Beoordelingen Knysna

Waardering
8,1
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
7,0
Omgeving
8,7
Stranden
7,2
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,7
Het weer

25  °C

18 december 2014

Knysna
8,1
48 beoordelingen
Beoordelingen Knysna

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Knysna. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Knysna. Ben je zelf op vakantie geweest naar Knysna? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Knysna scoort een 8,1 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 30 Hotels, 1 Vakantiehuis, 17 Bed and Breakfasts, 1 Hostel, 1 Landhuis, 13 Lodges, 15 Pensions en 2 Villas in Knysna. Op Zoover vind je bovendien 68 vakantiefoto's van Knysna. Je kunt 1 video van Knysna bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Knysna. Bekijk ook andere accommodaties in Zuid-Afrika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Westelijke Kaap.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 volgende

45 beoordelingen over Knysna

8,1
48 beoordelingen
Waardering
8,1
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
7,0
Omgeving
8,7
Stranden
7,1
Sfeer
7,9
Zorg voor natuur
8,6
Toon score en beoordelingen van:
Met partner, Okt. 2014
"Prachtig stadje aan de zuidkust"vertalen
Jan Burgerhout
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
6,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

24-10-2014 Er is van alles te doen in Knysna. Veel plezier voor golfers maar ook mensen die van wandelen houden kunnen hier volop genieten. Vlakbij het Tsitsikamma NP en diverse Olifanten parken in de nabijheid. Op een regenachtige dag kun je je vermaken in de shopping mall en 's avonds is het heel gezellig aan het "Waterfront" waar talloze eettentjes zijn. De beide kliffen die Knysna een beschermde ligging bieden kun je bezoeken. De oostelijke klif kun je met je auto op en dan genieten van het uitzicht, met de kans dat je een walvis spot. De westelijke klif kun je bezoeken met een bootje dat vanuit het waterfront vertrekt. Als je dit doet ben je zo een halve dag "onder de pannen".

Met partner, Sept. 2014
"Toeristisch en alleen gericht op de lagune."vertalen
laojohnny
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Stranden
1,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
8,0

15-11-2014 Alles is gericht op een boottochtje op de lagune. Als je dit wil doen kan je Knysna beter overslaan. Wandelen kan je beter doen op het schiereiland De Robberg bij Plettenberg Bay wat 35 km meer naar het oosten ligt.

Met jonge kinderen, Apr. 2014
"Prachtig"vertalen
Raymond.baljeu@zigg...
Waardering
8,0
Omgeving
10,0
Stranden
8,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

03-05-2014 Mooie omgeving met lagune. Leuk plaatsje. Zeer vriendelijk met heerlijke eetgelegenheden.....

Met vrienden, Apr. 2014
"Authentiek"vertalen
Bart
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

30-07-2014 Hoewel Knysna niet exemplarisch is voor Zuid Afrika is het als vakantiebestemming een heerlijke plaats om te verblijven. In tegenstelling tot meerdere andere bad(vakantie)plaatsen is het blijft het hoogseizoen een levendige plaats met veel activiteiten, zoals de jaarlijkse Oesterweek begin Juli.

Met partner, Mrt. 2014
"Heerlijke omgeving voor een paar dagen."vertalen
A. TD
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

07-04-2014 Mogelijkheden voor lange strandwandelingen.
Toeristische winkeltjes.
Mooi guesthouse.
Genoten ook van dit stukje Zuid Afrika.

Met partner, Jan. 2014
"Fraai gelegen aan lagune"vertalen
Lex
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

06-02-2014 Knysma is fraai gelegen aan een prachtige lagune. Ook de jetset heeft deze plek ontdekt. Het Waterfront is erg sfeervol. Mooie jachthaven.

Met partner, 2013
"Een mooi plekje op de aarbol"vertalen
Danielle van den Bo...
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

05-12-2013 Knysa heeft velen mogelijkheden en is zeker de moeite waard om tijdens je rondreis dit te bezoeken.

Met partner, Nov. 2013
"Mooi stadje"vertalen
Fam. Poels-Vermeule...
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

13-12-2013 de omgeving is prachtig om te wandelen.o.a. Plettenbergbay,Brenton-on-sea,Robsberg waar je bijna een dag voor nodig hebt

Met partner, 2013
"Mooi,maar saai"vertalen
ton
Waardering
7,0
Cultuur
4,0
Omgeving
8,0
Sfeer
6,0

07-10-2013 baai ligt mooi,maar niets te beleven.stadje druk en chaotisch.waterfront aardig,maar klein.natuur prachtig.

Met partner, Sept. 2013
"Mooie plek"vertalen
bliepie
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0

24-11-2013 Mooie stad, zeker een bezoekje waard tijdens een trip naar zuid-afrika.

1 2 3 4 5 volgende

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Waarom ga jij niet naar een sauna?