Hotel Ramada Plaza New Yorker, NY*** in New York City Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 2.715 bezoekers online
Home > Verenigde Staten van Amerika > New York state > New York City > Hotel Ramada Plaza New Yorker, NY***

Beoordelingen Hotel Ramada Plaza New Yorker, NY***

10 februari 2012

het hotel

Hotel Ramada Plaza New Yorker, NY scoort een 8,2 uit 10, op basis van 133 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ramada Plaza New Yorker, NY***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ramada Plaza New Yorker, NY*** in New York City, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 90 vakantiefoto's van Hotel Ramada Plaza New Yorker, NY*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in New York state. Vergelijk Hotel Ramada Plaza New Yorker, NY*** met andere accommodaties in New York City.

130 beoordelingen over Ramada Plaza New Yorker, NY***

met partner, Nov. 2011
Prima ligging
adrie
5-12-2011 The New Yorker is een uitstekend hotel met een prima ligging, Op loopafstand van het Penn station wat een knooppunt is van treinen en metro. Daarnaast liggen Time Square en Macy's eveneens op loopafstand. De service was prima en de kamers schoon. Enigzins kinderachtig is de beperkte toegang tot internet en de extra kosten voor het in bewaring nemen van de bagage. Wij hebben dit hotel geboekt via een veiling voor hotelkamers. Wij betaalden € 150,-- voor een kamer, wat een prima prijs prestatie verhouding is.

met oudere kinderen, Okt. 2011
Goed gelegen, goede kamer en service
Frank
27-10-2011 Het hotel is gunstig gelegen in Manhattan downtown, vlak bij Time Square e.d.
Service van het hotel is goed, hulp met transver, koffer stallen, inchecken vlucht, e.d.
Kamer was mooi en schoon, goede bedden. Uitzicht op Empire State Building.
Eten op de hoek 8 th Avenue en 40 th street, begin van de 40 th street.

Mooi hotel met een super goede ligging
soraya580
11-10-2011 Hotel was top, vrij luxe kamer met een goed bed! Kluisje was aanwezig bij de receptie, wat echt goed geregeld was. Vervoer naar het vliegveld ook goed geregeld en kon je vooraf betalen. Ligging was top, Penn station aan de overkant en 10minuutjes lopen naar Times Square. Goede eettentjes in de buurt en gratis wifi aanwezig op de kamer.

Prima uitvalbasis
Naomi
3-1-2012 Vorig jaar aug/sep heb ik een week in The New Yorker geslapen en dit is erg goed bevallen! Ten eerste was het vanaf JFK met openbaarvervoer (airtrain + Lirr) prima bereikbaar. Je stopt op Penn station, waar het hotel slecht enkele meters vandaan ligt. Wij hadden een kamer met de 35e verdieping met een prachtig uitzicht! De kamer was niet groot, maar van alle gemakken voorzien. Het bed sliep heerlijk en met de douche ook geen problemen gehad. Er zijn een groot aantal liften beschikbaar die je in enkele seconden naar de gewenste verdieping brengen. Mijn partner en ik hebben 1 keer pancakes gegeten in de TickTock diner. Goede service en zeer ruime porties! Al met al een geweldige week gehad in NY, in augustus 2012 gaan wij wederom naar The New Yorker.

met oudere kinderen
Top hotel
Irma van Dregt van ...
6-8-2011 Het is een geweldig hotel, prachtige ruime kamer (metro 2)wij hadden kamer met uitzicht op het ESB. Het hotel ligt heel gunstig, winkels, metro, eetgelegenheden. Als ik ooit terug ga, ga ik zeker naar dit hotel.

met oudere kinderen
Geweldig!
Astrid Balker
11-7-2011 Ik bleef hier samen met mijn dochter in maart 2011. Wat een geweldig hotel en centraal gelegen. Alles op loopafstand. Tick Tock diner voor ontbijt was prima! Je hoeft het hotel er niet voor uit. Goede beveiliging. Niemand komt voorbij de liften. Prima kamers. Wij hadden een super uitzicht. Kortom voor herhaling vatbaar.

met vrienden, Juni 2011
Goede uitval basis
Marco
19-7-2011 Super hotel met een super ligging. Nadeel is wel de kleine kamer maar ja groot zijn de kamers nergens in New York.
Heel vriendelijk personeel. Eigenlijk gewoon een super hotel in een SUPER stad.

met partner, Mei 2011
Heel centraal gelegen
Frans en Lianne
19-6-2011 Goed stadshotel. Niet al te grote kamers maar wel goede bedden. Heel gunstig gelegen t.o.v. de bezienswaardigheden en subway. In de buurt veel leuke restaurants en slechts 15 min lopen naar Times Square en 5 min lopen naar Empire State Building. Vanuit Newarch de trein nemen naar Penn Station wat op 3 min afstand ligt van het hotel.

met vrienden, Mei 2011
Perfect voor een citytrip! Geweldige locatie
Danielle
25-5-2011 Vorige week hebben we een Citytrip New York gedaan, wat een geweldige stad.
En zoek je een hotel dat centraal ligt, is hotel New Yorker zeker aan te raden.
Bij het inchecken waren er nogal wat probleempjes, maar omdat de medewerker dit zo vervelend vond, kregen we een upgrade van onze kamer, met uitzicht op het empire state building. Times square ligt op 10 min. lopen, metrostation om de hoek, empire state building aan het einde van je straat en madison square garden aan je rechter zijde. Hoe centraal wil je zitten? Heerlijke bedden, en schoon! Volgend jaar gaan we weer, en zeker naar het New Yorker hotel.

met partner, Mei 2011
Aanrader!
M
16-8-2011 Echte aanrader voor een stedentripje New York. Gunstig gelegen midden in het centrum, station op loopafstand. Prima service in het hotel, prima eten bij tick tock diner. Wij hadden een 4 persoonskamer metz'n tween, dat was prima. Met z'n vieren misschien iets te klein. Badkamer was klein maar alles netjes schoon en goed verzorg.

met een groep (1)
alleenreizend (1)