Vakantiehuis Sefapane Lodge & Safaris**** in Phalaborwa Zuid-Afrika beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Sefapane Lodge & Safaris****

2 juni 2012

Vakantiehuis Sefapane Lodge & Safaris**** Phalaborwa

Beoordelingen Vakantiehuis Sefapane Lodge & Safaris****

Copper Road, ZA-1390, Phalaborwa
Vakantiehuis Sefapane Lodge & Safaris scoort een 8,5 uit 10, op basis van 84 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Sefapane Lodge & Safaris****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Sefapane Lodge & Safaris**** in Phalaborwa, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 145 vakantiefoto's van Vakantiehuis Sefapane Lodge & Safaris**** vinden. Je kunt 5 video's van Vakantiehuis Sefapane Lodge & Safaris**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zuid-Afrika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limpopo. Vergelijk Vakantiehuis Sefapane Lodge & Safaris**** met andere accommodaties in Phalaborwa.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

82 beoordelingen over Sefapane Lodge & Safaris****

met partner, 2012
"Netjes en Verzorgd !"
Charwan Mathoera
22-5-2012 de accomodatie ziet er netjes en verzorgd uit met een ruimte parkeer gelegenheid. In het restaurant kun je heerlijk dineren. zeker een aanrader is de Braaij !

met vrienden, Mei 2012
"Gedateerde rondavels"
Jaap Pellikaan
14-5-2012 Leuk park, met ligging in de plaats Phalaborwa. Rondavels zijn gedateerd, zeker in relatie tot de betaalde prijs. Kwaliteit van de keuken is zonder meer goed. Personeel is vriendelijk. Organisatie is niet altijd goed, er wordt schoongemaakt op een tijdstip dat je terugkomt van het ontbijt, en daardoor een half uur mag wachten voor je verder iets kunt doen. Phalaborwa is een mijnstad met ligging direct aan het Krugerpark. Hier minder druk dan bijvoorbeeld bij Hazyview en/of Hoedspruit.
Het Hans Merensky golfpark (Golf in the Wild!) is zeker een aanrader (krokodillen, hippo's, in de vijvers en herten, giraffen etc.op of naast de baan)

met oudere kinderen, Mei 2012
"Heerlijk plek!"
Sylvia
6-5-2012 Wij hadden een familierondavel geboekt maar werden ge-upgrade naar een sefcatering house. Dit was ontzettend mooi en groot en lag op een rustige plek tegenover het meer. In het meer zitten Leguanen. Je kunt er leuk vissen met de kinderen. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Wij waren er in de mei vakantie en er waren toen veel nederlandse gezinnen, wat voor onze kinderen erg leuk was.

met partner, 2011
"Mooi aangelegd park dichtbij het Krugerpark"
liannebaks
21-11-2011 Sefapane Logde is een mooi ingericht verblijf. De ligging in een mooi aangelegde tuin is schitterend. Onze lodge was netjes en kompleet met koelkastje, koffie/theezet faciliteiten en zitbank met flatscreen.
Het personeel is heel vriendelijk en de ligging tov het Krugerpark ideaal.
Een Spar supermarkt en tankstation zijn vlakbij. Toplocatie in Phalaborwa.

met partner, Okt. 2011
"Prachtig vakantiehuis"
Rob en Tineke P
25-11-2011 We hadden een standaard rondavel gereserveerd voor 2 personen dachten we. We kregen echter een fantastisch vakantiehuis toegewezen. Het huis was geschikt voor 8 personen. 2 Slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Op de vide waren nog eens 4 bedden en er was beneden nog een aparte badkamer met toilet. Het huis is van alle gemakken voorzien. Buiten is de gebruikelijk braai aanwezig. Vlakbij is een grote Sparwinkel waar je alles voor eigen catering kunt kopen. Sefapane Lodge ligt op 1 km van de ingang van het Krugerpark, prima dus. Het restaurant is goed en ook het ontbijt is ruim voldoende. Er is een zwembad aanwezig. Ook is er een leuke bar.

"Niet schoon"
Hanneke1569
2-1-2012 Slecht schoongemaakt. Vieze badkamer, rattenkeutels, mieren op het bed (weten niet waar ze vandaan kwamen, bleven telkens terugkomen). Locatie is geweldig, zeer dichtbij KrugerPark. Vriendelijk personeel, ontbijt kun je ook meenemen en dan in het Kruger opeten.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Prachtige plek om tot rust te komen"
Erik
8-9-2011 Sefapane, Er zijn kleine rondavels zonder keuken en dus alleen slaapplaats voor 2 volwassenen, iets luxere en grotere rondavels met een klein keukentje en 2 slaapplaatsen, family rondavels voor 4 personen en tenslotte de safarihuizen. Deze laatste hadden wij: grote, zeer ruime huizen voor wel 8 personen, met 3 badkamers grote keuken, grote woonkamer en groot terras. Perfect voor 2 gezinnen met 4 volwassenen en 4 grote kinderen. Kinderen sliepen op een hele grote entresol. Uitzicht op meertje. Mooi zwembad, helaas voor ons te koud in july/augustus. Restaurant half open (en dus wat weer wat fris voor ons), eten is redelijk. Vriendelijk personeel en manager, veel voorzieningen (je kunt dfe was laten doen (let wel op de was temperaturen: goed aangeven of alleen
krimp bestendige was meegeven!), safari's boeken (avondsafari met bushbraai in het Krugerpark is aanrader). Supermarkt op loopafstand, Phalaborwa-gate op 5 min rijden, winter goede temperatuur, in de zomer zal het heet zijn.

met oudere kinderen, Juni 2011
"Een unieke ervaring"
g.Heemskerk
27-12-2011 Het huis is werkelijk luxe, van alle gemakken voorzien, en wat ze beloven, maken ze waar! De centrale ligging bij het Kruger Nationaal Park is ideaal en de Panorama route geweldig. De safaris zijn spannend, avontuurlijk en alle filmplaatjes van de wilde dieren hebben we nu in het echt gezien. Ongelooflijk! Golf "in the wild"op Hans Merenski ( 3 km van het huis ) is een overgetelijke ervaring. Heerlijk weer, alle luxe van een resort op een zeer privé omgeving.

- Familie Meijer, Hillegom

met vrienden, Mei 2011
"Jacaranda huis, zeker de moeite waard!!!"
Kim
9-6-2011 Op het terrein van Sefapane liggen om een vijver een aantal mooie grote familiehuizen. Jacaranda huis kan direkt via de nederlandse eigenaren gehuurd worden en is een ideale accomodatie voor een gezin of groep vrienden. Met 2 slaapkamers met aangrenzende badkamers, een aparte 3e badkamer en een vide met nog eens 4 bedden was het voor ons prima vertoeven.

De mooie grote veranda werd door ons intensief gebruikt voor ontbijt, diner en onstpanning (ouderwets monopolien met een hapje en drankje). Door de goede ligging aan de rand van Phalaborwa waren we binnen 5 minuten bij de winkels en bij de ingang van het Kruger Park. Genoten van de wilde dieren, de zon en het relaxte leven. Wij komen zeker terug!

met partner, 2011
"Genoten!"
clairetje85
5-5-2011 Mooi verzorgde accommodatie. Knus, romantisch huisje, goed onderhouden. Aapjes in de prachtige tuin. Vriendelijk personeel. Eten lekker. Meerdere georganiseerde safari's in het Kruger gedaan vanuit hier. Allen zeer goed bevallen, leuke rangers, veel gezien! Behalve de safaris weinig van de directe omgeving gezien dus daar kan ik niets over melden. Maar zeker voor herhaling vatbaar!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende