Lodge Hannah Game Lodge*** in Ohrigstad Zuid-Afrika beoordelingen 9.1 | Zoover

Lodge Hannah Game Lodge*** Ohrigstad

Beoordelingen Lodge Hannah Game Lodge***

P.O.Box 153, 1122, Ohrigstad
Lodge Hannah Game Lodge scoort een 9,1 uit 10, op basis van 45 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Lodge Hannah Game Lodge***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Lodge Hannah Game Lodge*** in Ohrigstad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 63 vakantiefoto's van Lodge Hannah Game Lodge*** vinden. Je kunt 3 video's van Lodge Hannah Game Lodge*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zuid-Afrika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mpumalanga. Vergelijk Lodge Hannah Game Lodge*** met andere accommodaties in Ohrigstad.

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over Hannah Game Lodge***

met partner, 2012
"Mooie ligging"
Hanneke1569
2-1-2012 Ligt midden in private game reserve. Mooi uitzicht! Eten in buffetvorm vonden wij jammer. Aanwezigheid van vele `busreistouristen`

met een groep, Sept. 2011
"Mooi gelegen"
LM2xinger
17-10-2011 Hannah Lodge is zeer rustig gelegen op 7 km2 wildreservaat. Het hotel bestaat uit 28 ruime chalets met een spectaculair uitzicht over het wildreservaat. In het hoofdgebouw bevinden zich de receptie, bar, lounge en restaurant met een terras met een prachtig uitzicht op een grote lege vlakte waar dieren kunnen lopen. In de tuin is een zwembad. De lodge is verzorgd ingericht en beschikt over koffie-/thee faciliteiten. Goed.

met een groep, 2011
"Gewoon genieten."
carina_1
15-2-2011 Midden in de natuur, omringd door de dieren, liggen de husjes met rieten daken op een lichtglooiende heuvel. De huisjes zijn klein maar sfeervol en erg schoon. De weg ernaar toe is over een lang hobbelig zandpad. Het ontbijtbuffet is goed en het dinerbuffet smaakt geweldig. Het is mogelijk een gamedrieve te maken. Er is een bar en buitenzwembad aanwezig. Het personeel serves with a smile! 's Ochtends vroeg heerst er zo'n stilte en hoor je alleen de dieren. Een voorrect om hier geweest te zijn!

met een groep, Okt. 2010

Geen tv-koelkast

met een groep, Okt. 2010
"Wauw, wat een locatie"
Willem
25-11-2010 Iets afgelegen, midden in een van de wildparken is dit een heel mooie okatie. Een hoofdgebouw, waarin de receptie en het resaturant, met daarbuiten lodges ( 2 onder 1 kap) OP het resort is de mogelijkheid om een gamedrive te maken. Doen!

met een groep, Aug. 2010
"Accomodatie in mooie natuuromgeving!"
Huub & Marianne
30-8-2010 Hannah Lodge in een prachtige natuur/wild omgeving - prima huisjes, uitermate vriendelijk personeel, m.n. Jozef steelt de show. Zeker een van de beste accomodaties tijdens onze rondreis in Zuid Afrika. 's Avonds lekker bij het open haardvuur met een heerlijk glas wijn was het goed toeven. De gamedrive liet ions direct verzeild raken tussen een kudde buffels.

met partner, Aug. 2010
"Prima lodges met mooi uitzicht"
Miranda
27-8-2010 Vanaf de weg, nog 6 km via onverharde weg. Goed beveiligd. Lodge prima, apart bad, 2 persoonsbed gelukkig met extra deken, in augustus was het 10 graden. Mooi uitzicht, ontbijt + buffet uitgebreid en goed. Kluisje op de kamer.

met partner, Aug. 2010
"Room with a view!"
Samantha
28-8-2010 Prachtige lodge voor doorreis of om wat langer te verblijven. De lodges liggen op een heuvel op een groot priveterrein waar ook game drives gemaakt kunnen worden. Ons 'huisje' was brandschoon en leuk ingericht, met een rieten dak en een boom aan het plafond waar een ventilator aan hing. Heerlijke bedden, doucheproducten aanwezig, koffie- en theefaciliteiten en kluis. Zowel Afrikaans als Europees stopcontact aanwezig. Ideaal voor fohn e.d. Uitzicht vanuit onze kamer was fantastisch!

In het hoofdgebouw is een bar en een prachtig restaurant waar in de zomer (bij ons winter) heerlijk op het terras gezeten kan worden. Vanaf hier een prachtig uitzicht over de vallei. Het restaurant heeft een grote openhaard in het midden van de ruimte waarvan we dankbaar gebruik gemaakt hebben 's avonds. Eten is uitstekend, zowel diner als ontbijt. 's Morgens bij het ontbijt is zelfs een afscheidsliedje gekregen. Al met al een heerlijk verblijf gehad. We vonden het jammer hier maar 1 nacht te zijn.

met een groep
"Prachtige ligging."
JH Coervers
24-7-2010 Prachtige lodge en met een uitstekende ligging. Prachtige huisjes, bedden vond ik iets minder. We waren 2 matrassen gewend, maar hier was maar 1 matras. Verder heerlijk eten. Qua uitzicht en ligging de mooiste lodge waar we, groep van 35 personen, geweest zijn.

met jonge kinderen, Apr. 2010
"Goede accomodatie in een schitterende omgeving"
dekeyser mario
25-4-2010 Hannah Lodge is een een ruim opgezette lodge met heel mooie bungalows verspreid op de top van een berg. Sublieme uitzichten vanuit de kamers die alle comfort hebben. Eten is van uitstekende kwaliteit.
Lodge richt zich, denk ik, vooral op groepen. Tijdens ons verblijf was er een magere bezetting waardoor niet echt sfeervol in het grote restaurant.
Games drives in een prachtige omgeving. Als je echter reeds game drives hebt ondernomen in andere parken kan dit wel eens tegenvallen. Voor ons was het als eerste safari-ervaring ok maar niet vergelijkbaar met de latere game drives in vb kruger, sabi sands of imfolozi.
Goed gelegen om vb Panoramroute te ontdekken.

1 2 3 4 5 volgende