Beoordelingen Vimmerby

9,5

23 mei 2013

Vimmerby
Beoordelingen Vimmerby
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Vimmerby. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Vimmerby. Ben je zelf op vakantie geweest naar Vimmerby? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Vimmerby scoort een 9,2 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Bed and Breakfast, 2 Campings, 1 Vakantiehuis, 1 Vakantiepark en 4 Hotels in Vimmerby. Op Zoover vind je bovendien 1 vakantiefoto van Vimmerby. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Vimmerby. Bekijk ook andere accommodaties in Zweden. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kalmar.

6 beoordelingen over Vimmerby

9,8
9,5
met jonge kinderen, 2011
"Vakantiehuis in Pelarne, fantastische plek!"
André
Sfeer
19-12-2011 Het vakantiehuis in Pelarne nr 722 is een een fantastische plek in de gemeente Vimmerby. Alle voorzieningen zijn er voor een heerlijke vakantie. veel privacy in de gigantische tuin en voor gezinnen met kinderen uitermate geschikt. Het satdje is niet ver en beschikt over alle mogelijke voorzieningen en activiteiten waardoor je er zelf voor kiest wanneer je de drukte wil opzoeken. Het pretpark van Pipi Langkous is 10 minuten rijden alsmede zwemgelegenheid. Tennisbaan en speeltuin om de hoek. Wij komen er elke keer weer heerlijk tot rust met ons gezin met jonge kinderen.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Famtastische omgeving, leuk plaatsje"
Lucy
Sfeer
4-8-2012 Zweden is een geweldig mooi land en deze plek doet daar niet voor onder. Niet ver van de zee, meren te over, schitterende natuur en leuke plaatsjes.
De geboorteplaatse van Astrid Llindgren, met nog vele dingen bewaard uit de verfilmingen van haar boeken.

met partner, Aug. 2010
"Fanatieke plek"
e.v.willigenburg
Sfeer
4-12-2010 wij kwam in vimmerby al toen onze kinderen klein waren fantastische natuur, campings, meren een en al natuur, ook kinderverhalen bv. emiel in het schuurtje is vlak bij vimmerby, wij komen er nu nog steeds zijn afgelopen zomer er ook geweest, leuke plaats gezellige winkels etc.
afz. els

met jonge kinderen, Juni 2009
"Geweldig relaxed, zeker met kinderen"
sabine
Sfeer
20-7-2009 Leuke plaats. mooie omgeving. Voor kindereb super! Voor ouders heerlijk relaxed. In omgeving veel meertjes en natuur.

Familie
"Prachtige omgeving leuk plaatsje"
Familie van Klinken
11-8-2008 Mooi dorpsplein met veel speelgelegenheid voor kleine kinderen

met vrienden, Aug. 2008
Ann
Omgeving
15-8-2008 Vimmerbij was heel tof voor de kids, mooi dorpje met veel speelgelegenheid voor de kids. En het park van Astrid Lindgren is echt de moeite, zowel voor groot als klein. Onze kleine meid van 3, kwam handen en ogen tekort. Wel duur, maar wel de moeite...

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit