29-7-2010
Eerst even dit: het hotel is nu blijkbaar van Scandic..
Wij zijn hier twee nachten geweest en hebben een leuk verblijf gehad. Alles in Malmo ligt op wandelafstand, maar als je wil heb je goede busverbindingen.
Onze kamer was redelijk groot, met een kitchenette (elektrisch vuur, microgolf, koelkast, strijkplank+strijkijzer..), tafeltje met twee stoelen, bureau, zeteltjes, bedden en badkamer.
De prijs/kwaliteit was zeer goed.
Het ontbijt was zeer goed verzorgd en uitgebreid, maar het was er soms wel druk, waardoor je niet altijd meteen plaats had om te gaan zitten. Maar tafels werden redelijk snel afgeruimd en ontbijt werd goed aangevuld.
Leuk voor een citytrip!
23-8-2009
Vorige week, 10 tot 15 augustus verbleven met mijn makker. Heel groot appartement! Heel mooie meubels, badkamer, kitchenette, goede bedden,.. Enkel ontbeten (daarom ook 'maar' een 8, anders zeker een 9 waard), maar was telkens uitgebreid en heel lekker. Veel volk 's morgens. Wees er vlug bij voor een (proper) tafeltje, maar het personeel ruimt heel vlug op. Ook als je het vraagt, worden de kamers gekuist en de handdoeken vervangen, maar 2 keren per week vonden wij meer dan genoeg. Vriendelijke receptionistes, 1 voor 1. Hotel ligt dichtbij het stadscentrum van Malmö en het station. Mooie omgeving. We blikken heel tevreden terug over onze reis naar Malmö (Zweden). Dit hotel/appart. is zeker een leuke aanrader om in te verblijven!