Vakantie Beoordelingen Memphis Tennessee vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Memphis

3 juni 2012

Memphis

Beoordelingen Memphis

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Memphis. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Memphis. Ben je zelf op vakantie geweest naar Memphis? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Memphis scoort een 8,4 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 4 Aparthotels en 104 Hotels in Memphis. Op Zoover vind je bovendien 75 vakantiefoto's van Memphis. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Memphis. Bekijk ook andere accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tennessee.

17 beoordelingen over Memphis

met partner, Mei 2012
"Geweldig!"
mevrouw Kuijper
Sfeer
20-5-2012 Geweldige stad, zeker aan te raden.
graceland, beale street, sun studio, river queen boot, trolly riverfront loop.

met een groep, Mei 2011
"Mooie stad, veel te beleven"
els
Sfeer
10-5-2012 Bezoek het rock museum, een wandeling langs de oever is ook aan te bevelen. Veel terrasjes en restaurants.

met vrienden, Sept. 2010
"Jammer"
harold
Sfeer
18-3-2011 Wat is het vreselijk jammer dat Memphis zo is verpauperd, rond Granceland en in Bealestreet gaat het nog wel, maar wanneer je ook maar iets hier van afwijkt schrik je enorm van de (betrekkelijke) armoede.
Alleen is Memphis wel een stad waar je als muziek liefhebber niet om heen kunt!
Graceland is prachtig en alles rondom Graceland ademt gewoon Elvis, overal hoor en zie je Elvis.
Maar ook the Sun studio's waar grootheden als Elvis, Johnny Cash, Roy Orbison maar ook U2 nummers hebben opgenomen.
Verder is het een aanrader om de Gibson guitar factory te bezoeken, men geeft hier dagelijks een aantal rondleidingen, wat erg interessant is, wat is immers rock 'n roll zonder goede gitaar.
Voor mensen die geïnteresseerd zijn in Martin Luther King is het cival right museum een must see, hier werd hij op 4 April '68 vermoord, erg indrukwekkend.

alleenreizend, Juni 2010
"Stad met drie grootheden."
Andrew
Sfeer
5-10-2010 Drie beroemde namen maken Memphis tot een interessante bestemming.
1. Elvis Presley. Zijn woning en landgoed Graceland is nu een museum met bezoekerscentrum. Woning, landgoed, werkruimte en graf van Elvis kan bezocht worden. Uiteraard redelijk druk. Naast het complex ligt het Heartbreak Hotel, voor de echte fan.
2. BB King. Beale Street in downtown, bakermat van de blues. BB King heeft hier zijn eigen kroeg en treedt nog een paar keer per jaar op. In deze straat zitten meer blues-café’s. In de late avonduren wordt het druk, maar ook toeristischer. In de stad zitten meer blues-café’s verscholen waar onontdekt talent poogt door te breken. Informeer welke juke-joint op dat moment hot is.
3. Dr.Luther King is vermoord tijdens zijn verblijf in het Lorraine Motel. Het motel is nadien in oorspronkelijke staat geconserveerd en maakt nu deel uit van het mensenrechtenmuseum dat handelt over de geschiedenis van rassendiscriminatie in de VS. Indrukwekkend.

met partner, Sept. 2009
"Memphis is Blues en Elvis"
L. Habraken
Sfeer
16-1-2010 Downtown Memphis is er niet zo heel veel te zien. Een rit (dagkaart) met de cable-tram is aan te raden. Je kunt onderweg overal uitstappen. Zoals de halte vlakbij Lorainne Motel de plaats waar Martin Luther King is vermoord. Voor vertier moet je in Beale Street zijn een echte aanrader is BB King Blues Club (wees er vooral in de weekends vroeg bij anders heb je geen plaats). Zeker ook een bezoek waard zijn Graceland (heel indrukwekkend) en de Sun Studio. Gratis vervoer per shuttle o.a. opstapplaats bij FedExForum.

met een groep
"Meer dan Elvis "
Sylvain
Omgeving
6-9-2009 We zijn net terug van 2 weken Memphis met de fanclub Elvis Memories Belgium. Eerst zijn we naar Tupelo mississippi geweest waar Elvis is geboren. Na de Elvis week zijn we ook nog naar o.a. Nashville en Tunica (casino's) geweest. Ook in de blues straat beale Street. We hebben veel gezien en zijn naar verschillende optredens geweest.

met een groep
"Topper"
sylvain
Omgeving
2-10-2008 Ik was 14 keer in Memphis Tennesse. Een must voor elke echte Elvis fan. Ik tel de dagen af tot ik in augustus 2009 terug kan vertrekken.

"Leuke stad voor Elvis lovers!"
R.van den Boogert
Omgeving
19-9-2008 Wij zijn 2 weken in Memphis geweest.
Elvis lovers,dus in en na de Elvis week.Er valt in Memphis downtown al veel te zien en te beleven!Je kan met de trolley zelf een sideseëingtour doen.Met de stoomboot de Missisippi op.Neem de monorail en je gaat naar Mudeiland.Er zijn verschillende musea's en bezienswaardigheden voor Elvis fans en een tip:wij hadden een heel mooi boekje"follow me to Tennesee"waar heel veel Elvis gerelateerde bezienswaardigheden in staan.De locals in Memphis zijn heel vriendelijk,trots op hun stad,het eten is heel goed!Dan praat ik over t echte soutern food.Spots om echt goed te eten:Club 61=wel wat duurder maar heel goed!Ep's(baelestreet) is een aanrader.Huyes(lunch en diner) en je kan heerlijk ontbijten bij Dennie's,neem hier wel je tijd,maar je hebt vakantie!

met partner, Sept. 2008
"Memphis is na New Orleans geweldig"
L.A. Francke
Omgeving
13-10-2008 Memphis is een geweldige stad om te verblijven. Beal street met de blues, BB kings blues club, warenhuis A. Schwab, Burgerrechten museum bij het Lorraine Motel enz.

met vrienden, Aug. 2007
Theo
Omgeving
3-9-2007 Geen stranden, maar verder alles wat een reis interessant kan maken. Memphis is niet alleen Elvis, maar ook Blues en vooral veel muziekgeschiendenis. Verder zijn de oude katoenplantages de moeite waard. En als je wilt uitgaan, natuurlijk naar Bealestreet. Wellicht overbodig, maar Graceland moet je zeker doen, ook als je geen Elvis-fan bent.