Hotel Best Western Rubys Inn*** in Bryce Canyon Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Best Western Rubys Inn***

Best Western Ruby

Beoordelingen Hotel Best Western Rubys Inn***

26 South Main Street, 84764, Bryce Canyon
Hotel Best Western Rubys Inn scoort een 7,5 uit 10, op basis van 92 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Best Western Rubys Inn***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Best Western Rubys Inn*** in Bryce Canyon, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 125 vakantiefoto's van Hotel Best Western Rubys Inn*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Utah. Vergelijk Hotel Best Western Rubys Inn*** met andere accommodaties in Bryce Canyon.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

63 beoordelingen over Best Western Rubys Inn***

met partner, Jan. 2012
"Mooi cowboy hotel vlakbij entree Bryce Canyon"
henk004
20-1-2012 Groot hotel vlakbij ingang Bryce Canyon.
Hier in januari 2012 geweest.
Mooi hotel, helemaal western style.
Prima indoor zwembad.
Goed restaurant in hotel
Vlakbij entree park Bryce Canyon.
Grote goede kamers

met een groep, Sept. 2011
"Ideale ligging"
Alex
21-1-2012 Degelijke en ruime kamers – koffieapparaat op kamer.
Grote supermarkt in naastliggend gebouw.
Wordt veel door motorrijders bezocht

"Sfeervol hotel"
siankaan
21-10-2011 Dit leuk ingerichtte hotel ligt slecht op enkele miles verwijderd van de ingang van bryce np. Je kan de shuttel bus van het park aan het hotel nemen.
De kamers zijn verdeeld in van elkaar losliggende blokken van 2 verdiepingen. Je kan je auto aan elk gebouw parkeren. wij hadden op de kamer 2 dubbel bedden, koelkast, microgolf en koffietoestel. kamer was mooi in orde,niets op aan te merken De badkamer was eerder klein maar was in orde,proper en voorzien van douche/bad.
de receptie is sfeervol ingericht met een haardvuur,opgezette rendier hoofden en alles in hout wat een warm gevoel geeft. eten kan je op een paar plaatsen,wij hebben het buffet gedaan en dat was best lekker voor ongeveer 22 dollar pp met cola inbegrepen.
in het hotel is een souvenirswinkel en voor het hotel,straat oversteken, zijn heel leuke souvenirswinkels die zo in een western sfeer zijn ingericht,leuk om door te wandelen.
je kan ook brandstof tanken voor het hotel.

"Groot, goed gelegen hotel"
Chris
9-11-2011 Dit hotel ligt vlakbij de ingang van Bryce Canyon Park. Het is een grote familiezaak met een voor Amerikaanse normen lange traditie. De inkom en de receptie zijn groot aangepakt maar zeer druk, niet alleen door het groot aantal kamers, maar ook door de vele passanten die hier komen shoppen en eten. Zowel de souvenirwinkel als het restaurant zijn heel groot, druk, maar goed georganiseerd. Wij hadden het geluk een kamer te krijgen in het hoofdgebouw achter het receptie-, winkel- en restaurantgedeelte. We konden onze auto vlak naast de kamer parkeren, en het grote en mooi ingerichte zwembad lag op enkele meters van onze kamer. Deze was van alle comfort voorzien en erg netjes. Van de drukte van de voorkant van het gebouw was hier niets meer te merken. We moesten lang aanschuiven voor het buffet, maar het eten was lekker en goedkoop.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Sfeervol, maar wel gehorig en rommelig"
M.
28-8-2011 groot complex,schone kamers verdeeld over groot terrein. Centrale gedeelte in Western stijl. Groot restaurant, binnen zwembad, grote gift annex etenswaren winkel. Aparte wasmachine ruimte. Vlak bij Bryce

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooi Hotel"
van.Hoevelaak
14-8-2011 De kwaliteit van Best Western is echt wel het beste dat we hebben gehad tijdens onze trip. Ook hier weer ruime kamers, Hoewel het een groot complex is bij de ingang van Bryce Canyon toch zeer snel geholpen en prima kamers gekregen. Meerdere restaurants van fastfood tot cowboy feest. Wij hebben in het normale restaurant heerlijk gegeten en ontbeten. Zeer vriendelijk personeel en Bryce Canyon is echt prachtig. Ga eerst even de film bekijken in het bezoekerscentrum dan zie je hoe groot het park is en de klimaatverschillen.

"Echt een aanrader!"
Robinia Goudriaan
18-4-2012 Heerlijk hotel, dichtbij bryce canyon. Prima kamers met grote bedden en schone badkamer. De dinnershow 's avonds is ook een aanrader om echt het western sfeertje van het hotel te proeven.

"Prima accomodatie maar veelal een drukke boel"
Lex
9-6-2011 Goede accomodatie en lekkere ruime kamers met zitje en een ruime badkamer met bad. Parkeren voor de deur. Afhankelijk van het welke gebouw men heeft een goed (Lakeview) tot somber uitzicht. (Parkeerplaatsview). Beetje donkere kamers. Alle kamers gratis Internet. Lekkere grote koelkast. 's ochtends wel lawaai door vertrekkende gasten. 2 km. voor ingang park. Gratis Shuttlebussen aanwezig.

"Nooit meer"
Corrie en John
7-6-2011 Zijn er 1 nacht geweest, waardeloos hotel erg druk, om 6 uur in de ochtend leek het wel of er een truck in de kamer stond

met oudere kinderen, 2011
"Goede prijs/kwaliteit"
PAY
14-5-2011 Gezellig, authentiek hotel. Goed restaurant, grote winkel ( ook levensmiddelen )klein binnenzwembad. Zéér dichtbij de ingang van Bryce Canyon.Let wel op met de TIP voor de waitress die zetten ze op de rekening en kan fors zijn. Het kan in Bryce zomaar een stuk kouder zijn dan elders in de omgeving, wij hadden eind april nog sneeuwval en temperaturen onder NUL

1 2 3 4 5 6 7 volgende