Hotel Orchid in Hue Vietnam beoordelingen 9.1 | Zoover

Voorzijde

Beoordelingen Hotel Orchid

Chu Van An Street, 10000, Hue
Hotel Orchid scoort een 9,1 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Orchid? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Orchid in Hue, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel Orchid vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Vietnam. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vietnam. Vergelijk Hotel Orchid met andere accommodaties in Hue.

9 beoordelingen over Orchid

met partner, Jan. 2012
"Fantastisch hotel"
Rob
1-2-2012 Alles is goed verzorgd in dit hotel. Van de check-in bij de receptie tot de ware kunstwerken die de schoonmaakmeisjes van de handdoeken maakten. Verder elke dag ruim vers fruit op je kamer (wij hadden een Deluxe kamer) en computer zowel op kamer als bij de receptie. Bij komen en verlaten van het hotel wordt altijdf de deur voor je opne gehouden. Misschien een beetje overdreven, maar toch erg vriendelijk.

"Uitstekend hotel met geweldige service"
Peter Holterman
7-8-2011 Prima kamer met snel internet. Erg schoon en verzorgd. Echt een aanrader voor mensen die van kwaliteit willen genieten!

met partner, Sept. 2010
"Gewoon doen!"
kees en yvette
24-9-2010 Lees de andere reviews en daar sluiten wij ons helemaal bij aan!

Ga lunchen bij "Lac Thien", een tentje even buiten de citadel. Staat in een wat oudere editie van de lonely planet, ziet er niet uit, maar goed eten en er valt van alles te regelen qua scooter-tochtjes naar de pagoda's en de keizerlijke graven en bus/treintickets. Ze hebben ons gratis naar het treinstation gereden en bemiddeld bij het kopen van onze treinkaartjes. Helemaal lachen!

met partner, Sept. 2010
"Geweldig!"
db80
13-9-2010 Het beste hotel dat we in Vietnam hebben gehad. Van het begin tot het einde in de puntjes verzocht. Je voelt je er echt welkom. De kamers zijn groot, voorzien van o.a. computer, dvd speler en ruime badkamer. Het ontbijt is geweldig met veel vers fruit en heerlijk brood.
Een aanrader als je een overnachtingsplek in Hue zoekt.

met partner, Juni 2010
"Leuk hotel, zeer vriendelijk en attent personeel"
EB
24-6-2010 Leuk hotel, meerdere restaurants en bar op loopafstand. Kamers netjes. Personeel zeer behulpzaam, wij kregen zelfs een heerlijke taart en bloemen als verrassing omdat we op huwelijksreis waren.

"Topper"
J & H
17-9-2009 Geweldig hotel met een super aardige staf.

Toen we aankwamen bleek dat er in one kamer geen warm water was. Er waren volledig volgeboekt dus een andere kamer was geen optie. Maar die avond hadden we een half uur warm water.

De medewerkers en manager vonden dit erg vervelend en we kregen dde volgende dag een upgread naar de duurste kamer (die was die ochtend vrij gekomen).

Ons hele verblijf zijn we echt vriendelijke geholpen. Dit hotel is zeker een 4 sterren waard.
Goed ontbijt mooie kamers, zelfs de goedkopere kamers zijn super met een snelle internet verbinding, badkamer met bad en elke dag wordt de kamer schoongemaakt,schone handdoeken.

Een echte aanrader, hier voel je de echte vietnamese vriendelijkheid zonder dat er iets terug verwacht word, echt top!!

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Fatnastisch hotel!"
Mark
13-9-2009 Als je het kleine Orchid hotel in Hue binnenwandelt, wordt je verwelkomd als de verloren gewaande zoon. Als nuchtere Nederlander moet je even wennen, maar ontspan en geniet van de warme, vriendelijke service.

Onze kamer was tiptop, mooi, prima bedden, smetteloze badkamer, en van alle gemakken voorzien :TV, DVD's (uit te kiezen bij de receptie) keuze, computer met internet, waterkoker... het ontbijt is heerlijk.

De ligging is prima, op fietsafstand van de citadel (10-15 min. rustig fietsen, dus ook nog beloopbaar).

Niet de goedkoopste optie, wel een hele goede.

tip: huur een fiets (2$per dag), als je je zeker voelt op de fiets, dat wel... onze kinderen van 9 en 11 reden zelf, wel wat spannend, maar goed te doen.

met partner, Juli 2008
"Tophotel voor leuke prijs"
Rob en Willy
18-8-2008 Ze zeggen een 3-sterren hotel met de service van een 5-sterren hotel, hier is niets aan gelogen. Hotel ligt iets buiten het centrum, maar een fiets of taxi kost niets, dus geen enkel probleem.
Leuke ontvangst en erg vriendelijk en behulpzaam personeel. De kamer zijn mooi met lekkere bedden, ook een mooie badkamer. Het ontbijt is ruim gesorteerd (europees en vietnamees) met veel vers fruit. Echt een aanrader!

K.Hiddinga
25-11-2007 Nieuw hotel met 18 kamers. Mooie kamer met DVD-speler en bij de receptie een keur aan gratis films te verkrijgen.
Het ontbijt was OK.
Voor 31 dollar/nacht een uitstekende deal.