Bed and Breakfast Stuvettsgard in Gräsmark Zweden beoordelingen 9.1 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.867 bezoekers online
Home > Zweden > Värmlands > Gräsmark > Bed and Breakfast Stuvettsgard

Beoordelingen Bed and Breakfast Stuvettsgard

-13  °C

4 februari 2012

Bed and Breakfast Stuvettsgard Gräsmark

Bed and Breakfast Stuvettsgard scoort een 9,1 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Stuvettsgard? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Stuvettsgard in Gräsmark, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Stuvettsgard vinden. Je kunt 1 video van Bed and Breakfast Stuvettsgard bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zweden. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Värmlands. Vergelijk Bed and Breakfast Stuvettsgard met andere accommodaties in Gräsmark.

38 beoordelingen over Stuvettsgard

met partner, 2011
Locatie en personeel top, slechte hoofdkussens
P. Huijsman
29-8-2011 Stuvettsgard ligt op een prachtige locatie in één van de fraaiste Zweedse provincies die wij kennen. Het personeel is enthousiast en deskundig. Onze kamer was mooi. Ons enige kritiekpuntje vormt de kwaliteit van de hoofdkussens. Gräsmark zelf heeft weinig om het lijf. U zult zelf op zoek moeten naar vertier, die in de omgeving overigens ruimschoots voorhanden is.

met een groep, Aug. 2011
'As it is in Heaven...!!!'
Familie Valkieser
26-8-2011 Bij aankomst werden we warm en gastvrij ontvangen en dat bleef tijdens ons gehele verblijf. Stuvettsgard is een heel charmante plek! Wij verbleven met ons gezin in het vakantiehuis, de anderen van onze groep in het B&B hotel. Alles was tot in de puntjes verzorgd, erg schoon en met liefde gedaan. De ligging is schitterend aan een meertje en de hele omgeving is prachtig om te verkennen. Wij hebben veel activiteiten ondernomen en die zijn ook absoluut de moeite waard, zoals een mountainbike tocht, de wildsafari (we hebben herten, kraanvogels en elanden gezien) maar het toppunt was onze 2-daagse kanotocht met wild kamperen... in een woord GEWELDIG! En alles was super goed georganiseerd. Het ontbrak ons werkelijk aan niets en alle spullen als fietsen en kano's, e.d. zijn van zeer goede kwaliteit. Stuvettsgard is een hele bijzondere ervaring gebleken en we kunnen deze plek van harte aanbevelen voor jong en oud, families, jongeren...! Wij komen een zeker een keertje terug! Hej!

Wij gaan over enkele weken alweer terug!
Errol & Bernadette,...
2-9-2011 Als echte Zweden-liefhebbers was dit onze 1e keer bij Stuvettsgard, maar zeker niet de laatste. Over enkele weken gaan we nog een weekje terug en we zijn van plan om in 2012 ook een wintervakantie hier door te brengen. Sylvia en Anky zijn hartelijk, spontaan en hebben goed nagedacht over hun B&B. Kortom: vakvrouwen die service hoog in het vaandel hebben (geen vraag is te gek), maar ook gewoon vriendelijke en gezellige mensen. Tip: ze organiseren ook allerhande activiteiten, o.a. de beversafari is een echte aanrader! De ligging is fantastisch, alsof je zo in een ansichtkaart stapt. De inrichting van het hele pand is prima; fris, gezellig en comfortabel met alle ruimte voor de gasten.

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Stuvettsgard bi...

met oudere kinderen, Juli 2011
Ontspannen, gastvrij, actief
Rik en Lonneke
30-8-2011 Het vakantiehuis dat bij Stuvettsgard hoort is perfect voor gezin met kinderen. Compleet ingericht, vrijstaand, comfortabel. Mountainbiken, beverspotten, zwemmen in Sunne, dineren in wildrestaurant. Levensmiddelen om de hoek verkrijgbaar.

Mooie omgeving en super gastvrij stel
jaco en marianne
17-9-2011 Mooie omgeving, super ontvangen weten echt heel van de omgeving en gezellig stel.
Lekker tot rust gekomen en hun op wild safari geweest, herten ,vos en op het allerlaatst en eland met een jong.

Het is een heerlijke plaats om te zijn.
Bert en Willemien B...
29-8-2011 Je voelt je welkom en je bent er heel snel "thuis".
Er wordt alles aan gedaan om je een heerlijke tijd te bezorgen in
Stuvettsgard.
En dat is bij ons ook helemaal gelukt.
Alles is schoon en fris en gezellig ingericht.

Prachtige locatie
Hans
28-8-2011 Wij hebben genoten van ons bezoek aan Stuvettsgard. Het hotel ligt aan een meer en je kan heerlijk in de tuin zitten met een kop koffie er bij. De slaapkamer en badkamer waren schoon. Het ontbijt was genoeg en er lag altijd iets lekkers bij.

De eigenaren proberen je zoveel mogelijk te helpen waar je het nodig hebt om je verblijf goed te maken. Je kan er goed wandelen in de regio maar wees voorbereid op muggen, die kunnen er ook genoeg zijn. ;)

Ongekende gastvrijheid!
J. Molenaar
25-9-2011 Wij hebben prima dagen gehad in Stuvesgard! Hoewel het weer niet echt mee zat (maar daar kan niemand wat aan doen) kijken wij terug op een paar heerlijke dagen. Met name de gastvrijheid, de vriendelijkheid en behulpzaamheid was fantastisch en hartverwarmend! Een heerlijk ontbijt en ook erg meegedacht wat gasten prettig vinden. Bijzonder ook de mogelijkheid om zelf in de gezamenlijke keuken te koken!

En uitstekende informatie en suggesties wat er in de omgeving te doen valt etc.!

Een suggestie is wel om iets meer opberg/kastruimte op de kamer te hebben, maar dat is dan ook het enige!
Een absolute aanrader!!!

Hier komen we zeker nog eens terug.
Peter en Joke Hinde...
30-8-2011 Gastvrij ontvangst bij aankomst. Wij hadden het vakantiehuis gehuurd voor 1 week, was prima verzorgd, erg mooie ligging, vlakbij het meer, waar we 's avonds vaak nog even heen liepen.
Mooie wandelingen gemaakt, vooral uit het boekje: "Wandelen in Värmland". Genoten van de rust en de stilte. Ook was het fijn dat je zo naar de winkel kan lopen.
Op onze laatste ochtend ontbeten in B&B: was uitstekend.

met jonge kinderen, Feb. 2011
Echte aanrader
Ellen van Poorten
28-2-2011 Bij Stuvettsgard wordt gastvrijheid met een hoofdletter geschreven. Ze zijn ontzettend gastvrij en zorgen voor gezelligheid. De omgeving is sprookjesachtig mooi en alle activiteiten die Anky en Sylvia aanbieden zijn een bijzondere ervaring en bovendien allemaal goed geregeld. We kunnen niet kiezen wat we het leukst vonden, de sledetocht met huskyhonden, het sneeuwwandelen met de speciale schoenen, het ijsvissen of toch de sneeuwscooter safari? Echt een super vakantie gehad. Tot volgend jaar!

9,5

met een groep (1)