Tveta 17, 731 96, Köping
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Ekengard in Köping, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Ekengard zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiehuis Ekengard scoort een 9,8 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Ekengard in Köping, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Ekengard, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiehuis Ekengard de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Vakantiehuis Ekengard vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zweden. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Västmanlands. Vergelijk Vakantiehuis Ekengard met andere accommodaties in Köping.

13 beoordelingen over Ekengard

met partner, Jan. 2013
"Fantastische plek"
Monique Hones
15-1-2013 Dit is de ideale plek om te onthaasten, de eigenaren zijn ontzettend vriendelijke nederlanders, kortom een plek waar we terug komen!

met vrienden, Okt. 2012
"Heerlijke vakantieplek"
carla
18-11-2012 We hebben een geweldige week gehad op Ekengard na een hartelijke verwelkoming door Hans en Anita. Het was voor ons een perfecte mix tussen stedentrip en landelijke rust. De huisjes die tot stand zijn gekomen in een verbouwde stal zijn zeer comfortabel, ruim en sfeervol ingericht en moeten beslist 'beleefd' worden. We mochten een auto van Hans en Anita gebruiken en zijn ermee naar het station in Köping gereden en vandaar met de comfortabele Zweedse trein naar Stockholm gegaan. Heerlijke stad. Dit hebben we diezelfde week nog een keer herhaald om nog meer tijd in de stad te kunnen besteden.

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Heel mooi plekje voor een lekkere vakantie"
Eric
7-10-2012 Het is een oude verbouwde schuur die voorzien is van alle denkbare zaken voor een lekker verblijf. Als de zon schijnt heb je een heerlijk terras!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiehuis Ekengard bij:

met jonge kinderen, 2012
"Super plekje"
van den Broek
16-9-2012 Ekengard was ons 2e huis in zweden maar zeker ook het mooiste van de 2.
Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomt door Hans en Anita waar de voertaal al snel brabants werd haha .Ze hebben het gemoedelijke van brabant echt mee genomen naar Zweden .Ze staan voor je klaar helpen waar kan maar dit echt vanaf de achtergrond .Echt een super vakantie gehad kinderen super naar de zin gehad en papa en mama heerlijk uitgerust op dit bijzonder plekje .

Ekengard is voor een ieder een aanrader

Hans, Anita en kindern bedankt voor de geweldige week

Gr. Fam. van den Broek

met jonge kinderen, Juli 2012
"Aanrader!!"
F. Pluck
31-8-2012 Deze zomer met het gezin (twee kinderen, leeftijd 6 en 4) naar Ekengard afgereisd. Zeer gastvrij ontvangen met een ‘kladdkakka’ gebakken door de dochter. Het huis is zeer comfortabel met goede bedden en voorzien van alle luxe. Aan alles is gedacht. Mocht er toch iets ontbreken dan wordt het meteen voor je geregeld. Ook het uitzicht is geweldig en op de veranda heb je de hele dag de zon. Echt een plek waar je tot rust kunt komen. Hans en Anita zijn zeer gastvrij, en zijn bereid om je van alles over de omgeving te vertellen of je van informatie te voorzien over de verschillende uitstapjes. Er is genoeg te doen! Anita is ook een fantastische kok. Twee keer heerlijk genoten van een Zweeds viergangen diner. De kinderen hebben zich prima vermaakt op het zeer prettige en kindvriendelijke terrein. De trampolines zijn inderdaad een grote hit. De kinderen vonden dit de leukste vakantie tot nu toe en eigenlijk wij ook…!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Thuis komen"
Lankhuizen
7-8-2012 Bij Zweden horen rode huisjes,rust, ruimte, uitgestrekte bossen, meren en natuurlijk Ekengard.
Ekengard is een uniek plekje met 2 sfeervolle vakantiewoningen waar je thuis komt. Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen door Hans en Anita die ons een rondleiding door het huisje Norrgarden gaven en vol passie vertelde over de verbouwing van kippeschuur naar vakantiewoning.
Onze dochter van 7 jaar heeft zich prima vermaakt op de trampoline, in het zwembad en al de andere speeltjes die aanwezig waren.
Vanaf het terras heb je uitzicht op het water er ligt een bootje en je kunt er visssen, helaas niets gevangen.
Het huisje is voorzien van alle gemakken en is zeer sfeervol ingericht. Bij aankomst stond er een heerlijke taart klaar gebakken door de dochter en er zijn basis levermiddelen aanwezig.
Kortom Hans en Anita schrijven Gastvrijheid met een grote G.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Een schot in de roos"
Oppies
10-7-2012 Ekengard was onze 2e accomodatie op onze reis in Zweden en wat voor eentje... Een oude kippenschuur is omgebouwd tot 2 appartementen. Deze zijn voorzien van alle luxe en zeer smaakvol ingericht. De spontana en zeer vriendelijke eigenaren ontvingen ons en gaven ons direct een erg prettig gevoel. Wij hadden het appartement met bubbelbad, maar mochten bij aankomst eventueel nog wisselen, omdat de andere toevallig leeg stond. De zelfgemaakte taart (door de dochter) de heerlijke koekjes en andere etenswaren etc. hadden we niet verwacht en verraste ons in positieve zin. We zijn een dagje naar Stockholm geweest met de trein, geregeld door Hans en Anita. onze dochters hebben heerlijk gespeeld op de trampoline, schommels en met alle aanwezige speeltjes. Ook in het huisje was veel speelgoed aanwezig. Het ligt vlakbij Koping en Arboga (15 minuutjes) waar je winkels kunt vinden. Op de grote speelweide hebben we heerlijk met de waterpistolen gespeeld.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Fantastische plek!"
sabine
10-5-2012 De oude schuur is fantastisch opgeknapt en met veel zorg ingericht! De slaapkamer in het loftgedeelte en de bedstee beneden geven je een heel luxe gevoel. Het terras aan de zonzijde is ruim met een heerlijk uitzicht over het eigen meertje.
De 9 voor kindvriendelijk is uitsluitend bedoeld voor gezinnen met hele kleine kindjes, die kiezen beter de andere helft van de boerenschuur.
Kortom, ben je op zoek naar rust, natuur en een heel bijzonder vakantiehuis,... boeken!

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Heerlijk thuiskomen in Koping!"
Mieke Michiels
17-3-2012 Wij hebben samen met ons gezin met jonge kinderen heerlijk genoten in het prachtige, sfeervolle huis Sodergard! Je voelt je hier direct thuis. In de omgeving zijn leuke activiteiten te ondernemen: dagje Stockholm, zilvermijn van Sala, Lek o Bus (grootste indoorspeelpaleis van Europa) en natuurlijk fijn spelen in de vrije natuur. Hans en Anita zijn zeer klantvriendelijk en proberen je te helpen daar waar nodig.
Echt een aanrader! Ook met kleine kids!

"Super plekje...!"
Ielkje
14-10-2011 Echt een aanrader...!
Wat een superplekje,we zijn net terug van 2 weken ekengard en hebben meteen alweer voor januari geboekt! Beide huizen zijn heel mooi en luxe ingericht.Wij hebben in allebei 1 week gezeten en vonden het prachtig! Ook het terras met uitzicht op het water is een groot pluspunt.Het is gewoon compleet.En het ligt ook heel centraal ten opzichte van alles,je bent in 10 minuten in koping of arboga voor de boodschappen...en binnen 1 uur en een kwartier ben je met de trein in Stockholm. Hans en Anita zijn hele vriendelijke mensen,en zijn altijd op de achtergrond aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Bij aankomst had dochter Julia een lekkere taart voor ons gebakken,kortom we hebben ons prima vermaakt!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit