(Cruise)schip Welvaart in Enkhuizen Nederland beoordelingen 9.5 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 2.691 bezoekers online
Home > Nederland > Noord-Holland > Enkhuizen > (Cruise)schip Welvaart

Beoordelingen (Cruise)schip Welvaart

-1  °C

9 februari 2012

Welvaart

(Cruise)schip Welvaart scoort een 9,5 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Welvaart? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Welvaart in Enkhuizen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van (Cruise)schip Welvaart vinden.

6 beoordelingen over Welvaart

met vrienden, 2011
Een absolute aanrader om met vrienden te doen!
Sara
13-7-2011 Als je zin hebt in een actief weekend waarbij je je volledig kan ontspannen dan is een weekendje zeilen een uitstekende keuze! Overdag helpen met het hijsen van de zeilen, opsnuiven van de frisse zeelucht, gezellig babbelen met de bemanning,... 's avonds kruip je moe maar voldaan in een propere kajuit!

met een groep, Juli 2011
Fantastische zeiltrip
Jolanda
13-7-2011 Echt een aanrader! De boot is erg luxe en schoon. Er is een groot dagverblijf en ruime keuken. De schipper en maat zijn gezellig en bereid je veel te leren.

met een groep, Juli 2011
Heerlijk vertoeven op de welvaart
Marc
3-7-2011 Heerlijk weekend zeilen in goed gezelschap, met bijzonder sympathieke schipper en bootsvrouw! Zeilen is een mooie combinatie van een actieve vakantie en ontspannen met voldoende tijd voor elkaar, spelletjes, leuke stadjes. Helemaal op deze prachtige boot met gezellig gastenverblijf mooie keuken en comfortabele slaapplaatsen. Schipper en bootsvrouw zitten vol leuke ideeën en het met scheepshumor doorspekte contact is bijzonder prettig.

De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip Welvaart bij:

met vrienden, Juli 2011
Ontzettend leuk weekend gehad. Supermooie ervaring
Heleen
17-7-2011 We hebben met 22 vrienden een weekend gezeild op de Welvaart en het was een alles-in-een ervaring. Leuk zeilen, kleine dorpjes, wadlopen en superveel lol. Bedankt Grete en Chris!

met oudere kinderen, Mei 2011
Meer dan de moeite waard!
de Ferdinandjes
15-5-2011 Met onze school 4 dagen gezeild. Jongeren van 17-18 jaar. Prachtig schip, alles netjes en vrij luxueus ingericht. Maar de schipper en zijn maatje verdienen extra lof voor de inspanningen die geleverd werden om aan onze leerlingen een uniek en onvergetelijke belevenis te bieden. Slapen op de Waddenzee, droogvallen, wadlopen, met windkracht 6 tegen de wind in... Noem maar op, meer dan de moeite waard.

met oudere kinderen, Sept. 2009
Heerlijke ervaring
van hespen wendel
15-9-2009 We hebben een hele prettige reis gehad op een super de luxe boot. De kinderen hebben zich fantastisch geamuseerd, wij hebben heerlijk kunnen bijkletsen en voor de eerste keer zijn we drooggevallen op het wad, en hebben daar de nacht doorgebracht. Heel spannend allemaal, maar we hadden veel vertrouwen in de schipper die zeer zijn best heeft gedaan, en zijn boot ook technisch heel goed op orde had.

We varen ieder jaar en hebben al heel wat schepen en schippers meegemaakt, dus we weten waar we het over hebben. Ook de maten die mee waren, waren heel vriendelijk, technisch kundig en konden goed met de kinderen overweg.

Bedankt.

met een groep (2)