18-7-2011
Het sanitair is zwaar verouderd slechts 3 toiletten heren en 3 dames waarvan de reinheid te wensen overlaat. De douches zijn niet veel beter als je al kunt douchen, want het warme water is snel op.
De kampeerplaatsen zijn erg klein,als je een grote caravan/camper hebt is er nauwelijks plaats om buiten te zitten.
Na het afbranden van het restaurant is er alleen een "snack" verkrijgbaar.
Eigenaar zegt:
Wij zijn Dennis & Annika en wij hebben recentelijk Pinnarp Camping overgenomen. Wij willen graag iedereen laten weten dat we hard bezig zijn de camping beter te maken te beginnen met het sanitair gebouw (hierover waren de meeste klachten!): Dit was zo sterk verouderd dat wij hebben besloten van binnen het hele gebouw volledig te strippen en opnieuw op te bouwen! Daarom heten wij vanaf volgend seizoen (2012) iedereen van harte welkom om deze verandering te komen bekijken!
Verder willen wij z.s.m. in de toekomst ook een "strandtent" terug bouwen (vorig seizoen afgebrandt) waar men gezellig een hapje en een drankje kan komen doen! Ook willen we (mits we snel een vergunning krijgen) vakantiehuisjes bijbouwen die wat groter en aanlokkelijker zijn dan degenen die er nu staan. Dit zijn de 3 projecten die we z.s.m. willen realiseren maar als u nog tips heeft horen wij het graag!
Wij hopen u allen graag te ontmoeten in Kisa!
Met vriendelijke groet,
Dennis en Annika Seegers
15-8-2010
Afgelopen juli vertrokken naar camping Pinnarp. De beoordelingen waren immers goed. Toen we de camping in het vizier kregen schrokken we in eerste instantie. Het ziet er rommelig uit en het eerste toiletgebouw waar je langs loopt op weg naar de receptie is oud en onverzorgd. Omdat we laat aankwamen toch onze vouwwagen opgezet. De plekken waren mooi ruim met gras. Zag er gewoon goed uit. Het restaurant serveert goed eten tegen een goede prijs. Daar niets op aan te merken. Echter gaf de staat van het sanitair voor ons de doorslag om een andere camping te gaan zoeken. Het sanitair is oud en te weinig. In het tweede toiletgebouw was slechts 1 normale toilet en 1 invalide. Iedereen moest daar op, geen scheiding tussen mannen en vrouwen. Douches waren vaker koud dan warm. Als de douche echter warm was, was het goed. Al met al, een camping met een mooie ligging maar niet goed onderhouden.
3-8-2010
Heerlijk tot rust gekomen op deze mooie camping aan een heerlijk (zwem)meer. De temperatuur hadden we mee (25-30 graden), dus dat was ook mooi. Wel zsm sanitairgebouw vernieuwen/opknappen; oud maar wel schoon dat moet gezegd. De manege ernaast was voor onze dochters ook een geweldig uitje iedere keer.
We kwamen wat laat aan op de dag, maar campingeigenaar deed alle moeite om ons nog een warme (heerlijke) maaltijd voor te zetten: alsnog hartelijk dank.
Kortom: zeker een aanrader deze camping.
19-11-2009
Een heerlijke camping aan een meer. De eigenaren spreken goed Nederlands, er is veel te doen in de omgeving, oa pippi langkous park, een elandenfarm, wildsafari, winkels. Genoeg te doen voor jong en oud. En met temperaturen van 25-30 graden in de zomer toch een heerlijke plek!