Hostel Vanderbilt YMCA* in New York City Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 6.1 | Zoover

Beoordelingen Hostel Vanderbilt YMCA*

Entree

Beoordelingen Hostel Vanderbilt YMCA*

224 East 47th Street, NY 10017, New York City
Hostel Vanderbilt YMCA scoort een 6,1 uit 10, op basis van 54 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hostel Vanderbilt YMCA*? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hostel Vanderbilt YMCA* in New York City, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Hostel Vanderbilt YMCA* vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in New York state. Vergelijk Hostel Vanderbilt YMCA* met andere accommodaties in New York City.

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over Vanderbilt YMCA*

6,2
6,3
3,1
5,2
1,8
met oudere kinderen, Feb. 2012
"Prima hostel voor deze prijs"
Dirk-Jan de Witte
26-2-2012 Het is me echt enorm meegevallen.
Dit hostel heeft een centrale ligging, eigenlijk is alles goed te bereiken: lopend of met de metro. Zowel Times Square, Grand Central Station, Empire State Building als Rockefeller Center.
Van de kamer hoef je niet veel te verwachten, zijn echt heel klein, maar wat moet je op je kamer als je in een stad als New York bent? Hygiene is prima, elke dag een schoon bed en schone handdoeken. Bedden zijn goed te doen. Badkamer gedeeld met de etage, maar we hebben nooit hoeven wachten. Receptie was heel behulpzaam. Op de dag van vertrek hebben we onze koffers voor $1 kunnen opslaan in een kamertje bij de beveiliging.

"Super Hostel voor de prijs!"
annsootje2
27-9-2011 Deze hostel is zeker de prijs waard! Wij kwamen oorspronkelijk van Fresh hotel en we waren zeeer blij hier te zitten! Het personeel is vriendelijk en de locatie is super: 15 min te voet van times square in chique buurt! De kamers zijn zeer basic maar meer heb je echt niet nodig in New York !! De kamers zijn proper alsook de douches. De wc's zijn vaak vuil maar dit ligt aan wie er zit want ze worden steeds schoongemaakt. Wil je goedkoop naar new York en heb je alleen een proper bed nodig? Dan is dit de plaats !!!

met vrienden, 2010
"Ach de locatie is prima"
M. Jonker
15-11-2010 De hostel stelde niet veel voor. De ligging was prima

alleenreizend, Okt. 2010
"Volgende keer niet meer"
Debbie
1-11-2010 Omdat ik dit jaar alleen in New York was, koos ik dit hotel.Vorig jaar zat ik er ook al en toen ging het wel.Dit jaar was echter een hel.Kamer was veel te klein, ook mijn koffer paste er net bij.Ik kon zowat mijn gat niet keren en het bed was ook nog eens slecht.Dan is het bed op de twee persoonskamer beter dan die van mij dit jaar.Als 's nachts de verwarming aanging leek het net of iemand letterlijk op de buizen stond te rammen.Gevolg dat ik rechtop in mijn bed zat. De congiërge was ook niet echt vriendelijk.Kreeg bijna het idee om te vragen of hij zijn werk nog wel leuk vond.Toen ik de laatste dag om een transfershuttle naar JFK vroeg omdat ik weg wilde vanwege ziekte, kreeg ik naar mijn hoofd geslingerd wat ik zo vroeg op de luchthaven ging doen.Mijn zaak niet de zijne.De telefoons in het hotel werken trouwens ook niet goed,ik kreeg een vriend van mij niet te pakken.Telefoon gaf aan dat het nr in gesprek was.Wanneer ik over 2 jaar weer in NY ben,neem ik een goed hotel ipv een hostel

met vrienden, Aug. 2010
"Prima plek voor prima prijs"
priscavn
19-11-2011 Ik was van tevoren een beetje huiverig om naar een hostel te gaan, vooral vanwege de spookverhalen die de ronde kunnen doen m.b.t. o.a. hygiene. Maar is me echt ontzettend meegevallen.
Dit hostel heeft een enorm centrale ligging, eigenlijk is alles goed te bereiken: lopend (als je al wandelend de stad wilt verkennen) of met de metro.
Van de kamer hoef je niet veel te verwachten, zijn echt megaklein maar ok wat moet je op je kamer als je in een stad als New York bent? Hygiene is prima, elke dag een schoon bed en schone handdoeken. Bedden zijn goed te doen, niet te hard en niet te zacht. Badkamer gedeeld met de etage, maar ik heb eigenlijk nooit hoeven wachten of ik kon douchen.
Als je het hostel uitloopt, heb je voldoende tentjes in de buurt om te ontbijten.

met vrienden, Mrt. 2010
"Dramahotel"
Jennifer
6-5-2010 Een vriendin en ik verbleven hier en wij zijn onder gebeten door vlooien. Onze armen en benen zaten helemaal onder.
De lakens zijn nooit verschoond en er lagen haren in van de vorige gasten.
Het water van de douche was koud en de wc was vies.
Het enige goede aan dit hotel is de ligging.
Voor de rest echt een afrader!

alleenreizend, Sept. 2009
"Perfect! Beste keus!"
Joost v. Zeeuwen
20-1-2010 Toppertje! zeker voor als je alleen reist is dit een aanrader. Goede ligging, alles is schoon en personeel is aardig.

alleenreizend, Sept. 2009
"Perfect hotel!"
Heimge
15-10-2009 Hotel YMCA vanderbilt in New York is naar mijn idee de beste uitvalsbasis. Kamers zijn inderdaad niet groot, maar ruimte zat, je slaapt er tenslotte maar want in New York is te veel te doen.
Je kunt een private room boeken met gedeeld toilet en douche, de toiletten en douches waren altijd schoon.
Hotel zorgt iedere dag voor schone lakens en handdoeken. Een kamer heeft een koelkast, tv, airco, bureau, bed, opbergruimte, spiegel.
Als Hollander wilde ik eigenlijk een hotel waar je kunt ontbijten, nou, dat zijn er niet veel in New York, dus ook niet het YMCA Vanderbilt, maar gelukkig zit er schuin tegenover het hotel een bakkerij waar je ook kunt zitten.

Op loopafstand te bereiken:
Empire Statebuilding
Times square
Central Park
5th ave

Metro is nog geen 5 minuten lopen van het hotel.

met partner, Nov. 2008
"Niet in deze accomodatie"
w van rietschoten
7-12-2008 Hotel Vanderbilt YMCA is ongeschikt voor onze leeftijdgroep. We wisten niet dat het een soort jeugdherberg was met alleeen stapelbedden, geen
wc en wasgelegenheid behorend tot de kamer.
Trouwens, de shuttleservice van en naar het vliegveld was allerberoerds, aangeeflijk waren wij niet geboekt. Door bemiddeling van deskpersoneel
konden wij na 1.1/2 uur wachten met een shuttle mee.

alleenreizend, Okt. 2008
"Prima als je alleen bent.."
William en Janneke
5-11-2009 Hotel is zoals eerder beschreven een prima uitvalbasis. De ligging is bijna ideaal, en als je alleen op reis bent is dit een prima plaats om te overnachten. En dat bedoel ik letterlijk..

1 2 3 4 5 volgende