Hotel Comfort Inn Downtown Historic Area** in Philadelphia Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Comfort Inn Downtown Historic Area**

3 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Comfort Inn Downtown Historic Area**

100 N Christopher Columbus Blvd, 19106, Philadelphia
Hotel Comfort Inn Downtown Historic Area scoort een 7,6 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Comfort Inn Downtown Historic Area**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Comfort Inn Downtown Historic Area** in Philadelphia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Comfort Inn Downtown Historic Area** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Pennsylvania. Vergelijk Hotel Comfort Inn Downtown Historic Area** met andere accommodaties in Philadelphia.

2 beoordelingen over Comfort Inn Downtown Historic Area**

met partner, Mei 2010
"Prima hotel!"
Fam. Theeuwes
23-5-2010 Wij kregen in dit hotel een kamer op de 9e etage, met uitzicht op de Benjamin Franklin Bridge (zie foto's): fantastisch!! Wij hadden op onze kamer geen last van geluidsoverlast, maar wij kunnen ons echter wel voorstellen dat er meer geluidsoverlast is, als je aan de andere kant van het hotel een kamer hebt (met uitzicht op de snelweg en de metro die over de brug heengaat).
De ligging van het hotel is verder prima! In de boekjes staat dat dit het enige betaalbare hotel is in het centrum en die informatie klopt!
Vanuit het hotel is het mogelijk om naar het centrum te lopen, maar een gratis shuttlebus brengt je ook naar een plaats die je zelf aangeeft (als een soort taxi).
Voor de terugweg kun je eventueel de shuttlebus bellen, maar teruglopen is ook een prima optie.
Het ontbijt in buffetvorm zat erbij inbegrepen en we hebben 's ochtends lekkere Belgische wafels gebakken. Verder staat er een computer in de lobby, waarop je gratis kunt internetten.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Vlakbij drukke baan en brug"
Stephan
28-8-2009 Net buiten stadscentrum, maar toch bijna alles op loopafstand
Veel lawaai van de metro op de brug
Tof gratis ontbijt met zelf te bakken Belgian wafels!!!