Cape Point Kaapstad Zuid-Afrika. Informatie & Beoordelingen Cape Point ~ Zoover

3 juni 2012

De goede richting

Beoordelingen Cape Point

Kaapstad
Wil je weten wat anderen vonden van Cape Point in Kaapstad? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Cape Point.
Wil je weten wat anderen vonden van Cape Point in Kaapstad? Op deze pagina lees je beoordelingen van Cape Point. Je kunt 63 vakantiefoto's van Cape Point bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zuid-Afrika. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Westelijke Kaap. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Cape Point in Kaapstad.

8 beoordelingen over Cape Point

met een groep, Apr. 2012
"Mooi"
cvandeliefvoort
17-5-2012 Je kunt er mountainbiken en wandelen, maar let wel op de bavianen en vogels, zijn totaal niet bang voor je! Verder heel mooi stukje afrika

met partner, Mrt. 2012
"Kaap de goede hoop"
Renaers Claire
7-4-2012 Daar moet je toch geweest zijn al was het maar omdat je op school er over leerde.

met een groep, Okt. 2010
"Veel te zien"
peter
24-11-2010 prachtig gebied, erg toeristisch, maar nog steeds de moeite waard

met partner, Nov. 2009
"Prachtig"
Rob
2-5-2010 Cape of Good Hope reserve was voor ons onderdeel van een dagtrip vanuit CT. Je komt van alles tegen. Zo hadden we een baviaan op de auto, zijn we op mooie stranden geweest, hebben we wat wild gezien, etc. Je kunt vanaf de parkeerplaats naar de vuurtoren lopen (of met het kabeltreintje) en daar genieten van het uitzicht. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen. Zelfs met mooi weer kan het op Cape Point heel hard waaien.

met partner, Juli 2009
"Fantastisch mooi en indrukwekkend"
MRS beijne
21-7-2010 Je staat op het uiterste puntje vd wereld. Een en al natuur, water, bergen super mooi. En niet ver van Kaapstad vandaan met de auto, hele mooie route ernaartoe, keuze uit via de bergen of via de kustweg.

met een groep, Aug. 2008
"Best mooi"
debora1812
13-7-2010 Nabij Kaap de Goede Hoop waar iedereen dezelfde foto maakt is Cape Point. Je kunt met een tram of met de trap naar de vuurtoren. Eenmaal boven een mooi uitzicht.

met oudere kinderen, Feb. 2006
"Zuidelijkste punt van Afrika?"
Monique
28-3-2010 Niet het zuidelijkste punt van Afrika, maar het is wel leuk om op zo'n beroemd punt gestaan te hebben! We gaan met een kabelbaantje naar boven. Je kunt hier prachtige wandelingen maken en een richtingaanwijzer laat ons weten hoeveel kilometer wij vanaf hier afzitten van de grote wereldsteden, zoals Rio de Janeiro en Beijing.

met vrienden, 2004
"Mooi"
1pip23
26-4-2012 Prachtige en overweldigende omgeving. Echt een aanrader.

Beste accommodaties in Kaapstad