Bed and Breakfast Lemon 3 Lodge in Kirkwood Zuid-Afrika beoordelingen 9.6 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Lemon 3 Lodge

3 juni 2012

de kamers.

Beoordelingen Bed and Breakfast Lemon 3 Lodge

R336 Main Street, 6120, Kirkwood
Bed and Breakfast Lemon 3 Lodge scoort een 9,6 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Lemon 3 Lodge? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Lemon 3 Lodge in Kirkwood, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Lemon 3 Lodge vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zuid-Afrika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oostelijke Kaap. Vergelijk Bed and Breakfast Lemon 3 Lodge met andere accommodaties in Kirkwood.

7 beoordelingen over Lemon 3 Lodge

9,5
9,5
met partner, Jan. 2012
"Mooi plekje in de citrusvallei"
Arianne
19-4-2012 Leuke B&B, met hele persoonlijke benadering. Kamer was ruim en praktisch ingericht. De eigenaar, Diederik, neemt je gratis mee naar de location in Kirkwood en vertelt je alles over zijn kookproject, de omgeving en hoe de mensen daar leven. Was indrukwekkend.

met partner, Okt. 2010
"Zeer aan te bevelen!"
Jan Twaal
11-11-2010 Mooi setting midden in tussen de sinasappel boomgaarden met uitzicht op de bergen.
Addo Elephant Park prima te bereiken met de auto.
Uitstekende service, zeer gast vrij en sociaal bewogen met de gemeenschap.
Enerverd township kookproject gezien wat door de eigenaren van de lodge wordt gecoordineerd. Prima advies gekregen voor game drives. Volgende keer 3 nachten ipv 2 nachten :)

met partner, Mrt. 2010
"A must !"
Marc Thomson
20-3-2010 Great service, good breakfast including cheeses, meat, fruit, yoghurts.
Splendid freshly grained coffee.
Beautiful view, nice swimming pool, clean and stylish rooms!
What more do we need.....

And a stunning township tour to the cooking project.

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Lemon 3 Lodge b...

met oudere kinderen
"Mooie rustgevende locatie in prachtig landschap."
J. Otten
7-1-2010 Wij hebben genoten van onze overnachtingen in de lemon3lodge, erg vriendelijke gastheren, zeer behulpzaam met raad en reissuggesties, erg mooie kamers, heerlijke douche.
Wij hebben hier met kerst een heerlijke kaas,- en zalmfondue gegeten, inclusief voor,- en nagerecht.
Dit is echt een lokatie om te onthouden en door te geven aan vrienden en bekenden.

met partner, Dec. 2009
"Enorm mooie logde midden in een lemon boomgaard"
Erik van de Hoogenb...
19-1-2010 Oud en Nieuw gevierd bij Lemon3lodge.
We hebben genoten van het heerlijke 3 gangen menu, de hapjes, drankjes, het vuurwerk en vooral de gezelligheid.
Met andere gasten uit Brazilie en Frankrijk hebben we er een mooie jaarwisseling van gemaakt.

Op advies van Diederik de volgende middag op game drive naar Schotia Game Reserve, aangrenzend bij het Addo Park. Een super belevenis!!!

Bedankt voor onze onvergetelijk 3 nachten.
En we komen zeker terug om een groter deel van de Oost Kaap te bezoeken!

"Genoten, en heerlijk ontspannen"
H. de Kruijf
25-4-2009 Heerlijk genoten van de gastvrijheid bij de Lemon3lodge.
Het was 20 minuten naar het Addo Elephant Park. De gastheren hebben zelf kaarten gereserveerd voor de game drive.
s Middag heerlijk gezwommen. Een wandeling gemaakt in de boomgaard.
s Avond heeft kok Shawn een echt Afrikaans dinner gemaakt.
Kort om ....heerlijk en dank je wel!

met een groep
shariva
14-2-2008 Erg mooie b&b. In het rustige Kirkwood.
Wij gingen hier slapen omdat het redelijk dicht bij het Addo Elephant park ligt en het er natuurlijk super mooi uitziet!!!

De kamers zien er super uit!! Erg mooi ingericht.
En ook het zwembad met de tuin eromheen is mooi!
Het uitzicht vanaf het zwembad is helemaal prachtig!!!!!!!!

Wij hebben hier ontbeten en gedineerd.
Ontbijt was in een buffet vorm met alles erop en eraan.

Het diner was wat de pot schaft.
En dat was heerlijk!!!
De eigenaren zijn belgisch en wij kregen bij ons toetje heerlijke belgische chocolade!!!!!!!

Prachtige locatie!!!