5-7-2012
Camping Hedesunda is een geweldige camping , mooie stuga's
grote, ruime plekken voor de campers, caravans en tenten.
Goede gastvrouw en gastheer, altijd bereid om te helpen.
Voor de vissers: goede boten en motoren.
In de omgeving zijn genoeg mogelijkheden om iets te ondernemen,
zoals b.v de zilvermijn in Sala, Gysinge en Alvkarleby.
Midsummer is een belevenis.
Kortom: een plek om terug te komen.
17-5-2012
We zijn een kleine week op Hedesunda Camping in de "stuga" (huisje) genaamd "Harr-1" geweest. Helaas was dit veel te kort, wat een geweldige plek en wat een knus en schoon huisje! We voelden ons er meteen thuis. Het sanitair was ook superschoon. Renata en Meindert runnen de camping vol passie en enthousiasme.
We zijn een dag op stap geweest met Meindert als visgids (echt een aanrader). Hij heeft ons de mooiste plekjes in de omgeving per visboot laten zien en uiteraard ontbrak een goede visvangst niet.
De omgeving is er prachtig en we hebben typisch Zweedse dieren en vogels als elanden, bevers, visarenden en kraanvogels gezien.
We hebben ook nog een prachtige tocht op de mountainbike gemaakt door de bos- en waterrijke omgeving.
Op deze plek komen we zeker vaker!
6-9-2011
Op verzoek van onze kinderen zijn we, na vorig jaar, wederom naar deze camping geweest. Gezien onze ervaring van vorig jaar gingen we graag hiermee accoord.
Het is een heerlijke camping, waar veel te doen is zoals vissen, varen en zwemmen in een prachtige omgeving.
Ondanks dat wij de laatste 2,5 weken van de schoolvakantie er waren, en het daardoor al wat rustiger was, zorgden Renate en Meindert voor een zeer prettige sfeer op de camping. Het is ook fijn dat ze met hun beide kinderen op de camping blijven wonen tot het seizoen voorbij is waardoor ze altijd aanspreekbaar zijn.
Het zal voor ons moeilijk zijn om volgend jaar een andere camping uit te zoeken omdat Hedesundacamping voor ons een nieuwe norm gesteld heeft hoe een camping er uit hoort te zien en hoe deze beheert moet worden.
Kortom, Hedesundacamping is een heerlijke camping.
Henk