Beoordelingen Habo

5,8

25 mei 2013

Habo
Beoordelingen Habo
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Habo. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Habo. Ben je zelf op vakantie geweest naar Habo? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Habo scoort een 7,9 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping in Habo. Op Zoover vind je bovendien 6 vakantiefoto's van Habo. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Habo. Bekijk ook andere accommodaties in Zweden. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jönköpings.

4 beoordelingen over Habo

5,8
met jonge kinderen, Juli 2009
"Perfecte camping voor kinderen"
Fam. Boom
Sfeer
10-8-2009 Hele mooie gezellige, kindvriendelijke camping, met fantastisch sanitair.
In de omgeving zeer veel te doen. De familie Lenting doet er alles aan om er een nog betere camping van te maken. Omdat het meer iets van de camping af ligt hoef je ook niet bang te zijn dat de kinderen te water raken.
De camping is aangesloten bij "rondje zweden" en dat is waarschijnlijk ook de reden dat er hier meer Nederlanders staan als op andere zweedse campings.
Wij komen hier zeker nog een keertje weer.

Familie, Juli 2008
"Dit niet meer"
E.J. Frölich
Omgeving
10-8-2008 Een erg drukke camping. Eigenlijk alleen Nederlanders en dat zoeken we niet in Zweden. Verder absoluut te weinig voorzieningen voor de hoeveelheid kampeerders, slechts 4 toiletten op zo'n 300 gasten...
Vriendelijke mensen die het runnen dat absoluut. Voor ons ongeschikt ivm de drukte en het ontbreken van schaduwplekken!

Familie, Juli 2007
Jaap Aukema
Omgeving
28-1-2008 De omgeving van Habo is prachtig, het prachtige natuurgebied Hokensas ligt op een steenworp afstand. de erg mooie stad Jonkoping met zijn bruisende centrum en zijn grote overdekte winkelcentrum aan de A6 is erg de moeite waard.
De Habocamping is ook een echte aanrader. wij waren van plan om een paar dagen te blijven en dan verder te trekken maar we zijn er drie weken gebleven. en wij waren geen uitzondering. dat zegt veel over de camping, eigenaars, omgeving en bezienswaardigheden. Het is er ook zeer kindvriendelijk leuke strandjes en prachtige meren. de camping is nieuw en word verder uitgebreid, prachtig sanitair, en trampolines en speeltoestellen voor de kids. mocht men meer info willen hebben mail ons dan maar.

met partner, Juni 2007
Menna
Omgeving
1-8-2007 Het is een nog nieuwe camping met nu nog 30 plaatsen maar wordt nog uitgebreid naar 150 plaatsen. Het is een zeer kind vriendelijke camping.Het strand ligt op 150m afstand en daar zijn voorzieningen voor gehandicapten waarbij het mogelijk is om tot in het water te komen.
Op 20 km afstand bevind zich het Hokensas natuurgebied met veel mogelijkheden voor de actieve wandelaar en fietser en natuurlijk voor de visser.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?