Beoordelingen Camping Hedesunda****

Hedesunda****
Beoordelingen Camping Hedesunda****
Övägen 68, 81040, Hedesunda
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Hedesunda**** in Hedesunda, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Hedesunda**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Hedesunda scoort een 8,9 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Hedesunda**** in Hedesunda, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Hedesunda****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Hedesunda**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 59 vakantiefoto's van Camping Hedesunda**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zweden. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gävleborgs. Vergelijk Camping Hedesunda**** met andere accommodaties in Hedesunda.

31 beoordelingen over Hedesunda****

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Ruim, zon, meer en nog meer"
klaas_puister
18-9-2012 Heerlijke camping, hele aardige eigenaren (en dat is voor een Groninger een gigantisch compliment voor tegenover een Fries :-))
Voor visfanaten geweldig, voor minder fanatieke vissers ook geweldig.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Leuke camping"
schreppers
24-7-2012 Nette camping zoals zoveel campings in zweden aan een groot meer, plaatsen zijn ruim en de eigenaar is vriendelijk en houd goed toezicht. Helaas geen super weer gehad, maar prima tijd gehad. Een grote minpuntje is dat er geen broodjes gekocht kunnen worden op de camping, maar alleen in restaurant ernaast...en deze broodjes zijn DUUR!!! Voor 8-9 broodjes ben je ongeveer 9 euro kwijt!!! En dat vind ik toch wel belachelijk.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Een onwijs gave camping en super kindvriendelijk."
othmar
31-7-2012 mooie camping zeer vrindelijke eigenaren en de sanitaire voorzieningen woorden goed onder houden heel veel te doen voor kinderen en zelf de hond mag mee.
De camping is gelegen aan een rivier waar je heerlijk kunt zwemmen. Er zijn diverse activiteiten waar je aan mee kunt doen, zoals een MTB-tocht of natuurtocht. Voor de kinderen wordt ook genoeg georganiseerd. Onze dochter is 12 en heeft een heerlijke vakantie gehad. Het sanitair is prima en wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. V.w.b. de muntjes voor de douche, gooi er gelijk 2 in en dan heb je ruim de tijd om te douchen. Verder is er in de omgeving genoeg te zien en te doen. Zie de site van de camping. Wij zijn dit jaar voor de 4e keer geweest en het verveelt nog steeds niet.

met partner, Juli 2012
"Onwijs mooie fijne plek!"
Laura van den Heuve...
13-7-2012 Ultieme plek om te vertoeven. Wij hebben er met héél erg veel plezier onze vakantie doorgebracht.

Ook zagen we dat er een heel erg leuk animatie team is voor jong en oud!

Ik lees ook over de douches?! Er is ook gewoon sprake van een privédouche, dus van "met je blote lijf" uit je hokje om een muntje bij te gooien heb ik helemaal niets gemerkt!

Ook het sanitair is schoon! Er word zoals vaker vermeld meerdere keren op een dag schoongemaakt.

"Leuke Camping"
Cor
26-6-2012 Camping Hedesunda ligt op een prachtige plek op het eiland On bij het plaatsje Hedesunda.

Wij hebben er het midsommer feest mee gemaakt.

Van de overlast die dit feest normaal met zich mee brengt is niet veel te merken omdat Meindert en Renate de gasten en ook Niet gasten van de camping goed in de gaten houd zodat de overlast in de hand gehouden wordt.

Het sanitair is mooi schoon en wordt meerde keren per dag schoongemaakt wel is er eenkleine kanttekening dat er met een muntjes automaat wordt gewerkt die na 4 miuten bijgevuld moet worden en omdat de muntjesautomaat buiten de douche hangt moet je dus met een ingezeept lijf uit de douche dit moet anno 2012 toch anders kunnen.

"Supervriendelijke camping"
Har
10-7-2012 Hedesundacamping straalt een en al vriendelijkheid uit. Een camping waar je een echt thuis gevoel krijgt

"Ruime parkachtige camping"
tinekevdspek
5-7-2012 De camping ligt in een mooie omgeving, nabij natuurgebieden. Nederlandse beheerders. Broodjes bestellen in nabij gelegen restaurant.Vriendelijke ontvangst. Het sanitair was schoon, maar niet meer van deze tijd. Bij de douches moet je munten inwerpen in een centrale ruimte, daarna als een speer douchen, want vanaf het moment van inwerpen loopt de tijd. Deze methode is een inbreuk op de privacy. Vernieuwing van douches en toiletten is echt noodzakelijk.

"Fantastische plek"
aad en hannie
5-7-2012 Camping Hedesunda is een geweldige camping , mooie stuga's
grote, ruime plekken voor de campers, caravans en tenten.
Goede gastvrouw en gastheer, altijd bereid om te helpen.
Voor de vissers: goede boten en motoren.
In de omgeving zijn genoeg mogelijkheden om iets te ondernemen,
zoals b.v de zilvermijn in Sala, Gysinge en Alvkarleby.
Midsummer is een belevenis.
Kortom: een plek om terug te komen.

met partner, Mei 2012
"Super vakantie gehad"
Peter en Paulien
17-5-2012 We zijn een kleine week op Hedesunda Camping in de "stuga" (huisje) genaamd "Harr-1" geweest. Helaas was dit veel te kort, wat een geweldige plek en wat een knus en schoon huisje! We voelden ons er meteen thuis. Het sanitair was ook superschoon. Renata en Meindert runnen de camping vol passie en enthousiasme.
We zijn een dag op stap geweest met Meindert als visgids (echt een aanrader). Hij heeft ons de mooiste plekjes in de omgeving per visboot laten zien en uiteraard ontbrak een goede visvangst niet.
De omgeving is er prachtig en we hebben typisch Zweedse dieren en vogels als elanden, bevers, visarenden en kraanvogels gezien.
We hebben ook nog een prachtige tocht op de mountainbike gemaakt door de bos- en waterrijke omgeving.
Op deze plek komen we zeker vaker!

met jonge kinderen, 2011
"De mooiste dusver"
Henk
6-9-2011 Op verzoek van onze kinderen zijn we, na vorig jaar, wederom naar deze camping geweest. Gezien onze ervaring van vorig jaar gingen we graag hiermee accoord.
Het is een heerlijke camping, waar veel te doen is zoals vissen, varen en zwemmen in een prachtige omgeving.
Ondanks dat wij de laatste 2,5 weken van de schoolvakantie er waren, en het daardoor al wat rustiger was, zorgden Renate en Meindert voor een zeer prettige sfeer op de camping. Het is ook fijn dat ze met hun beide kinderen op de camping blijven wonen tot het seizoen voorbij is waardoor ze altijd aanspreekbaar zijn.
Het zal voor ons moeilijk zijn om volgend jaar een andere camping uit te zoeken omdat Hedesundacamping voor ons een nieuwe norm gesteld heeft hoe een camping er uit hoort te zien en hoe deze beheert moet worden.
Kortom, Hedesundacamping is een heerlijke camping.
Henk

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit