Beoordelingen Camping Spilhammars

21 mei 2013

Spilhammars
Beoordelingen Camping Spilhammars
Box 36, 570 30, Mariannelund
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Spilhammars in Mariannelund, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Spilhammars zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Spilhammars scoort een 8,0 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Spilhammars in Mariannelund, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Spilhammars, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Spilhammars de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Camping Spilhammars vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zweden. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jönköpings. Vergelijk Camping Spilhammars met andere accommodaties in Mariannelund.

15 beoordelingen over Spilhammars

met jonge kinderen, Juli 2012
"Leuke camping"
Marco
19-2-2013 Na ons verblijf op een minicamping zonder medegasten, was dit een welkome afwisseling. Camping ligt erg mooi bij een prachtig meer. Nederlandse eigenaren trekken nederlandse gasten aan, maar we hoorden niet alleen nederlands om ons heen. Sanitair was redelijk, soms een beetje wachttijd bij de afwas, maar niet hinderlijk. Verder voldoende voorzieningen en een paar leuke dagen gehad. Vimmerby en Astrid Lindgren Park zijn leuk. Het park is wel duur, maar het geld uiteindelijk wel waard.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Een echt "Nederlandse"camping"
theo
17-8-2012 Lekker dicht bij Astrid Lindgren Park. Leuke eigenaren. Zoek zelf maar een plekje, geen vaste plaatsen. Hoogzeizoen wel vol en is de keuken wat een de krappe kant. Sanitair netjes maar iets gedateerd. Niet alleen Nederlanders maar uit heel europa. Meertje met zwemgelegenheid. Terein wel schoon en netjes, ondanks de vele gasten.

"Gedateerde "volle" camping in mooie omgeving"
Rob
15-8-2011 We hadden hoge verwachtingen gebaseerd op de reviews. Helaas viel deze "Nederlandse" camping wat tegen.Sanitair, keuken e.d. zijn aan de schrale kant, lijken onvoldoende toegerust voor een volle camping en zijn duidelijk aan een opknapbeurt toe. De prachtige natuur rondom de camping komt minder tot uitdrukking vanwege de kleine plaatsen. De camping komt druk en vol over in vergelijking met de andere Zweedse campings waar we verbleven.

De camping ligt in een prachtige omgeving en in de nabijheid is een meer waar men heerlijk kan varen, vissen en zwemmen.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Spilhammars bij:

met jonge kinderen, 2011
"Mooi gelegen en goed verzorgd"
Sanne
30-7-2011 Veel plekken hebben uitzicht op het meer waar jeook heerlijk kunt zwemmen. Ook kun je vanaf de camping het bos in. En overal groeien bosbessen. Eigenaren zijn attent, vriendelijk en behulpzaam. Kinderen konden er prettig spelen. Wij hebben eerst drie dagen in de vouwwagen gezeten (zeer goed verzorgd) en daarna in een stuga (ook goed vertoeven). Aanrader.

"Mooie camping"
inge
22-8-2011 Prachtige camping in Småland Zweden. Inderdaad het sanitair is niet super de luxe, maar om daar een beoordeling op te geven. Het was zeer schoon toen wij er waren zo'n 3 weken. Wij stonden op een ruime plek van ongeveer 15 bij 15 we vroegen de eigenaars naar het restaurant of ze daar ook eigenaar van zijn. Ze vertelden ons dat het niet bij de camping hoort en ook niet van ze is, dit ter vermelding zodat men daar niet op moet beoordelen
de keuken is niet groot maar je kon er alles doen en warm water voor de afwas kon je zo even pakken bij de wasmachines. Kortom een goede camping om naar de verschillende aktiviteiten te gaan.

Inge

"Een echte aanrader!"
Mirjam
25-8-2011 We hebben hier veel plezier gehad. Een fijne camping. Zeer vriendelijke (Nederlandse) eigenaren. Je kunt je plek zelf uitzoeken. Vooral langs de rand van het meer zijn erg mooie plekken. Schoon sanitair. Het meer is heerlijk om in te zwemmen. Prettig voor kleine kinderen is, dat er een stukje voor ze is afgebakend met steigers.

"De kinderen vonden het geweldig"
mirjam_knipscheer
31-7-2011 We hadden op deze camping een stuga gehuurd. Deze was wat donker en zeer gedateerd ingericht. Er zijn ook nieuwere stuga's. Sanitair was schoon maar te weinig lag wel op goede afstand van stuga. Zwemmeer was geweldig. Voor jong en oud was het meer leuk, mooie zonneweide. Nieuw speeltuintje voor jonge kinderen. Receptie is tevens klein winkeltje en hier kun je 's ochtends heerlijke broodjes kopen. In de buurt is genoeg leuks te doen. Natuurlijk Astrid Lindgren wereld maar ook Nils Holgerson wereld is de moeite waard. Daarnaast vergeet de kopermijn niet en neem je picknick spullen mee, super leuk en spannend gewoon.
Het beste compliment komt van onze kinderen, zij vonden dit toch wel echt de beste "kindercamping". Terwijl er niks georganiseerd en ze alles zelf bedachten.

met jonge kinderen, 2010
"Leuke camping"
Henk
11-8-2010 Hier in juli 2010 5 nachten gestaan, met twee kleine kinderen. Mooi gelegen camping, op een heuvel in de pijnboombossen. Je waant je met mooi weer in Zuid-Frankrijk. Prachtige zwemstrandje aan meer, maar je moet wel mooi weer hebben uiteraard. Geen kanomogelijkheden, meer is te klein, en staat niet echt in verbinding met andere meren. Nederlandse eigenaren, en ook veel Nederlanders op camping.
Aanrader!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Leuke rustige camping"
Ruud
23-8-2010 Wij zijn hier 14 dagen geweest. De kinderen hebben genoten in het zwemmeer ( lekker water) en hebben lekker met een kano in het vismeer er op uit getrokken. De camping is een mooie uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Vriendelijke, behulpsame eigenaars (Nederlands). Kleine campingwinkel voor de noodzakelijk spullen. S'morgens lekker vers brood. Mijn kinderen willen hier zeker terug komen.

met partner, Juli 2010
"Super!!"
E.v/dWal
5-8-2010 Super verblijf gehad, problemen bestaan niet voor de eigenaar het zijn uitdagingen, super instelling!

Warm aanbevolen.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit