16-6-2009
We hebben hut 5 gehad en die was erg goed, schoon en heerlijke bedden. Het sanitair op de camping was zeer goed, lekker fris en schoon. De camping is van een hollands echtpaar, we kregen toen we aan kwamen een heerlijk kopje senseo koffie en wij als gasten hadden meteen het gevoel van iets eigens! We hebben drie fijne dagen gehad. Bedankt echtpaar jullie geven de gasten een goed gevoel.
Anneke en Koert
31-5-2009
Ljusnefors Camping heeft een hele mooie ligging aan de Botnische Golf. De hutten zijn prima en met name erg schoon en alles is heel en dat was elders wel anders. Het sanitair is volledig nieuw en heeft een luxe afwerking met mooie douches en zelfs vloerverwarming. Het restaurant is gezellig ingericht en het eten is uitstekend. De Nederlandse eigenaren weten wat service is, we werden zelfs ontvangen met een kop koffie en ze namen alle tijd voor ons. Wij komen hier zeker nog terug en vinden het een echte aanrader!
26-7-2008
Misschien hadden we net pech. Maar we hadden een bijzonder muffe/onwelriekende stuga te pakken. De eetfaciliteiten waren prima, het eten echter zeer beroerd. De scholfilet en schnitzel in teveel en onvoldoende warme boter gebakken. Hierdoor werd het een erg vette en kleffe hap. Het douchen in een glazen douchecabine precies naast de toiletten sprak ons ook niet erg aan. De minste camping van onze Zweden reis, ontvangst was overigens prima.