Tips over Hotel Ramada Plaza New Yorker, NY*** in New York City | Zoover

481 8th Avenue, 34th St. & 8th Ave, NY 10001, New York City

7 tips van Ramada Plaza New Yorker, NY***

9-5-2012
ecollenb

Vraag bij het inchecken of je een kamer kan krijgen die hoog is en een mooi uitzicht heeft. De medewerker heeft ons na deze vraag op een kamer gezet met een mooi uitzicht.

14-4-2012
Van der Steen

Als je Ground Zero wilt bezoeken ga dan eerst naar de website van 911 memorial om een 'visitor Passes' aan te vragen!
En verder ga lekker genieten van New York........

7-4-2012
T

Ontbijten bij de TickTock diner. Lekker eten en veel keuze!

Madison Square Garden ligt zo'n beetje voor de deur. Bestel van tevoren alvast kaartjes voor een thuiswedstrijd van de Knicks. Dit is echt ontzettend leuk om te bezoeken!

Beetje storend is dat het geven van fooi je overal 'opgedrongen' wordt. Iedereen blijft benadrukken dat je nog wat extra moet geven voor de service. Logisch, maar laat je hierin niets opleggen. Bepaal zelf hoeveel je het waard vond.

19-3-2012
Gertjan

Een tip, neem de snelle metro van af het vliegveld. wij hadden de stop metro nou een uur ons zitten vergapen aan slapende Amerikanen in de metro.

Wij hebben voor de weg terug een shuttlebus/taxi gepakt dat geregeld werd vanuit het hotel. de kosten waren $26,- p.p

wij hebben in Nederland een City pas gekocht echt ideaal een echte aanrader.

15-1-2012
Rosimo

Aanrader is om van te voren te kijken naar een kaartje voor basketbal of ijshockey wedstrijd in het madison square garden dat tegenover het hotel ligt.

3-1-2012

The West Village/Meatpacking district
SATC tour

5-12-2011
adrie

9th Avenue bied een keur aan leuke restaurantjes. Eten van een broodje pastrami bij 'Katz' in Houstonstreet.,

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip