Vakantiehuis Mhofu***** in Marloth Park Zuid-Afrika beoordelingen 8.5 | Zoover

vakantiehuis Mhofu

Beoordelingen Vakantiehuis Mhofu*****

Marloth Park
Vakantiehuis Mhofu scoort een 8,5 uit 10, op basis van 90 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Mhofu*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Mhofu***** in Marloth Park, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 125 vakantiefoto's van Vakantiehuis Mhofu***** vinden. Je kunt 2 video's van Vakantiehuis Mhofu***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zuid-Afrika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mpumalanga. Vergelijk Vakantiehuis Mhofu***** met andere accommodaties in Marloth Park.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

90 beoordelingen over Mhofu*****

met vrienden, Apr. 2012
"Super plek"
joyce oyen
26-4-2012 Een hele mooie plek in een heel mooi park. De dieren die tot aan je huisje komen is heel bijzonder. Het huis zelf is prima, alles is aanwezig maar erg druk en te veel ingericht waardoor het geheel nogal onrustig wordt.
huiseigenaar Wilma Lauteslager, 29-4-2012
Eigenaar zegt:  http://www.vakantiehuisbijkrugerpark.nl/indelingmhofu.php

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Geweldige ervaring !!"
Piet en Yolande
12-5-2012 We hebben hier een geweldig tijd gehad tussen de dieren. Het Krugerpark is heel goed te bereiken. Een aanrader voor iedereen die van de natuur en van de dieren houdt.
huiseigenaar Familie Lauteslager, 15-5-2012
Eigenaar zegt:  Wat een mooie beoordeling! Een 10 voor de Prijs / Kwaliteit. Dank jullie wel.

met vrienden, Mrt. 2012
"Geweldig"
ankie en peter boer...
4-4-2012 Het overtrof onze verwachting.
Het is een mooi huis en er was niks teveel gezegd over alle dieren , die we mochten zien.

met partner, Feb. 2012
"Rust, ruimte en dieren: geweldig fijn."
Anny Ruesink
12-3-2012 We waren van 18 tot 25 februari in Mhofu en hebben genoten van het mooie (volledig ingerichte) huis, de dieren in de tuin en het bankje bij de rivier. We hadden heerlijk weer en waren de hele week buiten. Dit na de koude weken in Nederland. De weg naar Mhofu en de weg naar het Krugerpark was slecht en we waren toch wel blij toen we later in het Krugerpark betere wegen hadden.
Hen en Anny Ruesink

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Geweldige plek."
Wijnia
10-3-2012 wij kwamen voor de dieren en die hebben we ruimschoots gekregen. De ranger is top, zijn uitleg geeft echt toegevoegde waarde. Wij waren er met 5 personen in de leeftijd van 21 tot 80 gedurende 5 dagen. En we hebben ons prima vermaakt. Langer was voor dit gezelschap niet goed geweest.

met partner, Jan. 2012
"Fijn, compleet huis"
Elly van Steenbeek
23-1-2012 Fijn, compleet huis.We hebben genoten van de rust! Een nadeel was zowel de slechte weg in Marlothpark als ook de slechte weg naar het Krugerpark.Wij waren toch zeker 3 kwartier onderweg.

met partner, Nov. 2011
"Vakantiehuis Mhofu is top!"
Ali van de Steen
19-12-2011 Tijdens onze vakantie in meerdere landen in Zuidelijk Afrika was vakantiehuis Mhofu echt een toppertje. Dichtbij de rivier en Crocodile Bridge (kamp in Kruger). Men is druk om de weg naar Krokodilbrug te asfalteren. Dan wordt de rit nog korter dan 20 minuten vanaf Mhofu. Smaakvol huis, prachtige foto's en schoon drinkwater gratis voor de huurder! Wilde dieren in je tuin, uniek.

met oudere kinderen, 2011
"Huis bij Kruger Park Mhofu is helemaal top!"
Familie de Groot
19-10-2011 De informatie vooraf was zeer professioneel. Na de reservering van het
huis Mhofu hebben wij veel nuttige en leuke informatie ontvangen. Een
reisburo kan niet tegen aan. Perfect onderhouden en schoon huis. Veel
privacy, eigen badkamer per slaapkamer. Caretakers top!
De aparte kraan voor het drinkwater in Mhofu is een absolute meerwaarde,
dat vind je echt niet in Marloth & Kruger Park.

De keuze airco of plafondventilator is ook een pre. Het Pumbad is heerlijk
verkoelend op de warme dagen. Mhofu ligt zo dicht bij de rivier aan het
Kruger Park, heerlijk. De nieuwe keuken is prachtig geworden. Voor de
dieren zijn allerlei voederplaatsen. Het was grandioos om zoveel dieren zo
dichtbij te zien. Dus het kan niet beter!

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Mooi huis in een bijzondere omgeving"
murielle pey
6-11-2011 Prachtig groot ingericht afrikaans huis van alle gemakken voorzien. Alle informatie die wij van de eigenaren hebben gekregen voor vertrek was geweldig. De tuin met alle dieren die regelmatig komen buurten was heel bijzonder.
Kortom wij hebben een supervakantie gehad en hopen (heel snel) weer terug te kunnen keren.

"Leuk om te doen"
Montanus
27-9-2011 Het leukste wat we vonden van het verblijf waren toch wel de bezoekjes van de dieren. Dit was heel apart om mee te maken. Zelfs het bushbokje kon je aanhalen. Je kon na een korte wandeling kijken naar de rivier in het Krugerpark. Wat ons wel een beetje tegenviel was de weg naar het Martloth Park toe. Dat gaat over kilometers onverharde weg. De weg naar Komatipoort word aan gewerkt en was dan ook zeeeeer slecht te noemen.
huiseigenaar Eigenaar Vakantie-HuisbijKrugerPark-Mhofu, 28-9-2011
Eigenaar zegt:  Er wordt hard gewerkt aan een geasfalteerde weg, de zogenaamde TenBosch-weg (1ste afslag na Marloth Park op e N4 richting Mozambique). Deze weg gaat helemaal naar gate 2 van Marloth Park en naar Crocodil Bridge (entree Kruger Park). De zandweg naar Marloth Park is inderdaad bij tijd en wijle slecht te noemen. Regelmatig wordt de "dirtroad" voorzien van nieuwe wegbedekking.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende