Bungalow PAN Village Fulufjällsbyn***** in Särna Zweden beoordelingen 9.2 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.350 bezoekers online
Home > Zweden > Dalarnas > Särna > Bungalow PAN Village Fulufjällsbyn*****

Beoordelingen Bungalow PAN Village Fulufjällsbyn*****

-4  °C

8 februari 2012

9,5
9,6
Bungalow PAN Village Fulufjällsbyn***** Särna

Bungalow PAN Village Fulufjällsbyn scoort een 9,2 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow PAN Village Fulufjällsbyn*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow PAN Village Fulufjällsbyn***** in Särna, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 54 vakantiefoto's van Bungalow PAN Village Fulufjällsbyn***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zweden. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dalarnas. Vergelijk Bungalow PAN Village Fulufjällsbyn***** met andere accommodaties in Särna.

23 beoordelingen over PAN Village Fulufjällsbyn*****

Geweldig
anita
9-9-2011 Geweldig park en supermooie en ruime huisjes ze zijn geschakeld maar je hebt geen last van je buren. Wij waren met de hond en die had ruimte genoeg in en om het huisje Er is inderaad een wasmachine en droger die je gratis mag gebruiken. De omgeving is prachtig en je kunt hier heerlijk wandelen. Eva is zeer behulpzaam en erg vriendelijk ze regelt alles voor je. ik heb hier paardgereden op een ijslander en was een super ervaring de huskyfarm is ook leuk. echt een aanrader en wij gaan hier zeker naar terug

met jonge kinderen, 2011
Geweldig park midden in de natuur
esthergodrie
21-8-2011 We zijn hier nu 2 keer geweest en beide keren is het ons erg goed bevallen. Albert en Eva zijn erg gastvrij en spreken Nederlands. Ze helpen je erg goed op weg om de omgeving te verkennen en in de winter hebben ze allerlei activiteiten (Husky-safari en sneeuwscooteren) voor ons geregeld bij Zweden in de buurt. De huisjes zijn erg luxe voor Zweedse begrippen. We zijn hier nog steeds niet uitgekeken en komen zeker nog eens terug!

Genoten
Fam van Santen
29-7-2011 Wij hebben in juli ruim een week vertoefd in één van de huisjes in Fulufjällsbyn. We hebben genoten van wandelingen in de omgeving. Ook het elandenpark aan de weg tussen het huisje en het Nationaal Park Fullufjället was een leuke ervaring.
Het huisje was keurig schoon. De eigenaars Eva en Albert waren bijzonder vriendelijk en stonden altijd voor je klaar. Ook was er bij de receptie draadloos internet, die het buiten ook goed deed, waardoor je niet afhankelijk was van de openingstijden van de receptie. En niet geheel onbelangrijk, er staat een wasmachine en droger. In eerdere recenties hadden we gelezen dat die ontbraken, waardoor we nog wel even getwijfeld hadden of we wel zouden boeken. Ook lagen er bij de receptie een aantal buitenspelletjes, die de kinderen konden lenen. De enige opmerking die we hebben is de kwaliteit van de bedden. Maar ik begreep van de eigenaars dat ze bezig zijn om een aantal meubels te vervangen. Kortom we hebben genoten.

met jonge kinderen, Dec. 2010
Fantastisch gelegen
Bianca
6-1-2011 We zijn net terug van Fulufjällsbyn (dec2010/jan2011) en we hebben ons prima vermaakt. Op het park zijn 22 houten huisjes, deze zijn vrij ruim en netjes ingericht. Ook de keuken is redelijk groot qua formaat. (inclusief oven, magnetron, vaatwasser, koffiezet apparaat en waterkoker.) Ook heb je een grote badkamer met douche.
Het park ligt midden in de bossen en vanaf de "grote weg" moet je 20 km het bos inrijden. De bekende waterval ligt op 2 km afstand en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Het huisje heeft een tv met dvd speler. Bij de receptie zijn dvd's te huur. Er zijn verschillende zenders waaronder een vakantie zender (Ned & België) die verschillende Ned. en Belg. programma's uitzend. Wij hadden huisje RENEN een 6 pers. huisje met 1 2-pers.slaapkamer en 1 4-pers.slaapkamer. Er is niet veel kastruimte om je kleding op te bergen. Tip: neem kleding hangers mee om je kleding op te hangen, de kasten die er zijn hebben weinig leg-ruimte! Receptie spreekt ook nederlands.

