Bed and Breakfast Wedge View Country House & Spa***** in Stellenbosch Zuid-Afrika beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Wedge View Country House & Spa*****

3 juni 2012

Achterkant WedgeView 2 family units en lagoon zwembad

Beoordelingen Bed and Breakfast Wedge View Country House & Spa*****

PO Box 62, 7604, Stellenbosch
Bed and Breakfast Wedge View Country House & Spa scoort een 9,2 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Wedge View Country House & Spa*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Wedge View Country House & Spa***** in Stellenbosch, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Wedge View Country House & Spa***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zuid-Afrika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Westelijke Kaap. Vergelijk Bed and Breakfast Wedge View Country House & Spa***** met andere accommodaties in Stellenbosch.

29 beoordelingen over Wedge View Country House & Spa*****

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Super plek"
heer de Bruijn
6-3-2012 Gastvrij, kindvriendelijk, te midden van allerlei top eetgelegenheden. Prachtige kamers en mooi zwembad en een fantastisch uitzicht

met partner, Jan. 2012
"Ongelooflijk goed"
rob nuijen
5-2-2012 Een zeer warm welkom door de gastvrije staff voor wie niets teveel is. Zeer behulpzaam en vriendelijk. Mooie ruime kamer met alle comfort die je maar wensen kan. Prachtige uitzichten vanaf het mooie zwembad en de terrassen. Prima eten en een serene rust. Ideale omgeving: veel mooie restaurants, wijnhuizen en het gezellige Stellenbosch. Wedgeview is meer dan één bezoek waard. Wij zullen zeker terugkomen!

met vrienden, 2011
"Fantastisch"
Bernard van Dijk
5-12-2011 Wij waren op Wedge View met een groepje vrienden om wat golf en cricket te spelen, Wij zijn geweldig ontvangen, zeer gastvrij, heerlijk zwembad, prachtig gelegen. Kortom een aanrader!

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Wedge View Coun...

met vrienden, 2011
"Onvergetelijk"
Henri G
5-12-2011 Cricket-tour in Zuid-Afrika: a dream come through.
Een week lang verblijf in het WedgeView Country House & Spa. Ieder moment van de dag een activiteit. Alles geregeld door het team van Dave Bakker en zijn vrouw Anouk. Niets was ze te veel, alles met een lach op het gezicht. Ik heb me zelden ver van huis zo thuis gevoeld. En toch was daar de verrassing van dat voor mij totaal onbekende Zuid-Afrika. Als je de Kaap wilt beleven, de wijn wilt proeven, wilt golfen of andere sporten beoefenen, goed wilt eten en van de natuur wilt genieten dan ben je bij Wedgeview aan het goede adres.
Het was top.

met een groep, Nov. 2011
"Geweldig"
Jeroen B
9-12-2011 In een gezelschap van 18 personen een week lang verbleven bij de familie Bakker op Wedgeview. Niks was te veel voor Dave en zijn team. Als je wat nodig had werd het geregeld. Locatie was top, mooie en goed verzorgde kamers met in de geweldige tuin een fantastisch uitzicht op de bergen rondom Stellenbosch. Mooi zwembad, goed ontbijt en diner. De spa met de twee masseuses waren ook top. Gezien de locatie heb je wel een auto nodig om je te kunnen verplaatsen naar bijvoorbeeld Kaapstad of Stellenbosch. Maar gezien de gastvrijheid en de service die je hier vind is dat van ondergeschikt belang.

met jonge kinderen, Nov. 2011
"Wow, wat een paradijs"
Eric W.T. Ruys
20-11-2011 Midden tussen de wijnranken van de mooiste wijnen in Stellenbosch. Prachtig uitzicht en dito accomodatie met een zeer persoonlijke service, niets was teveel gevraagd.

Perfecte lokatie om te verblijven met kleine kinderen.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Prachtige accomodatie, midden in de wijngaarden!"
Jan Brouwer
16-11-2011 Ideale uitvalsbasis voor K'stad, St'bosch en Hermanus(walvissen!)

"Fantastische, onvergetelijke vakantie"
Plume
7-11-2011 Prachtige omgeving. Heerlijk zwembad voor de kinderen. Fantastisch eten.

"Toplocatie"
Katja2011
3-8-2011 Geweldige gastvrijheid. Wedgeview ligt op een geweldige locatie tussen de wijnvelden vlakbij Kaapstad.
De service was perfect en de kamer was zeer ruim en schoon en bood alle faciliteiten die je kunt verwachten bij een luxuary resort. Na een heerlijk bezoekje aan de Spa voel je je helemaal relaxed.
Mijn complimenten aan het personeel, het is zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen. We hadden er een fantastische tijd!

"Super verblijf, alle 5 sterren meer dan waard!!"
Nancy
23-8-2011 Wedge View Country House & Spa is echt een topverblijf en alle 5 sterren zeker waard! Een heel mooie locatie middenin de wijnvelden nabij kaapstad. Bij aankomst werden we warm verwelkomd en ook de rest van het verblijf waren de mensen erg vriendelijk en behulpzaam. Mooie, schone, comfortabele en ruime kamer, die minimaal 2 keer per dag werd schoongemaakt of gecheckt. Daarnaast een hele mooie badkamer met een stortdouche en bad. Ook in de rest van het huis voldoende faciliteiten om je goed te kunnen vermaken. Het ontbijt was ook echt top! We hebben geen diner gehad omdat dit niet aanwezig was tijdens ons verblijf in het laagseizoen. Als je naar wijnladen bij Kaapstad gaat dit B&B zeker boeken!!!