Vakantiehuis Mhofu***** in Marloth Park Zuid-Afrika beoordelingen 8.6 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.706 bezoekers online
Home > Zuid-Afrika > Mpumalanga > Marloth Park > Vakantiehuis Mhofu*****

Beoordelingen Vakantiehuis Mhofu*****

23 februari 2012

Mhofu het vakantiehuis

Vakantiehuis Mhofu scoort een 8,6 uit 10, op basis van 85 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Mhofu*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Mhofu***** in Marloth Park, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 113 vakantiefoto's van Vakantiehuis Mhofu***** vinden. Je kunt 2 video's van Vakantiehuis Mhofu***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zuid-Afrika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mpumalanga. Vergelijk Vakantiehuis Mhofu***** met andere accommodaties in Marloth Park.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

85 beoordelingen over Mhofu*****

Fijn, compleet huis
Elly van Steenbeek
23-1-2012 Fijn, compleet huis.We hebben genoten van de rust! Een nadeel was zowel de slechte weg in Marlothpark als ook de slechte weg naar het Krugerpark.Wij waren toch zeker 3 kwartier onderweg.

met partner, Nov. 2011
Vakantiehuis Mhofu is top!
Ali van de Steen
19-12-2011 Tijdens onze vakantie in meerdere landen in Zuidelijk Afrika was vakantiehuis Mhofu echt een toppertje. Dichtbij de rivier en Crocodile Bridge (kamp in Kruger). Men is druk om de weg naar Krokodilbrug te asfalteren. Dan wordt de rit nog korter dan 20 minuten vanaf Mhofu. Smaakvol huis, prachtige foto's en schoon drinkwater gratis voor de huurder! Wilde dieren in je tuin, uniek.

Topper!!
van den bergh-Ras
8-11-2011 we hebben er een geweldige week gehad. ook onze drie zonen van 12-16 en 17 vonden t geweldig. veel bezoek gehad van prachtige dieren zoals: kudo,wildezwijnen,duiker (het vriendje van onze Jongste... terwijl hij pompoenen zat te snijden) maar ook de bushbaby's vermaakte ons.en dan de apen nog, boeven maar wel genieten!! de rust was ook heerlijk

met jonge kinderen
Mooi huis in een bijzondere omgeving
murielle pey
6-11-2011 Prachtig groot ingericht afrikaans huis van alle gemakken voorzien. Alle informatie die wij van de eigenaren hebben gekregen voor vertrek was geweldig. De tuin met alle dieren die regelmatig komen buurten was heel bijzonder.
Kortom wij hebben een supervakantie gehad en hopen (heel snel) weer terug te kunnen keren.

met oudere kinderen
Huis bij Kruger Park Mhofu is helemaal top!
Familie de Groot
19-10-2011 De informatie vooraf was zeer professioneel. Na de reservering van het
huis Mhofu hebben wij veel nuttige en leuke informatie ontvangen. Een
reisburo kan niet tegen aan. Perfect onderhouden en schoon huis. Veel
privacy, eigen badkamer per slaapkamer. Caretakers top!
De aparte kraan voor het drinkwater in Mhofu is een absolute meerwaarde,
dat vind je echt niet in Marloth & Kruger Park.

De keuze airco of plafondventilator is ook een pre. Het Pumbad is heerlijk
verkoelend op de warme dagen. Mhofu ligt zo dicht bij de rivier aan het
Kruger Park, heerlijk. De nieuwe keuken is prachtig geworden. Voor de
dieren zijn allerlei voederplaatsen. Het was grandioos om zoveel dieren zo
dichtbij te zien. Dus het kan niet beter!

Aanrader voor ieder die van natuur en rust houdt
Jan van Wijk
5-10-2011 Het verblijf in Mhofu is ons zeer goed bevallen. Het huis is ruim en van alle benodigdheden voorzien. De ontmoetingen met de dieren zijn leuk. De weg naar Marloth Park is echter een ramp.

Leuk om te doen
Montanus
27-9-2011 Het leukste wat we vonden van het verblijf waren toch wel de bezoekjes van de dieren. Dit was heel apart om mee te maken. Zelfs het bushbokje kon je aanhalen. Je kon na een korte wandeling kijken naar de rivier in het Krugerpark. Wat ons wel een beetje tegenviel was de weg naar het Martloth Park toe. Dat gaat over kilometers onverharde weg. De weg naar Komatipoort word aan gewerkt en was dan ook zeeeeer slecht te noemen.
huiseigenaar Eigenaar Vakantie-HuisbijKrugerPark-Mhofu, 28-9-2011
Eigenaar zegt:  Er wordt hard gewerkt aan een geasfalteerde weg, de zogenaamde TenBosch-weg (1ste afslag na Marloth Park op e N4 richting Mozambique). Deze weg gaat helemaal naar gate 2 van Marloth Park en naar Crocodil Bridge (entree Kruger Park). De zandweg naar Marloth Park is inderdaad bij tijd en wijle slecht te noemen. Regelmatig wordt de "dirtroad" voorzien van nieuwe wegbedekking.

Prachtige plek voor natuurliefhebbers
famile Langhout
5-9-2011 Wij hebben een heerlijke week gehad in Marloth Park. Op honderd meter lopen is het hek met Kruger, waar je zittend op een bankje kunt genieten van de verschillende dieren die komen drinken bij de rivier. Ook rond het huis lopen verschillende dieren, wat onze kinderen erg leuk vonden.
Met een half uurtje rijden ben je bij de ingang van Kruger.

Superlocatie
Familie van Riemsdi...
31-8-2011 Midden in de natuur tussen veel wilde dieren waar de kinderen het helemaal te gek vonden. Door de wintertijd was het weliswaar wat kaal maar zagen we hierdoor des te meer dieren.

Huisje is erg leuk ingericht en laat veel van de persoonlijkheid van de eigenaren zien, ook leuk om te zien. Het gastenboek vermeldt dan ook enkel positieve tot zeer positieve reacties.

Ultieme afrika-ervaring
Wiglema
30-8-2011 een fijn huisje, dieren die je kunt aanraken en 100 meter lopen vrij zicht op de wilde dieren in het Krugerpark.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende