Villa Hornkullen**** in Nykroppa Zweden beoordelingen 9.4 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.985 bezoekers online
Home > Zweden > Värmlands > Nykroppa > Villa Hornkullen****

Beoordelingen Villa Hornkullen****

22 februari 2012

9,5
Villa Hornkullen**** Nykroppa

Villa Hornkullen scoort een 9,4 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Hornkullen****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Hornkullen**** in Nykroppa, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Villa Hornkullen**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zweden. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Värmlands. Vergelijk Villa Hornkullen**** met andere accommodaties in Nykroppa.

4 beoordelingen over Hornkullen****

met oudere kinderen, Aug. 2011
Een heerlijke vakantieplek, een aanrader!
Sylvia
10-11-2011 Vakantiewoning: een heerlijk huis, van alle gemakken voorzien. Moderne inrichting maar vooral gezellig. Heerlijke bedden!
Veel ruimte om de woning, en een prettige veranda.
Op (korte) loopafstand naar een meer met prima zwemwater. Ook vlakbij het bos. Tip: ga eens kijken bij de Zilvermijn, mooi daar. Ook om te wandelen (ook elanden gespot).
Omgeving: veel wandelmogelijkheden maar bezoek ook eens Orebrö en het oude stadsdeel Wadköping, Kristinehamn, de sluis bij Storfors enz.
Al met al een aanrader deze plek! Zeker voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook met tieners.
Eigenaar verstrekt je veel handige informatie en de nederlandse beheerster is heel hartelijk!

met partner, Jan. 2011
Geweldige vakantie plek....
R.Groenestein
24-1-2011 Een geweldige plaats om vakantie door te brengen. Wat een geweldig smaakvol ingericht huis......We hebben het echt geweldig naar onze zin gehad....de omgeving is prachtig en de gastvrouw geweldig behulpzaam. Ook de eigenaar doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Zo rustig iets wat we in het westen van Nederland missen. En genoeg te doen......Hebben heerlijk over het bevroren meer gewandeld en prachtige uitstapjes gemaakt naar het hoger gelegen platte land en naar Noorwegen. Voor een onbezorgde vakantie moet je hier zijn ....Wij geven dit huis een dikke tien...ook de prijs kwaliteit verhouding is prima.....Helemaal top...
Deze plaats en Zweden stelen je hart.......

met partner, 2010
Geweldig huisje, komen graag nog eens terug!
Nienke Meijvogel-Bl...
20-12-2010 We hebben een heerlijke vakantie gehad in dit huisje. Moderne inrichting (maak je in Zweden wel anders mee) en ook onze honden waren van harte welkom. Ook de luxe van een ligbad en sauna konden we erg waarderen. Nederlandse televisie is niet noodzakelijk, maar als je het hebt toch wel erg prettig. Ook fijn, Nederlandse beheerders, als je bijv. plotseling een arts nodig hebt is het gemakkelijk communiceren.
De omgeving kenden we al, maar ook de omgeving rond het huisje was voor ons ideaal. De straat uitlopen en we stonden met de honden in het bos.
We zijn al jaren vaste Scandinavië-gangers, hebben heel wat huisjes geprobeerd, maar dit huisje staat zeker in onze top 3. We komen dan ook graag nog eens terug.

met jonge kinderen, Aug. 2009
Een fantastische tijd gehad in dit prachtige huis.
Monique Hooijman
6-10-2010 Beoordeling opgesteld door Monique (Enkhuizen, Nederland) de 28/05/2010 voor een verblijf in 8/2009

We hebben enorm genoten van dit huis. Alles is er aanwezig voor een heerlijk relaxte vakantie.Rond het huis een grote tuin waar de kinderen fijn kunnen spelen.
Je loopt zo uit het huis de natuur in, het is daar prachtig. Het is ook zeer geschikt voor grote gezinnen. Een echte aanrader!

9,5