Gasthof Maartens Guesthouse in Kaapstad Zuid-Afrika beoordelingen 9.6 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.847 bezoekers online
Home > Zuid-Afrika > Westelijke Kaap > Kaapstad > Gasthof Maartens Guesthouse

Beoordelingen Gasthof Maartens Guesthouse

8 februari 2012

9,8
9,5
Gasthof Maartens Guesthouse Kaapstad
9,6

Gasthof Maartens Guesthouse scoort een 9,6 uit 10, op basis van 63 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Maartens Guesthouse? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Maartens Guesthouse in Kaapstad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Gasthof Maartens Guesthouse vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zuid-Afrika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Westelijke Kaap. Vergelijk Gasthof Maartens Guesthouse met andere accommodaties in Kaapstad.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

62 beoordelingen over Maartens Guesthouse

met partner, Jan. 2012
De Beste Plek Om Kaapstad Te Verkennen
michiel schreiner
24-1-2012 Ik kom regelmatig naar Kaapstad, en verblijf altijd in Maartens Guest House. Ik kan me geen betere plek voorstellen! Eigenaar Maarten slaagt er altijd in je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Mooie kamers, mooi uitzicht op zee, super ontbijt en huiselijke sfeer. Bravo!

met partner, 2011
Superplek voor bezoek aan Kaapstad
J&O
12-11-2011 Hebben hier 3 nachten gelogeerd, als begin van onze vakantie. Kregen upgrade van deluxe kamer naar superior kamer. Kamer helemaal super, groot, schoon, geweldig overdekt balkon met uitzicht in de verte op de zee, hele grote badkamer met douche en bad, alles klopt hier. Heerlijk ontbijt buiten op terras of binnen aan de grote tafel, met Duitste broodjes, service uitmuntend, we voelden ons helemaal thuis, ook door het leuke contact met Maarten. Op ongeveer 10 minuten lopen, berg af, loopt je naar de zee, de bushalte voor bus naar stad en Waterfront en ook de bushalte van de hop on-hop off bus. Terug lopen is zwaar, berg op. Wij namen taxi vanuit de stad, goed te doen en niet duur, ongeveer 8 euro. Wij kopen zeker terug

met vrienden, 2011
Fantastische plek
Ronald
29-7-2011 Geweldige plek, goede ligging en zeker erg goedkoop voor wat je er allemaal voor terug krijgt!

De beste prijzen en lastminutes voor Gasthof Maartens Guesthouse bij:

met partner, 2011
Zeker voor herhaling vatbaar!
Barbara
20-7-2011 Wij verbleven op advies van een collega in juli 3 nachten bij Maarten. Bleek een hele goede tip. Perfecte plek, perfecte gastheer, perfecte kamer (met balkon met zeezicht), perfect ontbijt. Komen zeker nog een keer terug in Kaapstad en zullen wederom hier boeken.

met oudere kinderen, Mei 2011
Fantastische Plek
Marco
1-6-2011 Dit is een ideale plek om Kaapstad te ontdekken. Ligt in een rustige wijk van Kaapstad maar alles ligt ideaal in de buurt. Voor tips staat Maarten zelf altijd klaar en wijst je met alle plezier de weg of reserveert een restaurant voor je. Kamers zijn super schoon en het onbijt is heerlijk. Echt een aanrader!!

met vrienden, Mei 2011
Heerlijk!!
Sonnie
7-5-2011 Prachtig guesthouse, lekker ontbijt, vriendelijk personeel, fijne kamer en geweldige service van gastheer Maarten, een aanrader!

met vrienden, Jan. 2011
Geweldig
Lyda
7-2-2011 Wij hebben de laatste 6 dagen in Maartens Questhouse (CAPE TOWN) gelogeerd.
Super gastvrij ontvangen door Maarten.
Wij hadden een mooie kamer heel schoon en een prachtig uitzicht.
's-Morgens een lekker ontbijt, buiten op het terras, en hele vriendelijke bediening.
We hebben in Stellenbosch een luxe piknick gedaan een echte aanrader.
Het was in een woord geweldig!!!!
Frank en Lyda.

met vrienden, Jan. 2011
Uitmuntend
Gerla en Rob
7-2-2011 Wederom een geweldige ervaring. Hulde aan Maarten en zijn medewerkers

met partner, Jan. 2011
Wat een GOEDE service
Tjallings
24-1-2011 Wat is hier een goede bediening. je wordt altijd direct geholpen.
de ligging was wat minder maar op sommige plekjes had je toch een mooi uitzicht.
dit was echt FANTASCHTISCH

met partner, Jan. 2011
Schitterend en zeer gastvrij!
h.demeijer
17-1-2011 Bij Maarten en Philip is alles aanwezig om een prima vakantie te hebben.
Voor alles wordt verzorgd, niets is teveel. Er zijn geen woorden voor,
gewoon super. Christina en andere medewerkers zorgden elke keer
weer voor een prima ontbijt en de kamers zagen er elke keer weer picobello
uit. Ook de rondritten met Friso Brans waren geweldig, wij waren een week in
Kaapstad, zonder auto. Dat was geen probleem, Friso reed ons overal rond.
Een uitstekend gids.

9,8