Hotel Diplomat**** in Stockholm Zweden beoordelingen 8.7 | Zoover

Hotel Diplomat**** Stockholm

Beoordelingen Hotel Diplomat****

Strandvaegen 7c, 114 56, Stockholm
Hotel Diplomat scoort een 8,7 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Diplomat****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Diplomat**** in Stockholm, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel Diplomat**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Diplomat**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zweden. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Stockholms. Vergelijk Hotel Diplomat**** met andere accommodaties in Stockholm.

11 beoordelingen over Diplomat****

met partner, Mei 2011
"Mooie ligging"
kuupje
4-4-2012 mooi hotel aan de haven, dicht bij het Vasa scheepsmuseum.
Stockholm mooie stad. Wel duur, scandinavië!

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Fantastsche plek ook voor kinderen !"
piet hooringsga
1-5-2011 ligging is goed, goed te bereiken, de prijs is ook goed, tussen de 1000 en 2000 euro voor een week. de service is goed, vooral roomservice ;p. de kamers zien er prachtig uit en er zijn ook activiteiten voor de kinderen.

met een groep, Jan. 2011
"Fantastische plek wilder altijd zijn"
natajah
3-8-2011 mooie plek goede restaurants alles is gwn perfeckt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

met partner, Nov. 2010
"Goede prijs-kwaliteitsverhouding"
Vervaele-Decorte
6-12-2010 Wij verbleven als koppel van vrijdag 26/11 t.e.m. dinsdag 30/11 in dit 4*hotel. Hotel is redelijk centraal gelegen, ongeveer 10 min. wandelen naar centrum, 20 min. naar Djurgarden, 15 min. Gamla Stam, .... Hotel is eerder klassiek van opzet met veel oudere gasten en zakenmensen, vriendelijk onthaal, doch de kamer vond ik eerder matig. Aan de kleine kant, veel te zachte matrassen en een basic badkamer. Alles was wel heel netjes. Ontbijt was voldoende. In
Stockholm zelf was -8graden en al een 10cm sneeuw, kerstmarktjes en -stalletjes waren al aanwezig, leuke sfeer,... Gezien de prijzen van de hotels in Zweden is dit een goede prijs-kwaliteit hotel.
Vasa museum, Skansen, Gamla Stam, kaknastornet,... zijn absolute aanraders. Een regelrechte tegenvaller is de Aquaria op Djurgarden. Absoluut zijn geld niet waard!

Stockholm zelf geniet na Rome onze 2de voorkeur binnen het Europese contingent.

met partner, Nov. 2010
"Mooi hotel"
Harro & Marita
4-12-2010 Wij verbleven hier vorige maand tijdens een lang weekend Stockholm. Heel goed hotel met een perfecte ligging; midden in het centrum! Het hotel beschikt over een goed restaurant, vriendelijk en correct personeel en 's morgens kan je lekker uitgebreid ontbijten.
Ook wij vonden de kamer aan de kleine kant. De inrichting en onderhoud van de kamer was daarentegen absoluut top. Zoek je een prima hotel voor een stedentrip ben je bij hotel Diplomat aan het goede adres.

met partner, Sept. 2010
"Erg goed hotel"
fam kassens
6-9-2010 Een aanrader!! Erg genoten van ons verblijf. Het is een mooi hotel en het personeel helpt je erg vriendelijk. Ontbijtbuffet is niet groot maar wel goed. De kamers zijn ook vrij ruim, we keken uit op een schilderachtige binnenplaats.

Het hotel heeft een paar leuke extra's zoals gratis gebruik van prive-sauna en jacuzzi en ook gratis gebruik van fietsen. De ligging is werkelijk perfect, het hele centrum op loopafstand inclusief verschillende goede restaurants. Al met al een prima hotel voor betaalbare tarieven. Als we nog een keer naar Stockholm gaan, dan gaan we weer voor dit hotel.

met partner, Juli 2010
"Perfect stadshotel"
R. ter Weele
9-8-2010 Diplomat ligt in het centrum en is vanaf het station het best te bereiken met metrolijn T11 of T10 station Kungsgradgarden(tevens het mooiste station van Stockholm). Het hotel bevat veel stijlelementen zoals de lift, gevel en verschillende loungeruimtes. De ontbijtzaal annex bar is veel strakker en moderner ingericht. De kamers zijn ook stijlvol maar niet al te groot. Onze kamer had ook een opstapje naar de badkamer en het aparte toilet maar misschien is dit niet bij elke kamer het geval. De kamer keek uit op een binnenplaats maar dat is bij een stadshotel niet echt storend. De douche mist een thermostaatkraan maar is wel gescheiden van het bad. Het ontbijtbuffet is erg royaal met bv. zalm, haring en kaviaar en een beperkt assortiment warme gerechten. De stoelen zijn wel erg laag. De bediening is vriendelijk maar wel een beetje stijf.

alleenreizend
"Prachtig gelegen"
horst convents
27-6-2010 oud gebouw met prachtig binnenlift en jugendstil glas.De kamers waren echter te klein voor een 4 sterren hotel(foto's laten grote kamers zien)en het ontbijt was niet buitengewoon maar er was genoeg!tv bbc world,cnn en ook sat1 maar toch onvoldoende keus.Het grote voordeel is de prachtige ligging.Op enkele minuten van de winkelcentrums,de oude stad en het vertrek van verschillende bootexcursies.Algemene indruk goed maar verwacht ook niet meer !

Carlo, Steven en He...
27-3-2007 Wij waren hier van 23.03.07 tot 26.03.07.
Echt een prima hotel, nette kamers, goede bediening, lekker ontbijt, vriendelijk personeel, enz..
Echt een aanrader voor een city-trip

met partner, Apr. 2006
Roland
14-3-2007 Schitterende accommodatie met mooi uitzicht over het water. Ontbijt erg bijzonder met allerlei vatamiepillen en shakes. Ook de mooie kooilift is een aanrader. Goed gelegen ten opzichte van Djurgarden (met Vasa museum en Skansen) en van het cenrum.