Hotel Pennsylvania** in New York City Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 6.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 8.934 bezoekers online

Beoordelingen Hotel Pennsylvania**

10 februari 2012

6,5
5,5
5,8
5,3
''Om nooit te vergeten''!!!

Hotel Pennsylvania scoort een 6,4 uit 10, op basis van 687 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Pennsylvania**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Pennsylvania** in New York City, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 257 vakantiefoto's van Hotel Pennsylvania** vinden. Je kunt 11 video's van Hotel Pennsylvania** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in New York state. Vergelijk Hotel Pennsylvania** met andere accommodaties in New York City.

592 beoordelingen over Pennsylvania**

met partner, Feb. 2012
Goed hotel voor een stedentrip
Ramona
10-2-2012 Wij hebben 5 nachten is dit hotel geslapen. De ligging is echt geweldig. Heel centraal. Het bed en de badkamer waren schoon. Wij hebben echt alleen in dit hotel geslapen en voor de rest zijn we alle dagen op pad geweest.

met vrienden, Dec. 2011
Je hebt geluk.. Ofniet
Milou meys
8-2-2012 De titel zegt het al; blijkbaar moet je echt geluk hebben in dit hotel. Het is belachelijk dat mensen zeggen dat je nIet moet klagen bij een 2** hotel, het minste wat wij vroegen was een schone kamer.. Die hadden wij alles behalve. Na een lange dag vliegen en reizen kom doodop aan in je hotelkamer, die gewoon werkelijkwaar te horrible is voor woorden; schimmelplekken, loslatend stuukwerk, verroeste leidingen, stopcontacte die los hangen, smerig bedlinnen, en ga zo door. We zijn gaan klagen en hebben foto's gemaakt, echter was de tweede kamer nog erger als de eerste.

Natuurlijk in NY slaap je alleen in je hotel en gebruik je de kamer voor opte frissen, maar dit was haast niet mogelijk zonder bang te zijn om een infectie op te lopen! Nadat de manager ons had afgesnauwd en verteld had dat we de volgende kamer maar moesten accepteren of anders konden gaan, was kamer 3 acceptabel. Nog steeds niet super schoon, maar je moet toch iets.

Het is dus echt een kwestie van geluk hebben!!

met een groep, Nov. 2011
Nooit meer!!!
Danielle
7-12-2011 Wij hebben veel problemen gehad bij de incheck in dit hotel. Personeel was absoluut niet behulpzaam!!
Wij hebben in 4 nachten tijd wel 3 verschillende kamers gezien! De 1 een stuk groter dan de ander.. maar allen erg vies!
Dit hotel is inderdaad echt perfect gelegen maar wij zullen de volgende keer toch kiezen voor een iets duurder hotel waar het wat schoner is!

met een groep, Nov. 2011
Centrale ligging
melissa
30-11-2011 het ligt erg centraal. kamer was eenvoudig beetje verouderd maar wel schoon. volgens mij moet je het net treffen met je kamer.
ik zou er zo weer heen gaan

met vrienden, Nov. 2011
Perfekte ligging

10-1-2012 Oké het is niet echt een superhotel maar het heeft een perfekte ligging t.o.v. Times Square en ik moet zeggen dat de kamer die wij hadden wel in order was, bedden lagen goed en we konden goed douchen (dat is toch eigenlijk alles wat je nodig hebt)

met oudere kinderen, Nov. 2011
Nooit meer!!!!!
ans_8
8-11-2011 Hotel Pennsylvania is zo slecht daar laat je een hond nog niet slapen! Te vies om te beschrijven!

met oudere kinderen, Okt. 2011
Goede plek maar nooit meer
Durville t
2-11-2011 Hotel Pensylvania is een hotel dat op een perfecte plek is in de stad. Maar daar is alles mee gezegd.
Mijn schoondochter had een kakkerlak op haar tandenborstel.Daar wordt je niet echt vrolijk van. De bedden waren goed.
Inchecken kan pas na drie uur, en dan staat er een rij van 50 mensen.
Met de lift van boven naar beneden is er vaak spitsuur en moet je 30 in voor uittrekken.Het trappenhuis is vreselijk smerig.

met vrienden, Okt. 2011
Oud en vies maar geweldige ligging
van trijp
22-11-2011 oud hotel bed was maar twijfelaar en dat voor 2 personen.geen dubbel glas dus slapen is er niet bij.restaurant bij hotel heel duur en eten is niet te eten .maar de ligging is fantastisch maar zou er toch niet meer willen verblijven

met oudere kinderen, Okt. 2011
Goede ligging, lekker centraal
Ad
18-11-2011 Groot, oud hotel, kamers niet meer echt van deze tijd, zag er wat vervallen uit. Wel goed schoon en elke dag schoongemaakt. Prima bedden. Prima als uitvalsbasis en overnachtingsplek.

Prima hotel
S.Schipper
18-10-2011 Verwacht niet veel van een hotel in new york, maar ja wat wil je ook als je er alleen maar slaapt en je zelf verfrist, kamers zijn prima en iedere dag de schoonmaaksters over de vloer. Hotel zit tegen over madison square garden, dus heerlijk centraal. Wij hebben alles gelopen en dat is prima te doen en zeker een aanrader

6,6
6,5