Beoordelingen Pretoria

19 mei 2013

Pretoria
Beoordelingen Pretoria
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Pretoria. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Pretoria. Ben je zelf op vakantie geweest naar Pretoria? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Pretoria scoort een 7,9 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Aparthotel, 15 Bed and Breakfasts, 1 Vakantiehuis, 1 Hostel, 41 Hotels, 4 Lodges en 12 Pensions in Pretoria. Op Zoover vind je bovendien 100 vakantiefoto's van Pretoria. Je kunt 1 video van Pretoria bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Pretoria. Bekijk ook andere accommodaties in Zuid-Afrika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gauteng.

16 beoordelingen over Pretoria

met partner, Mrt. 2012
geert en ria
8-4-2012 met rondreis door pretoria veel mooie lokaties gedaan

met partner, Nov. 2011
"Bijzonder"
martens1
Sfeer
21-4-2012 hele mooie stad met vooral de Jacaranda bomen. mooier dan ik verwacht had. mooie ligging t.o.v. Johannesburg en andere attractie's.

met vrienden, Okt. 2011
mevrouw Bac
Sfeer
11-11-2011 Prima verblijf gehad. Het rijden gaf geen problemen. De bewegwijzering was prima.

met vrienden, Okt. 2011
"Zuid-Afrika: de wereld in een land!"
ELISABETH LIEVE
Sfeer
11-12-2011 Pretoria is een prachtige stad. Je kunt er heerlijk winkelen dankzij de vele shopping malls.
Zoals in heel Zuid-Afrika is uitgaan in de avond iets dat welbewust moet worden gedaan i.v.m. de veiligheid. Je kunt er fantastisch uit eten gaan. Er zijn heel heel veel uitstekende restaurants.
Ik zou iedereen in elk geval aanraden in een B&B telogeren dan wel bij vrienden, zoals ik heb gedaan.

met een groep, Sept. 2011
Rein
Sfeer
31-10-2011 Vriendelijke mensen. Mooie stad en veel te zien.
Voortrekkermonument, Paul Kruger, Union Buildings..
Als je belangstelling hebt voor Zuid-Afrika mag je deZe stad niet overslaan.

met een groep, Sept. 2011
"Mooie ligging"
LM2xinger
Sfeer
17-10-2011 Aardig is om het voortrekkersmonument en het Krugerhuis te bezoeken. Mooi uitzicht vanaf het parlementsgebouw.

"Leuke stad"
annemiekvboxel
Sfeer
13-8-2012 Erg leuke en mooie stad om onze eerste dagen van de vakantie mee te beginnen.

met een groep, Okt. 2010
"Beetje saai"
peter
Sfeer
21-11-2010 Beetje saaie stad. Centrum bevat aantal mooie gebouwen die herinneren aan de vroegere nederlandse en andere kolonisten

met vrienden, Okt. 2010
"Niet overslaan"
Rinus
Sfeer
12-2-2011 Pretoria is een groene, ruime en plezierige stad, voorzover we ze dan ook bekeken hebben want in het oude centrum zien we niet geweest, we hadden vernomen dat daar soms veiligheidsproblemen kunnen zijn.
We bezochten er het mooie Union Building, het parlementsgebouw dat omgeven wordt door de Union Gardens en het indrukwekkende Voortrekkers monumet.
Pretoria is bovenal een jacarandastad, er zijn meer dan 40000 van deze bomen in de stad geplant en van begin tot half oktober staan deze in bloei en zetten de gehele stad in een paarse gloed, het is een fantastisch gezicht.

met partner, Okt. 2008
"Prima plek om rondreis te beginnen"
Ria
Sfeer
2-12-2009 Pretoria was het begin van onze rondreis door Zuid-Afrika en Swaziland. Het is een fantastisch land en wij hebben iedere dag genoten van de prachtige natuur en natuurlijk ook van de wildparken. Addo Elephant Park was voor ons één van de hoogtepunten van de reis. Omdat we het land graag nog eens op ons gemak willen bekijken gaan we volgend jaar weer en huren dan een auto en rijden op ons gemak nogmaals rond. De vriendelijke mensen en de prachtige landschappen en ook het heerlijke eten maken het voor ons een echt vakantieland.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit