Vraag & Antwoord Krugerpark (en omgeving)

Waardering
9,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
7,8
Omgeving
9,0
Sfeer
8,8
Zorg voor natuur
9,2
Het weer

31  °C

30 januari 2015

Krugerpark (en omgeving)
9
85 beoordelingen
Vraag & Antwoord Krugerpark (en omgeving)
Even geduld a.u.b.

De beste prijzen en last minutes voor Krugerpark (en omgeving) bij:

kampeerplek reserveren? (0 reacties)
magda 28 december 2014

wij gaan eind juni naar het noorden van het Kruger park. Het liefst willen we vrij zijn om te gaan waar we willen. Is het in deze maand nodig een kampeerplek te reserveren?

Info Krugerpark gevraagt (3 reacties)
Simone 25 september 2009

Hallo, Wie-o-wie kan en heeft er zin om mij meer te vertellen over waar en waar-niet heen in Krugerpark? Tips en degelijke.. Tof zijn, Groeten, Simone

Marjanne 08 oktober 2009

Simone zei :
Hallo, Wie-o-wie kan en heeft er zin om mij meer te vertellen over waar en waar-niet heen in Krugerpark? Tips en degelijke.. Tof zijn, Groeten, Simone
Simone, Vooral het zuidelijke deel van het Kruger Park is interessant voor een bezoek. Het landschap is daar het mooiste en je vindt er de meeste wilde dieren. Mooie kampen in Kruger zijn Satara, Pretoriuskop of Lower Sabie, of het hoofdkamp Skukuza. Maar daar is het wel iets drukker. Je kunt er ook voor kiezen om een huis te huren vlakbij het Kruger Park. Dat kan bijvoorbeeld in Marloth Park, dat ligt tussen twee Krugergates in, Malelane en Crocodile Bridge. Een prachtig en veilig park, direct aan het Kruger Park. Kijk eens op de site vakantiehuisensafaribijkrugerparkinzuidafrika.nl Zebra's Nest heeft ook een geweldig zwembad. Kun je je voorstellen: jij ligt in het zwembad en ineens staan er 10 zebra's voor het zwembad. De wilde dieren komen daar aan huis, echt een geweldige safari-belevenis.

nelrin 04 juni 2010

hallo elk kamp heeft zijn eigen charme ik heb er gewoon en ben er minstens 17 keer geweest. ga niet om te slapen naar skukuza dit is nu te toeristisch en te groot. ga naar onder sabie, satara en olifantskamp prachtig uitzicht in olifantskamp. ook mopanie is de moeite waard. begin bv in berg en dal en dan naar onder sabie enz. rij altydd als je eigen vervoer hebt vroeg! rust als het warm is tussen 11 en 4 uur en rij dan nog tot het hek sluit rond.

rwakroon 10 november 2012

Zeker nog nooit in het noorden van het Krugerpark geweest. Dit is zeker zo interessant. Met name in de zuid afrikaanse winter trekken olifanten naar het noorden omdat daar de mopani bomen het meeste voorkomem. Deze bomen behouden in de winter hun blad. Voedsel voor de olifanten. Je ziet dan hele grote kuddes. Uiteraard vind je de big 5 net zo goed in het noorden als in het zuiden. Dieren trekken en blijven niet op een plek. Ook in het midden en noorden heb je talrijke restcamps en overnachtigingplekken in en buiten het Krugerpark. Er zijn ook schitterende huizen te huur. Kijk eens in de omgeving van Phalaborwa. Huizen dicht bij de ingang van het Krugerpark. Je hoeft dan niet eerst 16 km te rijden voordat je er bent en dan ook nog gedeeltelijk off-road. Veel mensen denken alleen aan het zuiden van het Krugerpark, maar het midden en noorden is zeker zo mooi en rustiger.

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe verdiep jij je in de cultuur als je op vakantie bent?