Hotel Travel Inn** in New York City Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Travel Inn**

3 juni 2012

Hotel Travel Inn** New York City

Beoordelingen Hotel Travel Inn**

515 W 42nd St, 10036, New York City
Hotel Travel Inn scoort een 7,7 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Travel Inn**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Travel Inn** in New York City, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Travel Inn** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in New York state. Vergelijk Hotel Travel Inn** met andere accommodaties in New York City.

29 beoordelingen over Travel Inn**

met vrienden, Apr. 2012
"Ideale uitvalsbasis voor een eerste keer new york"
Rick
10-5-2012 Ruime, schone kamers en een heerlijk bed. Wij hadden een kamer met 2 2 persoonsbedden geboekt. Dit was ideaal. Dagelijks netjes alles schoongemaakt en ons bedje opgefrist! De wijk waar het hotel is gelegen is ideaal als je New York voor een eerste keer bezoekt. Dicht bij de highlights van Midtown maar toch relatief rustig en lekker dicht bij de Hudson waarlangs je heerlijk kan joggen. Houd geen rekening met extra service hier, dit was echter geen minpunt voor ons. In New York is dit ook niet nodig. Zwembad heeft mijn inziens geen enkele meerwaarde, hier ben je immers ook niet voor in New York.

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Uitstekend voor een tweesterren hotel."
Kees
22-10-2010 Als package deal samen met de vlucht voordelig via TO geboekt.
We hebben heerlijk geslapen op de prima binnenveringsbedden. We hadden een kamer aan de straatkant en dat is lawaaierig, dus het raam moest dicht, maar in oktober is het niet warm meer. Verder is het hotel schoon en netjes. Het personeel is niet erg vriendelijk en behulpzaam, maar daar hebben we verder geen last van gehad.
Op loopafstand van Times Square en het Theatre District, dus wat wil je nog meer.
Ontbijten kun je naast de deur of verderop bij Starbucks. Ik zou dit hotel zo weer boeken.

met partner, Juni 2010
"Gratis parkeren in Manhatten 10 min van Times S"
JP
20-7-2010 Aanrader als je met de auto bent -> gratis parkeren. Kamer was ruim en schoon. Vraag wel een een rustige kamer aan de zwembad kant. personeel is niet vriendelijk, maar je hebt ze eigenlijk ook niet nodig.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Prima hotel nabij het centrum van de stad"
joost.marian
13-5-2010 Perfecte locatie als je New York wil doen en het warm is want je ben snel terug om even bij te komen in het zwembad, en dan weer opgefrist voor een volgende ronde op de bus tegenover het hotel stapt. Ideale locatie, koop een travel card en mocht je hem niet op gebruiken dan geef of verkoop je hem aan andere toeristen (er zijn er genoeg in het hotel).

met partner, Mei 2009
"Uitstekend hotel perfekte ligging"
p.j.welp
5-6-2009 hotel ligt centraal; kamers met 2 queensbedden en koelkast/magnetron zijn het ruimst;
busstation Port Auth. op loopafstand; bus 42 stopt voor de deur;
Theater Row Diner (voor uitstekend ontbijt) op loopafstand; restaurants: 44*10 op 10thavenue;Gigino Wagner Park( uitzicht op de haven);Sala one-nine 19nd street;
trattoria dell'Arte 7th avenue( t.o. Carnegie Hall);
must: fiets huren: Central Park, Broadway en de Brooklynbridge

met oudere kinderen, Apr. 2009
"Prima ligging"
Martin, Yvon & Boyd
6-5-2009 De ligging van het hotel is prima, de security heren en de dame van het winkeltje waren zeer behulpzaam. De heren achter de receptie waren wat nors, de dames erg vriendelijk.Heerlijke douches, goede schoonmaak. Naast de deur een goede eetgelegenheid, en schuin tegenover bij Theater Row Diner, superontbijt,leuke bediening. Goede Limo service naar Newark Airport, wij waren met 7 personen. In de buurt supermarkt, om de hoek een gezellig sportcafé, en bank om te pinnen. De prijs voor dit hotel was goed,wij hebben bij Oad geboekt, en 7 maand van te voren voordelige tickets bij Continental Airlines gereserveerd. Voor 7 dagen een Metrocard gekocht kun je ook mee in de bus, tegenover het hotel # 42, in 3 minuten sta je op Times Sq.en ben je bij het metrostation.Eén kamer had een grote koelkast en magnetron, onze kamer een strijkplank en natuurlijk TV. s'avonds een prima omgeving om rond te lopen, we voelden ons erg veilig en op ons gemak. We hadden 3 tieners bij ons, EEN SUPER VAKANTIE IN NYC

met een groep
"Uitstekend hotel!"
Ton Vogelaar
12-1-2009 In juni 2008 hebben we (6 pers) New York gedaan.
Alles was perfect geregeld, het eten,
de excursies etc.
Overal dichtbij, een groot deel te voet goed bereikbaar.
Wij gaan nog zeker en keer!

Familie
"Een aanrader!"
Marion
9-8-2008 prima hotel, ruime kamers met airco, magnetron en koelkast. Zwembad aanwezig, maar hier hebben we geen gebruik van gemaakt. Ontbijtrestaurant naast het hotel, vlakbij Times Square, dus ligging is perfect. Wij zouden hier zeker weer terug gaan. Een aanrader!

Familie, Juli 2008
"Handige ligging, lekker zwembad"
liesbeth
21-7-2008 Wanneer je naar Newark vliegt ligt het heel plezierig, de bus stopt vlakbij het hotel. Je bent heel snel in het centrum bij alle bezienswaardigheden, terwijl het rond het hotel relatief rustig is. Met het hete weer in juli is het zwembad plezierig, wel beperkte openingstijden. Ook handig ontbijten in de deli and bagels ernaast. Dan hoeft niet iedereen tegelijk klaar te zijn , maar spreek je gewoon bij de deli af.

Jolanda
15-5-2008 Wij verbleven 3 nachten in dit hotel en het is een echte aanrader! Uitstekende ligging (+-5 minuten van Times Square en Broadway) en toch heel rustig kunnen slapen (zaten op 5 hoog, aan straatkant). Veilige ligging, tegenover politiebureau. Alles lag voor de hand: klein winkeltje in hotel, eetgelegenheden, pin-automaten en subway in de buurt. Ruime kamer en iedere dag verschoond. Magnetron en koelkast op kamer aanwezig. Als we terugkeren naar NY gaan we zeker weer hierheen, goede prijs-kwaliteit verhouding!