Beoordelingen Hotel Giants Castle**

24 mei 2013

Giants Castle**
Beoordelingen Hotel Giants Castle**
Drakensberg
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Giants Castle** in Drakensberg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Giants Castle** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Giants Castle scoort een 8,1 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Giants Castle** in Drakensberg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Giants Castle**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Giants Castle** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Giants Castle** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Zuid-Afrika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kwazulu Natal. Vergelijk Hotel Giants Castle** met andere accommodaties in Drakensberg.

8 beoordelingen over Giants Castle**

5,3
met partner, Mei 2011
"Super uitzicht, ligging ver van de bewoonde wereld"
rl_broeksma
17-3-2012 Prachtige, ruime chalets met een fantastisch uitzicht. Schitterend gebied,geschikt voor de wandelaars! Het is een eind van de doorgaande weg, de weg er naar toe heeft de nodige gaten en op t moment dat je denkt zijn we er nu nog niet..ben je er. Wij hadden het als tussenstop voor 1 nacht en dan is het minder geschikt. Prachtige omgeving!! helaas was het koud in het restaurant, eet toch minder lekker. Het ligt vrij hoog dus fris. In het huisje heb je een open haard en een straalkacheltje.

met partner, Feb. 2010
"Dit is beslist een drie of 4 ster accomodatie"
g soer
9-3-2010 Giant's Castle hebben we een alleenstaand huisje gehad kompleet met keuken, zitje achter het huis, ruime slaapkamer, goede bedden. Ook een tv! Accomodatie heeft een kleine winkel met dagelijkse benodigdheden en wat souvenirs. Enig minpuntje is de parkeergelegenheid, de auto kan niet bij het huisje geparkeerd worden.

Familie, Juli 2008
"Voor ons koude nachten"
Fam van Lierop
2-10-2008 Wij zijn hier geweest in juli 2008, overdag was het lekker weer maar de nachten waren zeer koud. Normaal ligt hier sneeuw in deze tijd van het jaar. Je hebt een kacheltje en openhaard om het 's avonds aangenaam te maken. Helaas was het in het restaurant niet erg warm. 's Avonds waren de gashaard aan maar 's morgens niet, met jas aan ontbijt genuttigd. Al met al toch een aanrader.

Familie
Kampman
25-1-2008 Prachtige rustige omgeving met mooie wandelroutes, o.a. naar de rotstekeningen van de San. De huisjes hebben een fantastisch uitzicht. 's Ochtends hadden we bezoek van de bavianen op ons terrasje; erg leuk. Het eten in het restaurant is goed; er is ook een mini-winkeltje met etenswaren. Voor een supermarkt moet je echter naar Estcourt, 70 km verderop! We hebben hier heerlijke dagen gehad.

met een groep, Aug. 2007
"Iets meer van voorgesteld ;niet vwb het uitzicht"
paulpb
1-8-2009 We hadden ons iets meer voorgesteld van het hotel.
Het uitzicht heeft echter veel goed gemaakt.
Wat is het geweldig mooi hier zeg.

met partner, Apr. 2007
slegers
11-4-2007 Fantastisch uitzicht en mooie kamer!!
Als je wil braaien of zelf koken wel eten meebrengen van laatste grote stad.
Het winkeltje ter plaatse heeft bijna niets.
Geweldig genoten van ons privé terras.

Jaantje1@hetnet.nl
23-12-2005 Als je er naartoe rijdt zie je het al gauw niet meer zitten; "dat wordt nooit wat"....totdat je er bent. Wauw, superchalets met fantastisch uitzicht over de Drakensbergen. Er zijn enkele prachtige wandelroutes. Een aanrader.

Meike Lovemore
4-10-2005 Prachtige locatie! Chalets staan allemaal los van elkaar en hebben allemaal een vrij uitzicht op de bergen. Vanuit je bed heb je een panorama-view op de opkomende zon over de bergen! Luxe ingericht voor zo'n 70 euro per nacht. Heerlijk wandelen in de omgeving.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?