Camping Storängens*** in Ransäter Zweden beoordelingen 8.6 | Zoover

Camping Storängens*** Ransäter

Beoordelingen Camping Storängens***

Erlandervägen 2, 684 93, Ransäter
Camping Storängens scoort een 8,6 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Storängens***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Storängens*** in Ransäter, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Camping Storängens*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zweden. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Värmlands. Vergelijk Camping Storängens*** met andere accommodaties in Ransäter.

11 beoordelingen over Storängens***

"Mjoa"
Marcel
18-8-2011 Ach ja...Geen onaardige camping, is mooi gelegen aan de Klaralven.
Zwemplek is moeilijk te bereiken. Saniatait is maar zozo. Nederlandse eigenaren, en dus veel Nederlanders, en maken er een zooitje van. Geef mij maar een Zweedse camping met veel Zweden...

"Geweldig!"
Annemieke
22-8-2011 De camping is heel ruim in een prachtige omgeving waar men echt rust kan vinden. Wij verbleven in een stuga. Die keurig in orde was.
De eigenaren van de camping en hun personeel waren heel vriendelijk en erg behulpzaam.
Een prima camping voor zowel het blijven staan op 1 plaats en een doortrekvakantie.

met jonge kinderen, 2011
"Prachtig gelegen en prettig verblijven"
Sanne
30-7-2011 Wat een ruimte hier! Je kunt zelf kiezen hoe rustig je wilt staan. Wij huurden een stuga die prima was ingericht. Eigenaren waren vriendelijk en vrolijk en behulpzaam. Brood smaakte er prima. En helemaal leuk als je bijna elke ochtend tijdens het ontbijt een hertje ziet huppelen. Ook leuk: af toe komt hier een jongere voor een zomerbaantje en die zorgen dan weer voor leuke activiteiten.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Storängens*** bij:

"Geweldige ligging"
jeannet
19-8-2011 De camping ligt geweldig aan de rivier. Je kunt vanaf de camping o.a vlotvaren of een beversafari maken.
Nederlandse eigenaren: heel behulpzaam en vriendelijk.
Wij waren er o.a. in het weekend dat in ransatter een hondententoonstelling was. Hierdoor was het erg druk op de camping en het sanitair (warm water) was hier niet op berekend.
Na het weekend was weer alles super en konden we weer warm douchen en afwassen.
Aanrader

"Camping met prachtige ligging aan de rivier"
Fam. Z uit D
10-7-2011 Geweldige camping met een prachtig uitzicht over de rivier. Nederlands sprekende campingeigenaren die zeer vriendelijk en gastvrij zijn. Zeker een aanrader om eens langs te gaan! Wij komen zeker nog eens terug!

Fam. Z uit D

"Prachtige camping,we komen zeer zeker terug!"
Dorien
13-7-2011 Men wordt door de eigenaren heel erg hartelijk ontvangen met een kopje koffie,echt supergastvrij!
We komen zeer zeker een keer terug want achteraf zijn wij veel te snel weer vertrokken.......

met jonge kinderen, 2011
"Heerlijke camping in het echte Zweden!"
m-e
17-2-2011 Heerlijke camping om naar toe te gaan, ligt ideaal met uitzicht op de rivier waarin je kunt zwemmen, maar ook ideaal om te vissen of om er een kanotocht op te maken, en wil je het helemaal goed doen ga je vlotvaren. Grote kans dat je bevers tegenkomt.
Ook goede uitvalbasis om de omgeving te verkennen, bossen, meren en leuke plaatsjes in overvloed.
Wil je een keer uitgebreid shoppen dan is Karlstad een ideale gelegenheid met meerdere winkelcentra, en kun je gelijk op de terugweg stoppen bij de echte kerstman.
Zelfs in de zomer krijg je dan spontaan een kerstgevoel.
Patrick en Marian van de camping kunnen er alles over vertellen en nog veel meer leuke tips geven.
Kortom zeer zeker de moeite waard om er heen te gaan.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Mooie plek"
Mandy
13-8-2010 De camping was op zich er leeg maar de eigenaar verhuurde kano's en deed een beversafari. De beversafari is echt een hele grote aanrader, je gaat de rivier op en dan ga je al varend op het vlot bevers zoeken en daarna ga je samen naar een eiland en ga je bij een kampvuur worstjes en marsmallows bakken! In de rivier kun je ook heel goed vissen en op sommige plekken lekker zwemmen! Hij kan je ook een elandenroute geven die moet je zelf rijden en kijken of je elanden ziet! wij hebben 2 jonge elanden gezien!

met jonge kinderen, Juli 2009
"Voor herhaling vatbaar"
Edwin
19-12-2010 Fantastisch land, camping en omgeving
Goed en schoon sanitair.
ruime plaatsen.
Veel in de omgeving te doen, fietsen, mountainbiken, vissen, kanoen, zwemmen, wandelen, noem maar op.
Ook fantastisch is een bezoek aan de echte kerstman.
hier krijg je midden in de zomer echt het kerstgevoel en wil je veel kerstdingetjes mee nemen naar huis.
De omgeving leent zich perfect voor mountainbiken, heuvelachtig, landweggetjes en je ziet altijd wel wat, zoals bv elanden en herten.
In 2007 en 2009 zijn we hier geweest, en in 2011 gaan we er weer naar toe.
De sfeer is gemoedelijk en je hebt echt het gevoel dat je welkom bent.
Het feit dat we er aankomend jaar er al voor de derde keer heengaan, lijkt me eigenlijk al voldoende.
kortom, we hebben er altijd veel plezier gehad en zijn ervan overtuigd dat we dat komend jaar weer hebben.

Familie, Aug. 2007
"Geweldige camping"
Karin Koeleman
14-7-2008 Deze camping heeft alles wat wij zoeken. Rust, vriendelijke eigenaren, goede sanitair, lekker nederlands brood van de bakker, leuke activiteiten.
In een woord, super!