met jonge kinderen, Dec. 2010
Vakantie van je leven !!
Bloemetjes
2-1-2011 enorm mooie plek om te zijn; wat een uitzicht en een mooie tocht door het bos om er te komen. De beheerders zijn super. Regelen en doen 'alles' voor je en weten welk uitje bij je past. Sledetocht met paarden, huskeysafari, snowscooter, wandelen door de sneeuw naar de waterval, een sneeuwhut maken of met een slee van het park de helling af; het is allemaal fantastisch !!. De huisjes zijn ruim en lekker ingericht. Vooral de eigen sauna in ons huis was lekker na het buitenspelen in min 38.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Geweldige plek
Sonja
12-9-2010 De wandeling rond de grootste waterval van Zweden is uitdagend en mooi.

met oudere kinderen, Juli 2010
Mooie huisjes op een fantastische plek
Annemarie
13-8-2010 Rustig park in een prachtige omgeving. Zeer vriendelijke beheerders, die allerlei activiteiten regelen ook als ze niet op het programma staan. Winkels zijn wat verder weg, maar je hebt grote vriezer, waardoor dit geen probleem is. Zorg wel dat je voldoende contant geld hebt, want ook bij ons was de geldautomaat in Idre kapot.

met jonge kinderen, Juli 2010
Rustig park in prachtige omgeving
Manuela
10-8-2010 Wat een heerlijke start van onze Zweden-vakantie! Nette en schone 4 prs. bungalow waarin zowat niets ontbreekt (vaatwasser, oven, TV+DVD, magn). Vriendelijke eigenaren die altijd van dienst willen zijn. Veel te ondernemen in de omgeving (een auto is hierbij een must). Supermarkten liggen niet om de hoek. Idre (Fjall) op 30 km. heeft een ICA supermarkt en een pinautomaat. Deze was overigens tijdens ons verblijf defect dus neem voldoende contant geld mee. Voor kinderen zijn geen speelfaciliteiten op het park maar door er elke dag erop uit te gaan (elandenpark, natuurpark, vlooienmarkt, vissen etc) heb je als gezin een prachtige vakantie. Tijdens ons verblijf functioneerde (wifi)internet niet. Er zijn geen was/droog faciliteiten op het park.
TIP 1: op de weg van Idre Fjall naar Sarna (onverhard) lopen regelmatig rendieren en elanden.
TIP 2: met visgids en de kinderen een avondje vissen in eigen meer van de gids is erg leuk. Visvangst gegarandeerd!

met jonge kinderen, Dec. 2009
Heerlijke plek in een ongerept winterlandschap
Fam. Winnubst
4-1-2010 Het park is beperkt van omvang. De gastvrijheid van de beheerders enorm groot. Het is een geweldige omgeving, je kunt er alles of niets doen. Het blijft prachtig. De beheerders zijn zeer behulpzaam bij het regelen van een activiteit als je daar prijs op stelt. Er is zeer veel mogelijk. Het is een plaats om terug te komen. Wij zijn erg benieuwd naar hoe het er in de zomer uitziet. Het winterlandschap was in ieder geval adembenemend.

met partner, Aug. 2009
Heerlijk rustig
j
27-9-2009 In onze vakantie heerlijk tot rustig gekomen in een prachtig huisje. Heerlijk gewandeld in de prachtige natuur van Zweden. Luxe en schoon huisje, alles erop en eraan. Enthousiaste beheerders. In Idre een golfbaan die zeker de moeite waard is. Auto wel noodzakelijk. Prachtige omgeving, veel wilde dieren. Eindeloos rijden zonder iemand tegen te komen. Kortom: niet doen anders wordt het voor ons te druk :-)

9,5