Vakantiehuis Skolbespisningen Södra Skoga in Ekshärad Zweden beoordelingen 8.6 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 1.869 bezoekers online
Home > Zweden > Värmlands > Ekshärad > Vakantiehuis Skolbespisningen Södra Skoga

Beoordelingen Vakantiehuis Skolbespisningen Södra Skoga

-7  °C

9 februari 2012

Buitenaanzicht

Vakantiehuis Skolbespisningen Södra Skoga scoort een 8,6 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Skolbespisningen Södra Skoga? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Skolbespisningen Södra Skoga in Ekshärad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Vakantiehuis Skolbespisningen Södra Skoga vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zweden. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Värmlands. Vergelijk Vakantiehuis Skolbespisningen Södra Skoga met andere accommodaties in Ekshärad.

8 beoordelingen over Skolbespisningen Södra Skoga

met partner, Juni 2010
Terug naar de natuur met het comfort van heden
Carel van Rijsewijk
18-6-2010 In juni 2010 hebben wij 2 weken mogen verblijven in deze zeer goed uitgeruste nette accommodatie midden in de natuur. Wie van de natuur houd kan deze op vele manieren ervaren. Met de kano, fiets of te voet er zijn mogelijkheden te over. Ongeacht het weer biedt het huis alle mogelijkheden voor een aangenaam verblijf.
Als bonus is gebruik van de sauna inbegrepen. Ook het contact met de verhuurder is zeer prettig verlopen. Wij zullen hier graag nog eens terugkomen.

met jonge kinderen, Aug. 2009
Een rustieke plek aan de rand van het bos
haske
9-9-2009 Dit typisch zweedse huisje ligt heerlijk rustig direct aan het bos. Het huis is ruim voor 4 personen met veel privacy. Zwemmen, kanoën, mountainbiken en wandelen kan allemaal binnen een kwartier rijden. De keuken is ruim en functioneel, er zijn leesboeken en Dvd, een mooie veranda, etc. Bovendien is er een prachtige sauna.

met jonge kinderen, Juli 2009
Rustiek en van alle gemakken voorzien!
Fam. Drenth
13-9-2009 Rustige natuurrijke omgeving. Even tot jezelf komen. Het huis is van alle gemakken voorzien, dus geen tekortkomen ten opzichte van de situatie thuis.
Tijdens de vakantie hadden we eindelijk tijd om uitgebreid te kokkerellen en de keuken in het huis leende zich hier prima voor. Na een heerlijk diner gezellig afwassen met een glas wijn.
We hebben een regenachtige periode meegemaakt, maar dat is het risico van een Scandinavië vakantie. Door het mindere weer hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de sauna. De sauna is uitstekend gefaciliteerd. (Ik ben spa-manager, dus ik weet waar ik het over heb)
De dagen dat het mooi weer was hebben we gebruik gemaakt van de BBQ en gespeeld met onze zoon op het keurig gemaaide gazon.
Het is kindvriendelijk ingericht. Scherpe hoeken zijn afgeschermd, kinderbadje en bedje zijn aanwezig.

Dit was onze eerste bezoek aan Zweden, er zullen meerdere volgen en we zullen dan niet schromen de zelfde accommodatie te gebruiken.

met partner, Juli 2009
Prachtig gelegen zomerhuis met veel privacy
Anita Kriele-Vos
22-7-2009 "Rust en ruimte" is niets teveel gezegd. Verscholen in de bossen, met prachtige wandel- en fietspaden en de rivier Klarälven nabij, is dit een prachtig vakantieverblijf.

Wij verbleven er de eerste twee weken van juli, met in en rondom het huisje onder alle weersomstandigheden genoeg te doen. Mocht het een keer plensen, dan beschikt het huis over een kast vol boeken en DVD's. Of geniet van de spiksplinternieuwe sauna elders op het terrein. Heel erg mooi.

De natuur in Värmland is uitbundig. Het huis ligt zo centraal dat er volop van te genieten is: in het bos of op het water (kayak of kano).

Teruggekeerd van een leuke trip kan er in het huis van alle comfort worden genoten. Het is er allemaal. Kortom: een bijzonder verzorgd huis van vriendelijke eigenaars.

Deze vakantie staat voor ons in elk geval in de top-3.

met partner, Juni 2009
Geweldige plek in ongerepte omgeving
Peter Luken
30-7-2009 Een prima huis waar het aan niets ontbreekt. Heel smaakvol, gezellig en compleet ingericht, en met oog voor details, zoals de kindervoorzieningen. Als bonus de vele nederlandse boeken en dvd's zodat ook dagen met minder weer zich makkelijk laten vullen. Midden in de natuur maar toch ook winkels en voorzieningen binnen redelijke afstand.

met vrienden, Dec. 2008
Supermooi en absoluut voor herhaling vatbaar
Christiaan Ruinard
20-3-2009 Het was echt een topvakantie. Hebbn er een week gezeten en het huis is van alle gemakken voorzien. Lekker rustig en toch genoeg mogelijkheden om et. activiteiten te doen. Wij gaan in ieder geval absoluut terugkomen, want dit vind je in de meeste plaatsen nergens meer. Rust, natuur, voorzien van alle gemakken, waaronder selfs een sauna, en indien gewenst kun je activiteiten ondernemen, zoals mountainbiken, paardrijden, enz.

In 1 woord: GEWELDIG!!!!

Met vriendelijke groeten,

Christiaan Ruinard

Familie
Heerlijke tijd gehad!!
S. de Bruin
19-11-2008 We zijn hier in augustus met onze 6 maanden oude baby op vakantie geweest en hebben een heerlijke tijd gehad.

Volop genoten van de prachtige natuur, de rust en elkaar.

De vakantiewoning is recentelijk helemaal opgeknapt en geschikt voor max 8 personen.
Verder is het interieur geheel vernieuwd en is de woning van alle gemakken voorzien.

Wij hebben het fantastisch naar ons zin gehad en komen graag nog een keer terug!

Steven en yfke

met partner, Aug. 2008
Heerlijke tijd gehad!!
S. de Bruin
23-9-2008 We zijn hier in augustus met onze 6 maanden oude baby op vakantie geweest en hebben een heerlijke tijd gehad.

Volop genoten van de prachtige natuur, de rust en elkaar.

Steven en yfke