Beoordelingen Knysna

Waardering
8,1
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,9
Omgeving
8,8
Stranden
7,6
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,8
Het weer

18  °C

28 juli 2014

Knysna
8,1
45 beoordelingen
Beoordelingen Knysna

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Knysna. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Knysna. Ben je zelf op vakantie geweest naar Knysna? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Knysna scoort een 8,1 uit 10, op basis van 45 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 30 Hotels, 1 Vakantiehuis, 17 , 1 Hostel, 1 Landhuis, 13 Lodges, 15 Pensions en 2 Villas in Knysna. Op Zoover vind je bovendien 68 vakantiefoto's van Knysna. Je kunt 1 video van Knysna bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Knysna. Bekijk ook andere accommodaties in Zuid-Afrika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Westelijke Kaap.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over Knysna

8,1
45 beoordelingen
Waardering
8,1
Uitgaansleven
7,3
Cultuur
7,0
Omgeving
8,7
Stranden
7,5
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,8
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, Apr. 2014
"Prachtig"vertalen
Raymond.baljeu@zigg...
Waardering
8,0
Omgeving
10,0
Stranden
8,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

03-05-2014 Mooie omgeving met lagune. Leuk plaatsje. Zeer vriendelijk met heerlijke eetgelegenheden.....

met partner, Mrt. 2014
"Heerlijke omgeving voor een paar dagen."vertalen
A. TD
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

07-04-2014 Mogelijkheden voor lange strandwandelingen.
Toeristische winkeltjes.
Mooi guesthouse.
Genoten ook van dit stukje Zuid Afrika.

met partner, Jan. 2014
"Fraai gelegen aan lagune"vertalen
Lex
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

06-02-2014 Knysma is fraai gelegen aan een prachtige lagune. Ook de jetset heeft deze plek ontdekt. Het Waterfront is erg sfeervol. Mooie jachthaven.

met partner, 2013
"Een mooi plekje op de aarbol"vertalen
Danielle van den Bo...
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

05-12-2013 Knysa heeft velen mogelijkheden en is zeker de moeite waard om tijdens je rondreis dit te bezoeken.

met partner, Nov. 2013
"Mooi stadje"vertalen
Fam. Poels-Vermeule...
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

13-12-2013 de omgeving is prachtig om te wandelen.o.a. Plettenbergbay,Brenton-on-sea,Robsberg waar je bijna een dag voor nodig hebt

met partner, 2013
"Mooi,maar saai"vertalen
ton
Waardering
7,0
Cultuur
4,0
Omgeving
8,0
Sfeer
6,0

07-10-2013 baai ligt mooi,maar niets te beleven.stadje druk en chaotisch.waterfront aardig,maar klein.natuur prachtig.

met partner, Sept. 2013
"Mooie plek"vertalen
bliepie
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0

24-11-2013 Mooie stad, zeker een bezoekje waard tijdens een trip naar zuid-afrika.

met partner, Sept. 2013
"Prima plaats maar niet echt iets bijzonders"vertalen
Erik
Waardering
6,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
5,0
Omgeving
7,0
Stranden
5,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
8,0

22-11-2013 Was een prima tussenstop om vanuit hier walvissen te gaan spotten of naar wat parken te gaan in de buurt maar het plaatsje zelf is niet echt bijzonder

alleenreizend, Sept. 2013
"Leuk vakantieplaatsje aan de Indische Oceaan"vertalen
A. van der Velde
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0

17-11-2013 Veel winkels en eetgelegenheden van diverse kwaliteiten. Leuke haven en prachtige lagoon met 2 leuke eilanden.
Fijne vertrekplaats voor het maken van dagtochtjes, strandwandelingen en tochtjes op zee.

alleenreizend, Apr. 2013
"Prima B&B"vertalen
hsinder
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0

26-04-2013 Lagoon Lodge is een prima gelegen B&B. 25 Minuten lopen van het centrum van Knysna.
In Knysna en omgeving kun je gemakkelijk 5 dagen verblijven. Er is veel te zien in de omgeving.

1 2 3 4 5 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?