Camping Spilhammars in Mariannelund Zweden beoordelingen 8.2 | Zoover

Camping Spilhammars Mariannelund

Beoordelingen Camping Spilhammars

Box 36, 570 30, Mariannelund
Camping Spilhammars scoort een 8,2 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Spilhammars? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Spilhammars in Mariannelund, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Camping Spilhammars vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zweden. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jönköpings. Vergelijk Camping Spilhammars met andere accommodaties in Mariannelund.

13 beoordelingen over Spilhammars

"Gedateerde "volle" camping in mooie omgeving"
Rob
15-8-2011 We hadden hoge verwachtingen gebaseerd op de reviews. Helaas viel deze "Nederlandse" camping wat tegen.Sanitair, keuken e.d. zijn aan de schrale kant, lijken onvoldoende toegerust voor een volle camping en zijn duidelijk aan een opknapbeurt toe. De prachtige natuur rondom de camping komt minder tot uitdrukking vanwege de kleine plaatsen. De camping komt druk en vol over in vergelijking met de andere Zweedse campings waar we verbleven.

De camping ligt in een prachtige omgeving en in de nabijheid is een meer waar men heerlijk kan varen, vissen en zwemmen.

met jonge kinderen, 2011
"Mooi gelegen en goed verzorgd"
Sanne
30-7-2011 Veel plekken hebben uitzicht op het meer waar jeook heerlijk kunt zwemmen. Ook kun je vanaf de camping het bos in. En overal groeien bosbessen. Eigenaren zijn attent, vriendelijk en behulpzaam. Kinderen konden er prettig spelen. Wij hebben eerst drie dagen in de vouwwagen gezeten (zeer goed verzorgd) en daarna in een stuga (ook goed vertoeven). Aanrader.

"Mooie camping"
inge
22-8-2011 Prachtige camping in Småland Zweden. Inderdaad het sanitair is niet super de luxe, maar om daar een beoordeling op te geven. Het was zeer schoon toen wij er waren zo'n 3 weken. Wij stonden op een ruime plek van ongeveer 15 bij 15 we vroegen de eigenaars naar het restaurant of ze daar ook eigenaar van zijn. Ze vertelden ons dat het niet bij de camping hoort en ook niet van ze is, dit ter vermelding zodat men daar niet op moet beoordelen
de keuken is niet groot maar je kon er alles doen en warm water voor de afwas kon je zo even pakken bij de wasmachines. Kortom een goede camping om naar de verschillende aktiviteiten te gaan.

Inge

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Spilhammars bij:

"Een echte aanrader!"
Mirjam
25-8-2011 We hebben hier veel plezier gehad. Een fijne camping. Zeer vriendelijke (Nederlandse) eigenaren. Je kunt je plek zelf uitzoeken. Vooral langs de rand van het meer zijn erg mooie plekken. Schoon sanitair. Het meer is heerlijk om in te zwemmen. Prettig voor kleine kinderen is, dat er een stukje voor ze is afgebakend met steigers.

"De kinderen vonden het geweldig"
mirjam_knipscheer
31-7-2011 We hadden op deze camping een stuga gehuurd. Deze was wat donker en zeer gedateerd ingericht. Er zijn ook nieuwere stuga's. Sanitair was schoon maar te weinig lag wel op goede afstand van stuga. Zwemmeer was geweldig. Voor jong en oud was het meer leuk, mooie zonneweide. Nieuw speeltuintje voor jonge kinderen. Receptie is tevens klein winkeltje en hier kun je 's ochtends heerlijke broodjes kopen. In de buurt is genoeg leuks te doen. Natuurlijk Astrid Lindgren wereld maar ook Nils Holgerson wereld is de moeite waard. Daarnaast vergeet de kopermijn niet en neem je picknick spullen mee, super leuk en spannend gewoon.
Het beste compliment komt van onze kinderen, zij vonden dit toch wel echt de beste "kindercamping". Terwijl er niks georganiseerd en ze alles zelf bedachten.

met jonge kinderen, 2010
"Leuke camping"
Henk
11-8-2010 Hier in juli 2010 5 nachten gestaan, met twee kleine kinderen. Mooi gelegen camping, op een heuvel in de pijnboombossen. Je waant je met mooi weer in Zuid-Frankrijk. Prachtige zwemstrandje aan meer, maar je moet wel mooi weer hebben uiteraard. Geen kanomogelijkheden, meer is te klein, en staat niet echt in verbinding met andere meren. Nederlandse eigenaren, en ook veel Nederlanders op camping.
Aanrader!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Leuke rustige camping"
Ruud
23-8-2010 Wij zijn hier 14 dagen geweest. De kinderen hebben genoten in het zwemmeer ( lekker water) en hebben lekker met een kano in het vismeer er op uit getrokken. De camping is een mooie uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Vriendelijke, behulpsame eigenaars (Nederlands). Kleine campingwinkel voor de noodzakelijk spullen. S'morgens lekker vers brood. Mijn kinderen willen hier zeker terug komen.

met partner, Juli 2010
"Super!!"
E.v/dWal
5-8-2010 Super verblijf gehad, problemen bestaan niet voor de eigenaar het zijn uitdagingen, super instelling!

Warm aanbevolen.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Prachtige ligging en zeer aardige campingeigenaar"
v.b.
22-9-2009 Deze zomer hebben we 2 weken met ons gezin heel erg genoten op deze camping. We zaten in een splinternieuwe stuga. Camping ligt prachtig tussen 3 meren en is een uitstekende uitvalsbasis voor leuke bezoekjes in de omgeving.
Het aantal douches is beperkt en sanitair is niet nieuw, maar sanitair wordt wel regelmatig schoongemaakt en is ook in het hoogseizoen keurig.
Veel rust en ruimte.
Niet te vergeten; de eigenaren Johan en Annie + kids zijn bijzonder aardig en hulpvaardig. Deze camping is zeker de moeite waard voor een kort of langer verblijf!

met jonge kinderen
"Supercamping"
DJ Benedictus
27-7-2009 Prachtige camping,een oase van rust gelegen tussen de bossen en de meren. Je krijgt echt waar voor je geld.