Beoordelingen Hoedspruit

Waardering
8,4
Uitgaansleven
6,9
Cultuur
7,9
Omgeving
9,0
Sfeer
8,7
Zorg voor natuur
8,4
Het weer

38  °C

18 september 2014

Hoedspruit
8,4
29 beoordelingen
Beoordelingen Hoedspruit

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Hoedspruit. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Hoedspruit. Ben je zelf op vakantie geweest naar Hoedspruit? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Hoedspruit scoort een 8,4 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Campings, 5 Hotels, 5 Vakantiehuizen, 1 Vakantiepark, 2 Chalets, 29 Lodges, 1 Pension en 1 Villa in Hoedspruit. Op Zoover vind je bovendien 7 vakantiefoto's van Hoedspruit. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Hoedspruit. Bekijk ook andere accommodaties in Zuid-Afrika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limpopo.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

28 beoordelingen over Hoedspruit

8,4
29 beoordelingen
Waardering
8,4
Uitgaansleven
6,8
Cultuur
7,9
Omgeving
9,0
Sfeer
8,7
Zorg voor natuur
8,4
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, Juli 2014
"Voor wilde dieren moet je naar Hoedspruit"vertalen
Arjan
Waardering
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

24-08-2014 Rond Hoedspruit zijn er vele mogelijkheden om de wilde dieren van Zuid-Afrika te ervaren.

met partner, Mrt. 2014
"Prachtig"vertalen
Bas
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

28-08-2014 We waren midden in de natuur. Prachtig! Je moet t beleven..

met oudere kinderen, Mrt. 2014
"Rustig en kalm"vertalen
G. Nijboer
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

17-04-2014 Prachtige en rustige bestemming!

met partner, Mrt. 2014
"Klein dorp"vertalen
Chris en Lilian
Waardering
6,0

27-03-2014 Klein dorp met aantal winkels . Prima eetgelegenheden

met vrienden, Mrt. 2014
"Eindeloze schoonheid"vertalen
Rogier
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

10-03-2014 Hier is alles behalve zee: de meest mooie natuur, niet te tellen schitterende dieren en alleen maar vriendelijke mensen. Veilig!

met vrienden, Feb. 2014
"Prachtige plek"vertalen
Vera Burggraaf
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
9,0

07-03-2014 Zoveel natuurparken vlakbij. Dieren spotten kan al bij de lodge

met partner, Jan. 2014
"Klein leuk stadje"vertalen
traveler2014
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
5,0
Omgeving
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

05-02-2014 alles kun je er eigelijk vinden wat je als tourist nodig kunt hebben. vriendelijke mensen

met partner, 2013
"Prima"vertalen
Anoniem
Waardering
8,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
5,0
Omgeving
6,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
5,0

25-12-2013 Prima het was een prima locatie

met partner, Dec. 2013
"Fantastisch!"vertalen
Wim en Marianne Ver...
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

24-12-2013 Geweldig mooie natuur. Lieve hulpvaardige mensen. Allemaal enthousiast.

met een groep, Dec. 2013
"Dicht bij kruger"vertalen
bjorn
Waardering
7,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

21-12-2013 Deze plek bied alles wat het nodig heeft


Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Ben jij weleens gezakkenrold op vakantie?