Beoordelingen Hoedspruit

21 mei 2013

Hoedspruit
Beoordelingen Hoedspruit
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Hoedspruit. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Hoedspruit. Ben je zelf op vakantie geweest naar Hoedspruit? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Hoedspruit scoort een 9,0 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Campings, 2 Chalets, 2 Vakantiehuizen, 1 Vakantiepark, 5 Hotels, 27 Lodges, 1 Pension en 1 Villa in Hoedspruit. Op Zoover vind je bovendien 7 vakantiefoto's van Hoedspruit. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Hoedspruit. Bekijk ook andere accommodaties in Zuid-Afrika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limpopo.

11 beoordelingen over Hoedspruit

met oudere kinderen, Mrt. 2013
"Heel gezellig dorpje!!"
Familie de With
Sfeer
12-5-2013 Hoedspruit is een heel gezellig dorpje, met 2 supermarkten, 2 benzinestations en vele andere leuke winkeltjes. Ook kun je heerlijk in Hoedspruit uit eten en zijn er veel safarimogelijkheden in de omgeving.

De lokale bevolking is heel erg vriendelijk en behulpzaam. Hoedspruit is naar ons idee het meest veilige dorp van Zuid-Afrika

met partner, Nov. 2012
"Mooi ruimgelegen dorp."
Sjaak en Ineke Hoog...
Sfeer
20-11-2012 Goede betaalbare restaurants. Voldoende supermarkten en overige winkels. Prachtige omgeving met de Drakesbergen, de Mariepskop, Swadini dam en de Blyde River Canyon.

met oudere kinderen, 2012
"Hoedspruit aug 2012"
Anita Wisse
18-8-2012 Een plaatsje om te eten en de benodigde boodschappen te halen

alleenreizend, Aug. 2012
"Geen bezienswaardigheid"
Mirjam C
Sfeer
20-9-2012 De lokale bevolking doet hier zijn boodschappen bij de winkels (o.a. een grote supermarkt, bouwbedrijf etc.). Ook zijn er leuke restaurantjes, het postkantoor etc. te vinden. Niks bijzonders om te zien, maar handig dat het er is. Boodschappen doen bij een nabij gelegen township vond ik leuker!

met partner, Aug. 2012
"Fantastisch gebied!"
Dave & Leandra
Sfeer
27-8-2012 Verblijf van 10 dagen was eigenlijk nog niet genoeg om alles te zien/doen.
Willen zeker nog een keer terug naar dit gebied!

met oudere kinderen, Juli 2012
"Rustig en gezellig dorp"
pieter
Sfeer
2-8-2012 Rustig dorp buiten de drukte van de de touristische Krugerdorpen, gezellig en rustig met een aantal prima restaurants. Genoeg te doen in nabijheid

met vrienden, Feb. 2012
"Krugerpark"
A.Hollander
Sfeer
23-2-2012 Hoedspruit is een kleine plaats. Niet echt veel vertier. Maar je komt toch voor het Krugerpark. Daar kun je dagen doorbrengen!

met partner, Nov. 2011
"GEWELDIG"
martens1
Sfeer
21-4-2012 dit had ik nooooooit willen missen, wat een omgeving daar zijn geen woorden voor

met partner, Mrt. 2007
Flokstra
22-3-2007 Ruimte Lodge .
Dit is de naam van de Lodge waar de mensen uitermate vriendelijk zijn en je gelijk op je gemak stellen.
Alles gaat er heel gemoedelijk en is echt de moeite waar voor de natuur liefhebbers.
Keurig schoon en goed onderhouden en prima eten met veel vers fruit staat er elke dag klaar.
Rust en ruimte midden in de natuur waar je veel wilde dieren langs ziet komen zowel vogels Impala's en noem maar op.
Heeft u zin om daar eens heen te gaan en u wilt meer weten dan mail mij maar en ik kan u verzekeren dat u de tijd van uw leven door maakt .Ik kan u tips geven wat u wel en niet moet doen en wat heel belangrijk is bij welke organisatie geboekt word want zie daat veel verschil in .
Wij keren er weer zo snel als het kan na terug en ja het Africa virus (goed bedoelt) heeft ons ook bereikt maar word er niet ziek van hoor nee het geeft je een heerlijk uitgerust gevoel.

Hanno Uitenboogaart
Omgeving
16-2-2006 In feite niet meer dan een kruispunt, maar prachtig (iets hoger) gelegen midden in de bushfields met de Drakensbergen als achtergrond. Heeft kleine luchthaven met verbinding naar Johannesburg. Praktisch. Omgeven door private game resorts, die meestal in verbinding staan met de Kruger wildtuin

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit